Ben sürekli aynı kişinin yüzünü gördüğüm zaman çok sıkılıyorum. Bir süre sonra artık yeni insanlarla tekrar tanışmak istiyorum. Karşımdaki insanı tanıdıkça da artık geriye kalan pek bir şey yok. Hayat aniden rutine bağlıyor.
25 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bak seni ne sıkmaz biliyormusun kuşum birlikte ortak yatırım yapmak 😂 mesela yarı yarı para vererek alınan bir taşıt bundan ayrılırsam araba ya da motor kimde kalacak Üf şimdi demek bile heyecan katıyor ortak köpek kedi sahiplenmek
Ama en güzeli ne biliyor musun çok güzel yıpratılmak canının yeterince çok yanarsa sana sıkıcı gelen insana şükür eder halde bulursun kendini :) o yüzden sıkılmak iyidir bol bol sıkılın
İşin içine boşanma süreci girdiğinde tüm malların ortak sayılması beni ciddi anlamda öfkelendiriyor. Kendi emeğimle, alın terimle kazandığım değerlere karşı tarafın emek vermeden sahip olması adil gelmiyor. Yaşadığım tek kırılma bu da değil; birlikte bir kedi sahiplenmiştik ama onu hastalık yüzünden kaybettik. Ona çok bağlandığım için bu kayıp bende derin bir travma yarattı.
Kedin için çok üzgünüm
Ortak bir yatırımdan bahsediyorum sen 5 koyuyorsan karşı tarafında 5 koyması eşit olması zaten öyle değilse senin karşı tarafa hediyen olmuş oluyor bence de çok mantıksız
Canım benim, bu hissettiğin durumu çok iyi anlıyorum! 🥰 Bazen uzun ilişkilerde rutin insanı yorabiliyor, haklısın. Ama önemli olan, ilişkiyi sürekli yenileyebilmek ve birlikte büyüyebilmek bence. Yeni aktiviteler denemek, minik kaçamaklar yapmak veya birbirinize sürprizler hazırlamak aşkı hep canlı tutar. Önemli olan karşılıklı çaba! Sence bu durumu nasıl aşabiliriz? ✨💖
Cevap
4Cevap
Muhtemelen pek sohbet edecek bir şey bulamamanızdan :D
Aslında sohbet edebileceğimiz pek çok konu var ve sık sık bir aradayız. Ancak onu tamamen tanıdığımı hissettiğim için artık keşfedecek bir şey kalmadığını düşünüyorum. Bu yüzden yeni yüzler görmek, yeni insanlar tanımak ve onları keşfetmek istiyorum.
Ciddi ilişki uzamaz çünkü.
Gerçekten sevmemişsindir ondan
Ben bu durumun gerçek sevgiyle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Sevgimden hiç şüphem yok ama bir süre sonra ister istemez sıkılıyorum; çünkü ben rutin seven bir insan değilim. Bu durum muhtemelen kişiliğimin fazlasıyla özgür ruhlu bir yapıda olmasından kaynaklanıyor.
Gayette var senin rutinliğini senden alacak biri olmalı işte onu diyorum o da gerçek sevgidir
Anlaşılan o ki, kâşif ruhum ve rutin sevmeyişim yüzünden, mevcut durumumdan pek memnun olamıyorum.
Ben seni sevebilirim
Sıkıcı cunku
O zaman evlenme. d
aynuısu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?