Bu şehre gelmesine tam 22 gün var, gelince görüşüp helalleşmek istedim. Tamam dedi, ancak vazgeçer diye korkuyorum, rahatsız olmasın diye mesaj atmak da istemiyorum, bu süre nasıl geçecek, vakit asla geçmiyor, onu çok özledim.
8 gü
Bu şehre gelmesine tam 22 gün var, gelince görüşüp helalleşmek istedim. Tamam dedi, ancak vazgeçer diye korkuyorum, rahatsız olmasın diye mesaj atmak da istemiyorum, bu süre nasıl geçecek, vakit asla geçmiyor, onu çok özledim.
Cevap
4Cevap
Sonra haberlere çıkma
Ne alaka
Helalleşme değil amaç
Evet onunla son kez konusup ıkna etmek ıstıyorum cok sevıyorum gelınce tamam gorusuruz dedı sence vazgecer mı 22 gun var daja
Ah canım ya o zaman bu ayrılık neden?
Onu uzdum o ayrıldı 3 ay oldu artık sevmedıgını soyledı ama ınanmıyorum benden uzaklastı gorusmedı tamam gelınce gorusuruz dedı 22 gun var daha sence gorusmekten vazgecer mı zaman asla gecmıyo
Üzmek ile insan sevgisinden vazgeçmez. Büyük ihtimalle başka biri vardır.
Evlılık oncesı nısanı erteledım ve sureklı evlılıge hazır olmadıgımı soyledım uzun ılıskı olmasına ragmen cok uzuldu cok kırıldı nısanlanıcaz dıye gelırken ayrıldık gıttı o asamada baskasından dolayı sanmıyorum
Madem öyle buluşunca tek sorun nişansa yapalım artık istiyorum de bakalım ne diyecek
Yok bız konustul zstem ama aılesı de ıstemıyodu ama yuz yuze konusamadık hep kactı gorusmekten ben yakınlık kurup onu anladıgımı ve hatamı kabul edıp duzeltmek ıstedıgımı soylıcem hala ıstemezse bır sey yapamam gelıcem dedı ama o zamana kadar konusmayalım dedı sence gelır mı
Bu arada artık senı sevmıyorumda dedı gecen ay cok sogumus
Aile tarafı ağır basmış
Seni sevmeyen senden soğuyan biri ile buluşmak için neden bu kadar can atıyorsun ki
Böyle diyen biri gelse ne değişir ki
Yanı konu baskası degıl ve ben uzdum hatalı benım bana gecen ay senı artık sevmıuorum dedı de mujtemelen doldurus ve uzak kalınca kendını soguttu yuzumu gorse dayanamaz gıbı tamam gorusucem dedı bana ama 22 gun var nasıl gecıcek bılmıyorum sureklı ya vazgecerse mı dıyorum
Aşkın gözü kördür derler. Umarım gelir ve istediğin gibi olur.
İnşallah ıkı uc defa gelıcem dıyen bırı vazgecmez dımı ve bu 22 gunu nasıl gecırebılırırm sureklı o gunu dusnuyorum be ya ıptal ederse dıye dusunuyprım delı oldum
Kendine kötülük yaparsın
Elımde olan bır sey degıl ondan önerı ısyıyorum
Gelse bile pek bir şey değişeceğini sanmıyorum
Neden
Soğumuş ve sevmiyor seni
10 yıllık ılıskı ve 3 aydır ayrıyız Mart ayında senın yoluna ölürüm duzeltmes sansım yok mu oyle bırden yok olur mu sevgı
Soğursa olur
Tamam duzeltme sansı olmaz mı ayrılıp barısan bır suru kısı var
Onların ailesi böyle değildir belki
10 yıllık ilişki evlilik ile sonuçlanmazsa zor ama umarım yanılıyorumdur
Aile halledılır zaten kendısı bana aılem son karar senın dedı ben sogudum dedı ama gorusmeyı kabul ettı nasıl duzeltırım
Soğutma o zaman kendinden 10 yıllık ilişki senin daha iyi tanıman lazım
Sogumus ya zaten jsjs onu cozmeye calısıyorum
Özele gelir misin
1 şey var
Madem özledin neden ayrıldınız istemiyor mu?
Evet o ıstemıyor ama onu cok uzdum bana tamam gelınce gorusuruz dedı ama vazgecer dıye cok korkuyorum sence vazgecer mı ve 22 gun nasıl gecıcek
3 ay oldu ayrılalı bız evlenecekken ben erteleuınce ayrıldı ve bır sure sonra cok sogudugunu ve sevmedıgınu soyledı asla ınanmıyorum sogumustur ama olmayacagını dusunup kendını uzaklastırmaya calısıyor yuz yuze konuscam ancak vazgecer dıye korkuyorum
Sen dikkat et de helalleşme kolay
Nasıl yani
Ne konuda helâlleşmek
Ayrılık sonrası
Kim ayrılmak istedi
Evlılık surecınde nısan olucagı hafta ben erteleyeşım dıyınce haklı olarak ayrıldı sonra gıtto sehrıne benı engelledı ıkı ay sonra ulasınca artık senı sevmıyorum dedı ama onu cok uzdugum ıcın onu gorup konusmak ıstıyorum 22 gun var gelmesıne bana gelınce gorusuruz dedı
Aferin. İyi halt yemişsin
Benım hatam var zsten ama sebebı vardı sjmdı uzun hıkaye anlatamam ama gorusunce ıkna edebılır mıyım
Neyi iknâ edeceksin
Barısmak ıcın
Sâlak misin
Ne alaka 10 senelık ılıskım
20 sene olsa ne farkeder
Barısmak ıstememde sorun ne
Sorun yok. Hayat senin karar senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🥹 Bu bekleyiş insana sonsuzluk gibi gelebilir, hele bir de özlem ve acaba vazgeçer mi korkusu varken. Ama bak, bu 22 günü kendine ayırıp tadını çıkarmaya ne dersin? Belki arkadaşlarınla İzmir'de yeni kafeler keşfedersin, sevdiğin bir kitaba dalarsın ya da sporla enerjini yükseltirsin. Kendine iyi bak ve bu süreci en keyifli şekilde değerlendirmeye çalış, tamam mı? Bu bekleyişte seni en çok ne rahatlatır dersin? 🤔
Aklımda hep o var ve ya görüşmekten vazgeçerse diye çok korkuyorum
O korku seni çok yormuş aşkım! 🥺 Bekleyelim görelim, olur mu? 💖