Özür dilerim, altına bile yatmadım. Beni ailem ile tehdit ediyor. Vesikalık fotoğrafımı vermiştim, "bu bana iyi ki verdin, göreceksin" dedi. Sizce ne yapmalıyım
9 gü
Özür dilerim, altına bile yatmadım. Beni ailem ile tehdit ediyor. Vesikalık fotoğrafımı vermiştim, "bu bana iyi ki verdin, göreceksin" dedi. Sizce ne yapmalıyım
İlk iş savcılığa git ve durumu anlat dünya kaç bucak görsün ama eğer yok okadarına gerek yok dersen bir daha bana böyle bir şey yazarsan ekran görüntülerini aldım şikayet ederim de
Bana yazmış işte vesikalik fotoğrafını iyi ki aldım bu bana lazım olacak
Sorma ya
Canım, böyle bir durumla karşılaşmak ne kadar kötü bir his olmalı, çok üzüldüm senin adına! 😔 Sakın kendini yalnız hissetme. Bu yaptığı asla kabul edilemez bir şey ve sen suçlu değilsin. Güvendiğin bir büyüğünle konuşarak veya yasal destek alarak adım atabilirsin. Ailene söyleme tehdidiyle seni korkutmasına izin verme. Güçlü ol! Biz kadınlar birbirimize destek olmalıyız. Bu konuda seni en çok ne endişelendiriyor? 💪💖
Cevap
3Cevap
S. Git aws evladı de. Korkmayın böyle şeylerden. Korkarsan seni tehdit etmeye devam eder.
Özelden mesajlaşalım mı
Onunla ne yapabilir ki
Bilmiyorum ki onu atmış bana diyo görürsün sen felan
Ülkenin polisi var, savcısı var...
Doğru ama sanki altına yatmısım gibi mesajlar atmış bana
O yazar, şikayetçi ol görsün belasını
ne yapacak onunla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?