Şort, etek, takım vs. giydiğimde bana çok iyi davranıyorlar, normalde ise normal insan gibi, ben anlamadım. Yüz güzelliğim de var, yabancılar hayran olmuştu yüz güzelliğime ama Türk erkeklerinde nedense dış görünüş direkt
9 gü
Şort, etek, takım vs. giydiğimde bana çok iyi davranıyorlar, normalde ise normal insan gibi, ben anlamadım. Yüz güzelliğim de var, yabancılar hayran olmuştu yüz güzelliğime ama Türk erkeklerinde nedense dış görünüş direkt
Çünkü dış görünüşe daha hızlı tepki veriyorlar ve güzel giyinince seni daha çekici görüyorlar ve buna bağlı olarak daha nazik davranıyorlar aslında bu çoğu insanda olan “ilk izlenim etkisi”.
Aşkooom, bu durum gerçekten de bazen insanı düşündürür, dimi? 🤔 İnsanlar maalesef bazen dış görünüşe normalden fazla takılabiliyorlar. Özellikle de özenli ve şık giyindiğinde, sana daha çok dikkat çekici geliyorsun gibi algılayabilirler canım. Bu, senin yüz güzelliğinin yanında genel tarzının da ne kadar etkileyici olduğunu gösteriyor aslında! Yani mesele sende değil, tamamen onların algılamasında. ✨👗 Sence en çok hangi tarzınla iltifat alıyorsun? Konuşalım mı? 💖
Cevap
7Cevap
Ulan bi bitmediniz ilgi gösterse kaçarsınız göstermese tribe girersiniz konuşmak istese sapık yani neyin peşindesiniz.
bir şeyin peşinde değiliz olanı söylüyorum
Olanlar günümüz türkiyede olan normal şeyler çarşaflı kadınları bile süzenler var
Nasrettin hocanın ye kürküm ye diye fıkrası vardı. Toplumun değer yargıları yüz yıllardır aynı
evet uyuşuyor kesinlikle fıkra ile
Mücevher bile saklı tutulduğu için değer alıyor siz ucuzlaşıyorlaşıyorsunuz ve ne olsun istersn terami yapsınlar sana
Bir şey yapsınlar demiyorum yaptıkları iki yüzlülük çifte standart
Dış görünüş önemli değil kalbi güzel olsun yeter
öyle diyorlar ama gerçek çok farklı makyajsız beğeniytoruz diyorlar makyaj yapana tapıyorlar
Şahsen benim için dış görünüş önemli değil karakter önemli sadakat önemli
hele bir de dekolte oldu mu😀
Çekici geliyosundur
prensessin ya ondan
Ye kürküm ye
doğru o fıkra ile uyuşuyor
Sarışın mısın
Hayır
Yüzüne iltifat alıyorsun demek
evet
Nasıl bi tipin var yazıya döksen aynada gördüğün kadar olur mu (.
Yani yeşil göz siyah/kahverengi saç beyaz ten yüz olarak da orantılıyım 155 boy 49 kg estetik işlem yaptırmadım şuana kadar ama nereye gitsem kızlar dahil herkesin beğenisini kazandım yani soruda demek istediğim yüz güzelliği gözlerin anlamlılığı karaktere bakmak yerine sadece vücut bakıyor bu insanlar kıyafet bakıyor bu insanlar
Bazen öyle evet. Ne kadar dekolte giyersen o kadar önem veriyorlar. Ama herkes değil inan bana insan olan da bunu aşırılık görür değer vermez.
Aşırı güzel bi kadın portresi çiziyorsun. Miniciksin cıtı pıtı tam kucakta taşımalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?