Uzun süreli ilişkiler sıkıcı mıdır?

Hayır, bu tamamen günümüz saçmalıklarından biri. Sevginin süreside, limitide yoktur. Aşktan bahsetmiyorum, evet o zamanla biter fakat yerini zaman geçtikçe büyüyen bir sevgiye bırakır. Karşılıklı olduğu vakit zaten o ilişki oturmuş bir ilişki halini alır. İlişkide olması gereken temel şeyler varsa, sorunlarda gayet aşılabilir oluyor, kırmaktan, mutsuzluktan ziyade mutluluk ve huzur sağlanıyorsa daha fazlasını beklemeye de gerek yok. Bunlar olduğu halde sıkılıyorsa bir taraf zaten duygularında sorun vardır ya da bir ilişkide normalitesi çok farklıdır...
Kısa sürelilere pek sıcak bakamıyorum. Ben flört dönemini de sevmiyorum pek.. Ediyorum o ayrı😂 Ben direk aşkı bulup köşeme çekilmek istiyorum. Tam olarak aşk insanıyım. Ben birini seviyim gerçekten hayatımın köşesinde bekleyen kimse kalmaz, herkes gider. Hayatımı sevdiğim adama adarım. Herşeyiyle, herşeyiyle ilgilenirim. Asla sıkılmam, asla yorucu gelmez, bıkmam, küsmem.. Asla onu bir iş olarak bile düşünmem..
O zaman aşık değilsindir, kıyafet değiştirir gibi sevgili yaparsın, tercih meselesi tabi ki ama bu da ciddiyet olmaz doğal olarak. Ha monotonluk olur mu, olabilir ama o da kişilere göre değişmez mi? Yani mutlu olanlar da var, tamamen çiftlere bağlı, yaşantıya bağlı.
Ricalar…😌
Yooo sıkıcı deildir. Sıkıcı olan aslında olmadıkları biri gibi kendilerini gösterip sonra ortaya çıkardıkları karakter ile partnerlerinin uyuşmamasıdır. Bilmem anlatabildim mi?
Cevap
12Cevap
Uzun süreli ilişkiler zevklidir heyecanlıdır efsanedir
İnsan aşık olduğu kişiden sıkılmaz.
Öylesine takılanlar onlar..
Hayır değildir niye sıkıcı olsun
Bence daha iyi
Uzun ilişkiyi seven birisiyim. Bu dönemin ilişkileri bana göre değil. Eski dönemde kaldım ben, bu düzene karşıyım.
Hayır bence sıkıcı değildir ama sürekli sevgili değiştiren kişiler için bu sıkıcı olabilir
Değildir ya. Bazı ilişkiler uzunluğuna rağmen hala çizgisini koruyup eğlenceli olabiliyor
Değildir. İki buçuk yıl oldu, birbirimizin yanında sessizce oturuken bile huzur bulup eğlenebiliyoruz. Keşke onunla daha önce tanışabilseydim.
Karaktersiz ve şrefsz insan tipleri bunlarla hiçbir şekilde bağ kurmamak lazım kiiii böylelerinin nesli tükensin.
Doğru kişiyle sıkıcı değildir. Düşünsene hep huzurlu ve mutlusun, kim sıkılır bundan?
Sıkıcı olan uzun ilişki değil zamanla birbirini tanırken beklentiler karşılayamamaktır artık.
Birlikte çok uzun zaman geçirdikten sonra artık her şey sıradanlaşıyor.. Sıradanlıkta sıkıcı olabiliyor..
Çiftten çifte değişir, bazıları çok aşıktır hiç takmaz bile olanları, bazıları da kolay sıkılır çünkü aşkları büyük değildir diye düşünüyorum
Sıkıcı olan uzun süreli ilişkiler değil ilişkiyi canlı tutmasını bilmeyen bireyler
onu diyenler aldatacak bahane arıyor😃
Hayır sıkıcı degildir
Olur mu yahu ! Uzun ilişkiler candır.
Hea yaww ben takıl geç insanıyım la
kafa dengi birisiyle ancak güzel oluyor..
Yok değil aksine daha eğlenceli
Hayır ya neden sıkıcı olsun ki
Bence değil
Bana göre sıkıcı
Evet :)
Evet berbat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?