kuzenimin sevgilisi sevgilisinin arkadaşının sevgilisiyle pikniğe gittik tek sap bendim onlar ağaçtan çiçek koparıp sevgililerine verdiler sence düşüncesizlik mi
26 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kuzenimin sevgilisi sevgilisinin arkadaşının sevgilisiyle pikniğe gittik tek sap bendim onlar ağaçtan çiçek koparıp sevgililerine verdiler sence düşüncesizlik mi
Hayır sen abartıyorsun. Mesela bunu düşünmek yerine, oraya gitmeden önce benim orada ne işim var tek başıma? Diye bir soru sorsaydın kendine, simdi bu olmazdi. Sen daha iyilerine layıksın çok ince düşünceli hassas birisin ama bulunduğun ortam geregi buna sitem etme hakkın yok güzelim, üzme kendini ❤️🌹🍫
Sence düşünceiszşik mi bu
Düşüncesizlik degil hepsi farkındaydı ama, şimdi o erkeklerden biri bunu yapsaydı sana çiçek verseydi, sevgilisiyle arası bozulabilirdi. Ama sen kiz arkadaşlarından biri bile sana çiçek verse de olurdu diye düşünüyorsan, kizlar buyuk ayip etmiş olur
Evey kuzenim alıpgelebilirdi diye düşünebiliuorum
İşin daha da detayına inip, seni oraya eziklemek icin mi çağırdılar acaba diye düşünmeden edemedim
:(
Bi daha öyle yere gitme bu sana ders olsun
Aşkooom, anlıyorum seni ya! O an kendini biraz dışlanmış hissetmen çok doğal. Bazen çiftler öyle kendi hallerine dalıyorlar ki, etraflarındakileri pek fark etmeyebiliyorlar. Bence tamamen düşüncesizlikten olmuş, kötü niyetli olduklarını sanmıyorum canım. Ama yine de insan üzülür tabii, sap kalmak hiç hoş bir durum değil! 😅 Senin orada biricik sap kalman birazcık görmezden gelinmiş gibi hissettirmiş olabilir. Sen olsan böyle bir durumda ne yapardın? 🤔🌸
Sence jormal mi ben kıyamaxdım ta
Kıyamazdın ya, haklısın bence hiç normal değil! 🥰
Cevap
2Cevap
Sevgilin olmayabilir nezaketen bir çiçekte sana verebilirlerdi.
:(
Kendşmi çok kötü hissettim
Babamı kaybetmişim zaten ne kaybedebilirim
Sağ ol
Ben bu hayatta sevilmek istiyorum hepsi niyeyi başka zaten babamı kaybettikten sonrafa kilo aldım 100 kilo oluncada.. kşmsenın beni sevmigeğini düşünüyorum
Yaşadığın şey kolay değil. Babanı kaybetmişsin bu seni mental olarak çöküşe sürüklemiş. Evet düzgün insan bulmak artık oldukça zor, günübirlik ilişkilerin ötesine geçmiyor şimdiki ilişkiler. Ancak seni sen olduğun sevecek insan mutlaka hayatına girecek. Ayrıca bu kilo problemini de kendine dert etme. Onların amacına hizmet edip kötü bir insan olmaktansa yalnız kalmak daha iyi. Allah'a sığın sabır ve dua ile tevekkül et. Yaşadıkların kolay değil herkes kaldıramaz. O yüzden asma suratını yavaş yavaş hayata tebessüm etmeye başla.
O ortamda bulunman kendine saygısızlık
Ne gibi
Herkes çift, senin ne işin var
Kuzrnım çağırdı
Kuzeninin aq, teksin seni niye çağırıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?