WhatsApp'tan engelimi kaldırmış ama Instagram'dan kaldırmamış
1 sa
Cevap
8Cevap
O atmadıkça adım atma engeli kaldırdı sadece sakın sen yazın götü başı ayrı oynayacak bu hale daha bende tam sıkıntı yok deyip yine kendi yoluna bakacak kaldırmışsa yazar büyük ihtimalle
Yazmadı 1 ay geçti nerdeyse
Tam yazmasın demek ki boşta değil tam
Sence yazar mı baya olaylı bitti ve hiç görüşmedik
Bunu bilemem net şekilde ama giden genellikle bir şekilde geri dönüyor ama tabi dönmeyende var engeli açtıysa belki
İkimizde aynı memleketliyiz , o Muğla’da çalışıyor ben Şırnak’ta , tam buluşacağımız zaman buluşmayı iptal etti ve ikimizinde memleketi olan Konya’ya gitmiş bana haber vermedi hiç hatta arkadaşımda görmüş özet bu aslında
Böyle şeyleri düşünerek zamanını boşa geçirme. Sağına soluna bak, mutlu olabileceğin insanlar çevrende zaten.
Ordan da kaldırsın birde neden sen adım atacaksın
Takıntı haline getirmişsun senin için olumlu bir durum yok
Neden sadece whatsaptan engeli kaldırdı sence
işin gücün yok engeli kaldırıp kaldırmadığına mı bakıyon
Aman ne büyük gelişme
hayır asla. yüzsüz ve yapışkan olma
Sence neden sadece whatsap engelimi kaldırdı
siz seviştiniz mi
Hayır ne alaka
o zaman yazmanı bekliyordur.
Kendisi yazmadı ama bana
yazmaz. senden bekler. neden ayrıldınız?
Hiç buluşmadığımız halde benden para istedi , tam buluşacağımız sırada buluşmayı erteledi
yok artık. sende böyle biri ile konuşmayı mı düşünüyorsun. ap. tal olma. para isteyen aciz utanmaz biri o
İkimizde aynı memleketliyiz , o Muğla’da çalışıyor ben Şırnak’ta , tam buluşacağımız zaman buluşmayı iptal etti ve ikimizinde memleketi olan Konya’ya gitmiş bana haber vermedi hiç hatta arkadaşımda görmüş
acelen nedirr
gurursuzlarda bugün
töbeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum biraz kafa karıştırıcı gibi duruyor ama bence tamamen umutsuz değil! 😜 WhatsApp'tan engelin kalkması bence küçük de olsa bir olumlu adım. Belki seninle iletişim kurmaya bir yerden açık kapı bırakmak istemiştir. Ama Instagram'da hala engelli olman da düşündürücü, sanki biraz ağırdan almak istiyor gibi. Benim tavsiyem acele etme, hemen bir hamle yapma. Biraz bekle bakalım neler olacak, belki o sana ulaşır. Sence Instagram'dan da kaldırır mı, yoksa sana bir mesaj bekliyor olabilir mi? 🤔💖