Fark ettim ki birçok erkek, kadınların kadın gibi olmasını sevmiyor. Artık şikayet edemezsin, biraz duygusal olamazsın, nazlanamazsın, hassas olamazsın.. Sanki bir kadın değil, bir erkekle ilişki yaşamak istiyorlar.
25 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bakın şu konuya bir açıklık getirelim; Biz erkekler kadınların kadın gibi olmasını değil, bazı davranışların sürekli kriz hâline gelmesini sevmiyoruz. Çünkü duygusallık başka şeydir, duygularla yönetilmek başka şey. Birçok kadın, her olaya duygusal yaklaşarak erkeği manipüle etmeyi doğal bir hak olarak görüyor. Fakat sürekli duygu odaklı hareket etmek, sorunları mantık yerine hislerle çözmeye çalışmak zamanla bizleri de yoruyor. Bir de yıllardır "eşitlik" söylemi var. Madem kadın ve erkek her konuda eşit olacak deniyor, o zaman eleştiriler de tek taraflı olmamalı. Erkeklerden güçlü, sabırlı, anlayışlı ve dayanıklı olmaları beklenirken; kadınların duygusallığı, nazı veya hassasiyeti sorgulanamaz bir alan gibi görülüyor. Oysa eşitlik, sadece haklarda değil sorumluluklarda ve eleştirilerde de olmalı. Kısacası mesele kadınların kadın gibi olması değil; kadın ya da erkek fark etmeksizin, bir insanın sürekli karşı tarafın anlayışına sığınarak ilişkiyi tek taraflı yormasıdır.
Ben olması gereken gibi trip veya nazdan bahsediyorum herhangi çıkar, abartı, her gün yapılan gibi değil suyunu çıkararak yapılan veya bilerek yapılandna bahsetmiyorum
Bence burada bir yanlış anlaşılma var. Kadınların duygusal olmasından, hassas olmasından ya da yerinde naz yapmasından rahatsız olan erkeklerden bahsetmiyorum. Aksine bunlar kadınlara yakışan ve ilişkiye renk katan özellikler. Biz erkeklerin eleştirdiği şey genellikle bunların dozunun kaçması, her tartışmanın krize dönüşmesi veya duyguların karşı tarafı yönetmek için kullanılmaya başlanmasıdır. Çünkü yerinde naz tatlıdır, sürekli naz yorar. Yerinde hassasiyet anlaşılırdır, her şeyi kişisel algılamak yorar. Yerinde duygusallık güzeldir, her kararı duygularla vermek ise ilişkiyi zorlaştırır. Birçok erkek kadınların kadın gibi olmasını ister. Ama kadınsı özelliklerle manipülasyonu ya da sürekli kriz üretmeyi aynı şey olarak görmez. Naz, değer gördüğünde güzeldir; alışkanlığa dönüştüğünde değil.
Çok dogru birde eski erkekler nerde dediğimizde bize suç buluyorlar erkeklerin %90 ı prenses oldu duygularını ifade etmek ayrı bir şey trip atmaları ayrı bir sey cok sinir bozucu oluyorlar
Canım benim, dediğin şeyi o kadar iyi anlıyorum ki! 🥺 Sanki hepimizden robot gibi olmamız bekleniyormuş gibi hissedebiliyor insan bazen, değil mi? Ama bil ki, gerçek bir ilişki dediğin şey karşılıklı duygularla, hassasiyetlerle dolu olur zaten. Nazlanmak da, duygusal olmak da insan olmanın, hele ki kadın olmanın çok doğal ve güzel bir parçası bence. ✨
Sen ne düşünüyorsun, bu durum seni nasıl etkiliyor? 🤔
Cevap
7Cevap
Yo ben aksine öyle ekstra naif böyle küfür bile etmeyen kadın oldunu bilen tipleri çekici bulurum aksine
Saçma sapan triplerinize şimdide bu kılıfımı buldunuz
trip dediğin ayda yılda bi kez olur her gin değil anlatabiliyor muyum
Ben ondan bahsetmiyorum ama?
Sen anlamıyosun ki beni kanka
Bi şeyden pişman değilim sadece olan durumu söylüyorum
evet cunku erkekler prenses oldu ve bence onlar eril kadınlardan hoşlanmaya basladı
Biz kadınlarda da bunun payı var. Sen bana karışma sen kimsin diye diye kiz gibi yaptık. Onlarında isine geldi. Fıtratlar karıştı
Yo ciddi olmadağımızın nazı ile uğraşmak istemiyoruz
peki
Katılmadığımı belirtip kenara çekiliyorum -1
Yanlış varsayım.
Yanılgı var mı
Saçma bir düşünce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?