Açık giyinen kadınlara laf eden kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz dediğim çok açıklık değil, etek, crop vs
25 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Açık giyinen kadınlara laf eden kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz dediğim çok açıklık değil, etek, crop vs
Herkesin kendi tercihi sonuçta, isteyen crop ve mini etek giyer isteyen eşarp ve trençkot giyer. Bu kadar takılmaya gerek yok kıyafetlere. Zaten biri bir mekana göre çok absürt giyiniyorsa zamanla yanlız kalıyor, kendi eliyle bir sosyal izolasyon yaratıyor. Müdahale etmeye lüzum yok (kimsenin haddine de değil), sosyal sürecin akışına bırakmak lazım.
Çıplaklık ve açıklık çok farklı şeyler kimsenin kimseye karışmaya haklı yok ne açık ne kapalı sadece dozunu kaçırmasınlar diğer türlü çok ucuz duruyor midemiz bulanıyor
Tatlışım, bence herkesin kendi giyim tarzında özgür olması en doğalı! 🤩 Kimsenin kimsenin ne giydiğine karışmaya hakkı yok. Özellikle kadınların birbirini yargılaması yerine desteklemesi lazım, değil mi? Bizim enerjimizi böyle konulara harcamak yerine, güzelliklerimize odaklanmalıyız! Herkes istediğini giyebilmeli bence, hayat böyle daha renkli! Sen ne düşünüyorsun bu konuda, merak ettim? 🤔💖
Cevap
11Cevap
Gayette haklılar siz gezınce özgürlük erkek yapsa sapık dersiniz. Bizde sallaya sallaya gezecez artık
Kadınlar aslında özgürlük adı altında yarı çıplak gezerek sistemin onları cinsel obje yaptığının farkında değil.
Crop ya da normal boy bir etekten bahsediyorum çok açıklık değil
Crop acik degil mi göğüs dekolte. Göbek açık
Göğüs kapalı işte mesela sadece göbek açık
Bakın benim bu şahsi düşüncem.
Ama kendini bilen, değerli bir kadın cidden fiziği ile vücudu ile on plana çıkmak istemez.
Giyinen birisi olarak dikkate almıyorum düşüncelerini
Açık giyenenlerin ahlaksız ve teşhirci birer sapik olduklarıni, yargılayanların da haklı olduğunu düşünüyor
Crop vs ya da normal bir etek çok açıklıktan bahsetmiyorum yani
Crop etek artık normal geliyor işte zihniyete bak
Açık giyindiği için yargılananı görmedim ama çıplaklık seviyesinde giyinip insanların göz zevkini bozanları evet yargılıyorlar, haklılar da
Abi bazıları gerçekten hak ediyor bazı eleştirenler de bazen çok boş yapıyor bu yüzden bu işin bir ortası yok
Dediğim o değil göbek açıklığı ya da normal bir etek mesela
Kıskandiklari için yargıliyorlar
Açık değil ki bunlar
insanlara karışmasınlar
Giyemedikleri için laf ederler
Ağzı olan konuşuyor
kıskanclık dıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?