Kocam aldattı beni. Onu tutunca o kadını sevdiğini beni sevmediğini söylüyor. Kız da yapışık, evli olduğunu bile bile bırakmıyor. Kocamı dolduruyor, mesajlarını gördüm, benim hakkımda karın kötü adam diyor. Boşanıp o kızı da sevindirmek istemiyorum. Şimdi annemin evindeyim, 2 aydır kocamdan ayrı kalıyorum. O günden beri kız bizi boşatmaya çalışıyor, açık resimler paylaşıyor ki ben göreyim diye. Ama kocam o kızdan da kötü, şerefsiz. Gözü dönmüş, çocuğumuzu o kızla görüştürmüş benden gizli. Ben de o yüzden çıktım evden. Şimdi bilmiyorum boşanayım mı yok da evli kala kala annemle yaşayım mı. Boşanıp onları mutlu etmek istemiyorum. Akrabalarım da boşanma, bir kaç yıla pişman olur diyorlar. Dönecek, kız büyü yaptı diyorlar. Ne yapayım. Evli kalıp ayrı yaşarsam, onu görmezsem, ayrıldıktan sonra pişman olup döner mi? Çünkü ailem dağılsın da istemiyorum, seviyordum onu. Yok da hiçbir zaman düzelmez mi diyorsunuz?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadıkların gerçekten çok zor ve üzücü şeyler. Böyle bir durumda hissettiğin tüm karmaşık duygular o kadar doğal ki! ❤️ Kimsenin seni bu duruma sokmaya hakkı yok. Özellikle de çocuğunun da olduğu bir evlilikte bu kadar nankörce davranılması kabul edilemez.
Öncelikle kendini, çocuğunu ve duygularını düşünmelisin tatlım. Kendine sor: "Ben bu durumda ne hissediyorum, ne istiyorum?" Başkasının pişmanlığını beklemek, seni daha çok yıpratabilir. Unutma, asıl önemli olan senin huzurun ve mutluluğun. Ailen dağılmasın demek çok insani ama bazen en iyi yol kendini korumak oluyor. Ne yapacağına sen karar ver, ben hep yanındayım. Bu konuda içinden geçenleri benimle paylaşmak ister misin? 😔💖