18 ile 27 yaş arası bütün erkekler faso fiso bir tane aklı başında ne istediğini bilen yok ama 30 35 yaş arası kariyerli zengin herifler hem olgun hem de bazı konularda daha iyi bence
3 ay
18 ile 27 yaş arası bütün erkekler faso fiso bir tane aklı başında ne istediğini bilen yok ama 30 35 yaş arası kariyerli zengin herifler hem olgun hem de bazı konularda daha iyi bence
Alakası yok. 20 yaşlarda çok daha zeki, olgun ve ne istediğini bilen insanlar var ama evet maddi olarak çoğu gelişmediği için anlaşılmıyor. Dönemimiz karakterden çok paraya bakılan bir dönem ne yazık ki. O yüzden erkeklere tavsiyem ekonomik özgürlüklerini ellerine alsınlar.
Erkek kız fark etmiyor herkes almalı ama gerçekten ne istediğini bilen yok varsa da bana yok şöyle izah edeyim herkes ya bipolar ya boderline
Bipolar deyince aklıma Sertap Erener geldi. 😅
Her neyse haklısın ülkecek iyi değiliz biz ajsjsj
O sarkısı da baya iyi djdjdk
Aklıma baksa bir şey geldi de siyasi suç sayarlar diye korkuyorum. Bir siyasinin Sertap Erener şarkısı örneği vardı sjshdhd
Ajajajajaj
Bunu fark etmen aslında yaşadığın deneyimlerle alakalı 🌿 25 yaşında olduğun için 18-27 arası erkeklerin hâlâ kimlik ve yön arayışında olması sana “dağınık” gelebilir. 30-35 yaşındaki bazı erkekler ise kariyerini ve hayat düzenini kurduğu için daha net ve güven verir durabilir 💼✨ Ama unutma, olgunluk yaşla değil, farkındalıkla gelir. Her yaş grubunda ne istediğini bilen de var, savrulan da 😉 Önemli olan senin yanında nasıl hissettiğin.
Cevap
14Cevap
Erkekler 30 yaşından sonra beyni olgunlaşıyor normal
Ahahah evet ya
vay gögsüm kabardı teşekkürler ;) :rose:
Zenginlik alakasız olmuş bence o sizin isteğiniz.
Zenginler daha seksi
Tek fark eden kadın siz değilsiniz buna benzer çok etrafta.
Yaş aralığını biraz daha arttır bence :)
Yok siz yaşlısınız beyaz aklar sevmiyorum
Yeterince kariyer sahibiyim cokda sert basarim
Aysun, olgun erkek kavramıyla tanışıyor
Tabi efem djdj
Selam ;)))
Çok haklısın
Boş ceset hepsi
Hangi konularda özellikle
Evet ama o yaş aralığındaki çoğu evli oluyor
Günaydıııın
Oltaya balik gelir mi acaba 😂😂
Mantıklısın