Eski sevgilim instagramımda ekli. Hikayelerime bakıyordu ama son bir aydır bakmıyor. Fotoğraflarımı falan da beğenmiyor. Bu kısmına kadar anlıyorum. Umutlandırmamak için yapıyordur. Peki eski sevgiliniz sizde ekli olsa ona kendini bir şey sandırmamak için gizliden gizliye stalk yapar mısınız ona çaktırmadan?
Not : Neden ekli, benim bildiğim eski sevgili engellenir gibisinden yorum yapacaklar lütfen az ötede oynasın. Kimsenin yaşantısı sizi bağlamaz!
Not : Neden ekli, benim bildiğim eski sevgili engellenir gibisinden yorum yapacaklar lütfen az ötede oynasın. Kimsenin yaşantısı sizi bağlamaz!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dikaktini çekmiyordur eskisi gibi. Bende önemsemediğim insanların hikayesini sona alırım genelde, sırf saygıdan çıkarmam
Hikaye instagramda sona nasıl alınıyor? Bir de bir ara ekli değildi. Bunun saygıyla ilgisini anlayamadım. Haliyle neden kabul etti ve takip etmeye başladı bu diye düşünüyorum.
Sana karşı bir kini öfkesi yoktur arkadaş olabileceğinize inanmıştır , kimse içini bilemez
Anladım, teşekkürler.
Bir de bir soru sormuştum. Hikaye sona nasıl alınıyor? Bir de soruma yine de yanıt alamadım. Sorum neden böyle yapıyordur hakkında bilgi almak değildi. Az çok düşününce birçok nedeni olabilir. Sorum bana çaktırmadan profilime giriyor mudur? Ekli olsa eski sevgiliniz bu şartlar altında gizliden gizliye ona çaktırmadan stalk yapar mıydınız? Sormak istediğim asıl şey buydu.
Bende çok takıntılıyımdır stalkta yapardım sevdiğim içinde değil ha sadece merak
Hikaye sona alma ise hikayenin üzerine uzunca basılı tutunca sona al die secenek çıkması gerek ona basınca sona alıyor. Gözden ırak gönülden ırak mis
Uzun bastım az önce bir arkadaşın hikayesinin üstüne. Profili gör ve sessize al çıktı. Sona al butonu yok.
Bir de herkes aynı düşünmek zorunda değil ama sevmediğim birini ben merak da etmem.
Sessize al kısmına dokun ozaman
Sessize al ne işe yarıyor ki
Kişiye bağlı bu durum ama mutlaka bakar ekliyse bence. Bakmıyorsa artık ileri aşaması takipten çıkmaktır. Stalk yapmak da yıpratıyor aslında insanı
Yapiyordum eskiden ama bana zarar verdigini hissettim, yani bakip bakip duruyordum herkes kendi hayatini yasamali bence diye biraktim cok sukur rahatim. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun
Ekli mi peki sosyal medyanızda
Yok ekli degil ayrilir ayrilmaz sildim, dusuncem soyleydi hayatimdan cikarttim hesabimdan benim mutlu mutsuz anlarima tanik etmeye hakki yok diyerek
Peki. Ekli olduğunu düşünerek yorum yaparsak yapar mıydınız?
Yapardim ama nereye kadar hayatimdaki zamandan caliyordum dusunsene onun yerine ufacik baska bir sey yapabilirdim mesela
Ne gibi ufacık bir şey
Git kendini gelistir, kendinle alakali biseyler yinede sen bilirsin
Kendimle ilgili bir şeyler zaten yapıyorum. Stalk buna engel değil.
Yaparım fake hesaplardan
Yani ekliyken pekala yaparsınız öyleyse
Aynen
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!