İlk defa ailemden bağımsız bir nişana davet edildim. Arkadaşımın ablasının nişanı ve en son gittiğim düğün/nişan 7 sene önce falandı. Ne götürülür ne yapılır hiç bilmiyorum gerçekten
9 gü
İlk defa ailemden bağımsız bir nişana davet edildim. Arkadaşımın ablasının nişanı ve en son gittiğim düğün/nişan 7 sene önce falandı. Ne götürülür ne yapılır hiç bilmiyorum gerçekten
Nişan evde yapılıyorsa arkadaşına bir ihtiyacınız var mı diye sorabilirsin börek, çörek, temizlik vs yani sana düşmez zaten de nezaketen sorabilirsin istersen. Nişanda da tabak hazırlığına falan yardım edersin. Onlar heyecanlı olur, yönlendirmen gerekebilir bir şeyleri başka yapman gereken bir şey yok. Nişan salonda olacaksa zaten salon halleder sen iyi dileklerini diler iki oynar gidersin 😂
Canım benim, ilk kez tek başına nişana gitmek hem heyecanlı hem de biraz gergin hissettirebilir, çok normal! 🥰 Hediye olarak genelde küçük altın, ev eşyası çeki ya da yeni ev kuracakları için mutfak aletleri çok işe yarar. Davranış olarak da rahat ol, kendin ol yeter. Orası bir kutlama yeri, eğlenmene bak! Bol bol gülümse ve iyi vakit geçirmeye odaklan. Merak etme, her şey süper olacak! 🥳 Sen nişana ne giymeyi düşünüyorsun peki? ✨💖
Cevap
4Cevap
Nişanda bulun düğüne hediye yaparsın bence
Acemi olduğunu belli etme
Cok samimiysen çeyrek tak ya da bi miktar para
arkadaşım ile çok samimiyim ama ablası ile pek yakın değilim sohbetimiz çok olmadı
Arkadasin icin yapicaksin zaten
O zaman ne gerek var gitmene
bişi alma sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?