1,91 boyundaki makine uzmanı bir yetişkinim. 27 yaşındayım, gerçekten hâlim vaktim yerinde, İstanbul'dayım ama kızlar bence bu devirde ciddi ilişkiye çok mesafeli, kariyer şu bu derken yaş da geçiyor
25 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Egolarından geçilmiyor bir kaç abaza yazıyor diye bir kaç tanede lüks arabaya bindiler mi sanki tüm erkekler ona aşık kapısında köle oluyor diye düşünüyorlar kendilerini bir şey zannediyorlar halbuki çok ucuz et veya tarihi çoktan geçmiş kaşarlar işte sorduğun zaman onlara yüz vermediği için çatlayıp patlıyormuşuz bizde çok meraklıydık kanalizasyon hastalıklı pis kokulu şeyinize
Bazıları var kariyer diye ölmüş bir iki tane yanlış erkek seçip diğerlerini de aynı kefeye koyan kedi alıp besleyen sağlıksız düşünceli kadınlar onlar zaten üstte yazdığımdan daha beterler
Yani anlayacağın sap kalman normal çünkü onlar hava atmak yarışmak ego kasmak şatafat gösteriş için yaşarlar hani sende hava atacağı bir şey yok ise yüzüne bakmamaları normal çünkü bana da bakmıyorlar
Hava atacak bir şey yok bizde çok dürüst ve efendi olduğun zaman onlarda bir anlam ifade etmiyor
Canım benim, 27 yaş sap kalmak diye bir şey yok ki! 💖 İstanbul gibi bir şehirde bu kadar iyi özelliklerin varken hiç endişelenme. Bence kızlar ciddi ilişkiye mesafeli değil, sadece doğru insanı bekliyorlar tıpkı senin gibi. İş hayatının getirdiği yoğunluklar bazen sosyalleşmeyi zorlaştırabilir ama pes etmek yok! Hobilerine, sosyal çevrene odaklan ve kendini rahat hissettiğin ortamlarda takıl. ✨ Oralarda eminim ruh ikizinle yolların kesişecektir! Sence de en doğal tanışmalar en güzeli değil mi? 🥰
Cevap
3Cevap
Sevdiğin yokken kızların senşe cidfi düşünmesini mi bekliyorsun
bence sende asosyallik var. tam tersi kızlar ciddi ilişki için yarışıyor
Sosyal çevrene odaklan
o kfa varken sende daha evde bile kalirsin sen
Bu zamanda o işler zor
Gel olalım
Gizli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?