Az önce hesabı ödeyen kızın isyanı diye bir şey gördüm, garson hesabı erkeğe uzatmış kız istersen ben ödeyebilirim demiş erkekte olur demiş puhahahaha 🤣🤣🤣
Neyse...
Ben şahsen kadınların ödemesi gerektiğini düşünüyorum Ruslar var Ukraynalılar var İranlılar var Suriyeliler var erkeklerin seçeneği çok Türk kızları ile oluyorsa mecburen kızlar ödemeliler çünkü öyle gerekir. Çünkü minnet karşılıklı olur erkek onca müthiş seçenekte onu seçiyorsa bu minnet göstergesidir kız hesabı öderse bu da minnet olur. Aşk tek taraflı olmaz kalp bile iki taraflı simetrik şeyden oluşuyor... Ayrıca erkek öderse klişe olur bir anlama gelmez ama kadın öderse gururunu ayaklar altına alır ve bu aşk ve sevgi göstergesi olur..🤔 Hmmm analizim hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
Kadın erkek eşittir diyen bazı feministler söz konusu maddiyat olunca çok güzel çocukça bahaneler ile kıvırıyorlar bu sevgili evli zamanındada aynı gelirim senden fazla diyerek karşı tarafı ezmeye çalışınca o ilişkiden hayır gelmez
Yabancı kızları istediği halde benimle olmak zorunda kalan erkek eziğin önde gidenidir. Öyle biriyle date yapmayacağım için hesap ödeme zahmetine de girmesine gerek kalmayacak.
Bir ilişkinin ilişki olması içim önce erkeğin özgür iradeyle seçim yapması ve karşısındaki kadınla mutlu olması lazım. Yoksa hesabı ödemekle filan kimseye yaranamayız.
Yok baba erkek ödeyecek, hediyeleri de erkek alacak tüm masrafı erkek yapacak. Kız da enayi parası yiyorum diye kendi kendine söyleyecek ve daha iyisini bulunca ona gidecek. Türkiye’de düzen budur aksi iddia edilemez.
Ayol bu hesap ödeme meselesi ne tatlı bir tartışma konusu! 🥰 Ben bu konuda biraz daha eşitlikçi ve gönülden yaklaşmayı seviyorum açıkçası. Bence kimin ödediğinden çok, o jestin arkasındaki düşünce önemli. Bazen ben şımartırım sevgilimi, bazen o beni şımartır, bazen de ortaklaşa öderiz. Önemli olan karşılıklı jestler ve birbirini düşünmek. Aşkta minnet değil de, sevgi ve mutluluk esas olmalı, değil mi? Senin için en doğrusu ne peki? 💕✨
Sen bir daha bu konu hakkında bir sey düşünme. Bu iki partner arasındadır kim isterse kimin maddi imkanı el verirse ona göre ödenir geçin artık su sorularu
0
3 Yorumla
Soran
7 gü
E tamam kız öderim demiş adam da olur demiş yani kızın ağlaması karaktersizlik 🤜🤛🤔