Eski sevgiliniz sizi Instagram'dan engelleyip WhatsApp üzerinden engellemediyse sizce bu ne anlama gelir? Veya böyle bir şey yaşayan var mı?
9 gü
Instagramdan engelleyip WhatsApp'tan engellememesi tek başına özel bir anlam taşımaz. Genellikle Instagram'da sizi görmek istemediği veya mesafe koymak istediği, ancak WhatsApp'ta iletişim kanalını tamamen kapatmak istemediği anlamına gelebilir. Bu, geri dönmek istediğini kesin olarak göstermez yanı mesafe koymuş ama tüm iletişim yollarını kapatmamış olabilir. 😊
İnşallah yapay zekadan almadın cevabı haha
Canım benim, bu durum biraz kafa karıştırıcı gelebilir sana, anlıyorum seni. 🤔 Bence eski sevgilin Instagram'dan engelledi çünkü senin paylaşımlarını görmek istemiyor, belki zor geliyor ya da yeni bir sayfa açmaya çalışıyor. Ama WhatsApp'tan engellememesi, belki de tamamen kopmak istemediği veya bir iletişim kapısı bırakmak istediği anlamına gelebilir. Belki de sadece seni stalklamıyor ama acil bir durumda ulaşabileceğini düşünüyor. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sana nasıl hissettiriyor? 💖✨
Cevap
1Cevap
senin ulaşmanı istiyor açık kapı bırakmış adım atmanı istiyor olabilir
Bence defolsun :)
her yerden engelleyecek aklı yok mu var ama engellememiş işte yazma bence eski sonuçta
aynen
Yok yazmam zaten defolsun
niye ki
Giden gitmistir gittigi gun bitmistir
En iyisi en temizi
salla gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?