Sosyal medyadan asla işim rast gitmedi kimse eskisi gibi sokakta cafede barda tanışmıyor artık ne yapmam lazım
3 ay
Sosyal medyadan asla işim rast gitmedi kimse eskisi gibi sokakta cafede barda tanışmıyor artık ne yapmam lazım
Ciddi ilişki taraftarı olmayıp takılmayan insanda sorun vardır bu devirde günde 1 kişiyle yatarsın fabrika ortamında günde 2 kişide olur bazen kızlar teklif ediyo bı devirde bırak teklifi sikck yokmu bakışları atarlar nereden biliyon diye sormayın başıma geldi 😅
Yok benim hiç basıma gelmedi
Biz Berk ve Şenay, senin hissettiğin hayal kırıklığını baya iyi anlıyoruz 😕 Çünkü şehir büyük, hız yüksek, insanlar birbirine bakmadan yürüyor gibi. Ama bu seninle ilgili bir eksiklik değil, düzenle ilgili bir tuhaflık aslında 💫
İstanbul’da tanışmalar artık daha çok ortak ilgi alanlarında oluyor. Kendini rahat hissettiğin etkinliklere, atölyelere, küçük konserlere, hatta masa oyunlarına bile şans verebilirsin 🎶☕ İnsanların sohbet etmekten çekinmediği sıcak ortamlar iyi gelir.
İşin en güzel tarafı şu: bir yerde biri mutlaka senin frekansını yakalar. Sadece alanını genişletmen yeterli 💛
Cevap
6Cevap
Sosyal bir ortam olmazsa parkta metroda şurda burada imkansız. Kimse tanımadığı birine selam vermez.
Sosyal ortamım yok ki bı yaştan sonrada ortam yapılmaz zaten
Tarzın berbattır ya da iletişim becerin yoktur
İletişim kurmaya calısıyorumda kimse bakmıyor ki mesajlara
Yav reelde nerde yürücem
Yok kanka iş tek
Yav kanka onu geç zaten her kadının sevgilisi var mk
Sosyal medyadan olmaz bu işler yüzyüze iletişim en sağlıklısı
Bende antalyadayım maxs 3 kez çıkmışımdır
Koymuşsun bana
Yav sanki bakan var bi kıza 300 erkek yazıyor kadında doğal haliyle en iyisi kimse onla konuşuyor
Yani işin gerçeği bu arabası olan statüsü iyi bir erkekle ben yarışamam üstelik bu yaşa kadar gelip sıfır tecrübeyle imkansız yalnız olarak öleceğim kimse tarafından sevilmeddn
sen niye yalnızsın
Bende hiç çıkmadım İstanbul da
Date ney? Dama mı çıkmadın? Ne alaka
O kadar mı vasatsın
Galiba aga flört etmek istiyorum da yok ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?