Alınır
Alınmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlk kez buluşacağın kişinin zevklerini bilemeyeceğine göre etkileyici bir hediye almak zor olabilir. Ancak yine de genel olarak hemen herkesin beğeneceği bir hediye götürmek o buluşma için özen gösterip zaman ayırdığını göstermesi açısından değerlidir.
İlk buluşmaya hediye almak oldukça nazik ve düşünceli bir jest olabilir, ancak bu jestin boyutu ve özelliği konusunda dikkatli olmak gerekir. Öncelikle, buluşma ortağınızla daha önce ne kadar tanıştığınıza ve ilişkinizin hangi aşamasında olduğunuza bağlı olarak hareket etmek önemlidir. Eğer birkaç kez konuştunuz ve birbirinizi tanımaya başladıysanız, ufak bir hediye almak, hoş bir jest olabilir. Ancak eğer birbirinizi henüz pek tanımıyorsanız, ilk buluşmada abartılı bir hediye almak, karşı tarafı rahatsız edebilir veya hızlı bir şekilde ilerlemeye çalıştığınızı düşündürebilir. Ancak hediye seçerken aşırıya kaçmamak da önemlidir. Abartılı veya pahalı hediyeler karşı tarafı rahatsız edebilir ve buluşmayı sıkıntılı hale getirebilir. Ayrıca, alacağınız hediye sizi temsil etmeli ve samimi bir jest olmalıdır. İkinci el bir kitap, özel bir not veya sevimli bir hediye karşı taraf üzerinde daha olumlu bir etki bırakabilir. ilk buluşmada hediye alınabilir, ancak seçilen hediye özenle seçilmeli ve karşı tarafın rahatsız olmayacağı bir boyutta olmalıdır. Duyarlılık, ölçülü davranış ve karşı tarafın ilgi alanlarını göz önünde bulundurma, doğru hediyeyi seçmede yardımcı olabilir.
En iyi cevap için teşekkür ederim
Genelde alınmaz ama içinden geldiyse en azından bir buket 💐 çiçek götürebilirsin. Hediye ilk gün için biraz abartı olur.
Teşekkür ederim eic için
Cevap
24Cevap
Evet isteyen alabilir
Bence karşıdaki kişiyle ne kadar zaman geçirildiğine bağlı eğer sanaldan birkaç ay görüşüldüyse ufak bir hediye alınabilir eğer yeniyse hediye alnmz bence.
çok pahalı olmasına gerek yok minik ve karşı tarafı düşündüğünü belirten ince bir şey olabilir ama alınmasa da olur yani
Ben çiçek ve kolyeyi çok anlamlı buluyorum eğer uyumlu bir iletişim varsa, unutulmaz bir ilk buluşma için mükemmel olur..
Hediye değil de güzel bir tane çiçek alınabilir hoşluk olması açısından
Çiçek alınır diğer hediyeler ilk buluşma için abartıya kaçar
Ben almam ve kız paragözmü ona bakarım, hesabı ödemek için hamle yapacak mı ona bakarım
Benim sevgilim gül ve papatya almıştı ama birbirimizi daha önceden canlı görüyorduk bireysel görüşme hiç yapmamıştık o yüzden almıştı ama internetten görüşüyorsanız almak saçma olur
İlk ise belki bir çiçek ama oda hani önden bir muhabbet varsa
İlk kez karşılaştıysan alınmaz tabi. daha öncesinde muhabbetin varsa çiçek olabilir.
Bir tane çiçek al ya da kolye olabilir ama anlamlı bir kolye olsun böyle baş harfleriniz olabilir vs..
alınmaz bence kız ne oluyor daha ilk buluşma ne bağlılık der diyorum
İlk buluşmadan sonra hemen ayrılırsan ne olcak peki
İlk bulusma için hediye almak saçma hesabı ödeyebilirsin
Ben alırım bir tek papatyada. Olsa
Kimin ne olduğu bilinmeden alınmaz
Abartmamak üzere alinir
Alınmaz kimsin necisin bı tanımak lazım
Alınmaz gül alınabilir sadece
Güzel bir buket yaptırılabilir
gerek yok ama bence alinsa tatlis olur
Gereksiz bence ama sen bilirsin
Alınır bence bir çiçek götürsen yeterli olur