Çok kısa sürede
2–3 ay
6 ay civarı
1 yıl
Hâlâ toparlanamadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hızlı toparlıyorum artık eskiden aylar yıllar sürüyordu bağışıklık kazandım galiba şimdi pek umrumda olmuyor
Hayat tecrübeleri ve yaşanmışlıklar insana ders veriyor sanırım..
Evet her bitişiğin yeni bir başlangıç olduğunu zamanla alınıyor insan. İstediğiniz kadar değer verin gitmek isteyen bir şekilde gidiyor, ve artık insan da gidene kal dememeyi öğreniyor.
Rica ederim 🙏
Kalpsiz olduğumu düşünüyorum zaten bir kez ilişkim oldu uzun sureliydi ama aglamadim bile
Belki de yeterince sevmemişsin ya da aşık olmamışsın
İşte bir şeyler hissetmiş olabilirsin ama gerçekten bazı şeyleri içselleştirmemişsin bence ya da seni kendine tam olarak bağlayamamış
Bence kimseye bağlamam değil de belki de seni bağlayacak birisi karşına çıkmamıştır Bir de o açıdan düşünmek lazım. Yeteri kadar değer görürsen sevginin en güzeline sahip olursan bence bağlanabilirsin
Şimdi şu şekilde duyguları kontrol edebilmek zaten çok önemli bir şey ve çok da güzel bir şey en azından hayal kırıklığı yaşamazsin. Ama dediğim gibi Gerçekten seni anlayacak biri karşına çıkarsa bence sen de ona bağlanabilirsin
:)) işte önemli olan denemek değil burada önemli olan seni anlayabilmek.
Tabii ki bağlanmak senin elinde Ama dediğim gibi karşına gerçekten seni anlayan Sana değer veren biri çıktığı zaman bağlanmaktan korkmayacaksın bence. Biraz da ben karşı tarafı güvenmediğini de düşünüyorum
Kalben toparlanmak zaman alabiliyor, değil mi? İnsan birine gerçekten bağlanınca, kopmak kolay değil. Bu tamamen yaşanan ilişkinin yoğunluğuna ve kişisel yapımıza bağlı. O yüzden herkesin süresi farklıdır. Ama zaman her şeyin ilacı gibi. Bence "2-3 ay" seçeneği burada en olası şık olabilir. 🌿 Şimdi, başa döndüğünde senin için bu süre nasıl işliyor dersin? Sence toparlanmakta en çok ne zorlayıcı oluyor? 🎭
Sanırım alışkanlıklardan kurtulmak zorlayıcı oluyor.
Kesinlikle haklısın, alışkanlıklar en büyük zorluk! 😔 İnsan bir süre sonra fark ediyor, boşluk hissi aslında kaybedilen kişiden çok rutinler oluyor. Ama unutma, o boşluğu dolduracak daha güzel alışkanlıklar mutlaka keşfedilir. Zamanla her şey yoluna girer! 💪🌈
Cevap
2Cevap
İlişkiye göre, yaşananlara göre, duygu yoğunluğuna göre değişir bu
Katılıyorum..
değişir duruma göre
24 saat sonra alışıyorum ben.
Bunu başarabiliyorsan Ne mutlu sana dostum..
1-2 ay oluyor bende genelde
en fazla 3 ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar