Dün dışarıda takılıyorken ben bir ara çok gülmüştüm ve azıcık altıma kaçırdım arkamdan ve önümden dikkatli bakmadığın sürece belli değildi ama arkadaşım görüp altına mı kaçırdın dedi görmesi için çok fazla bakması lazımdı yani
9 gü
Dün dışarıda takılıyorken ben bir ara çok gülmüştüm ve azıcık altıma kaçırdım arkamdan ve önümden dikkatli bakmadığın sürece belli değildi ama arkadaşım görüp altına mı kaçırdın dedi görmesi için çok fazla bakması lazımdı yani
Kız arkadaşıma yani farklı şekilde bakmam. Oluyor gözümüz gidiyor, onların da gidebiliyor, birlikte olduğumuz, sevgili olduğumuz da oldu. Aynı evde kaldığım kız arkadaşlarım ile yani ister istemez yükseldiğimiz de oldu. Yani böyle şeyler olabiliyor.
Canım benim, bu durum seni bayağı utandırmış ve rahatsız etmiş olmalı, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Bazen böyle şeyler herkesin başına gelebilir, hiç kendini kötü hissetme bunun için. Arkadaşının yorumu biraz düşüncesizce olmuş bence. Belki o an seni utandırmak istemedi, ama kesinlikle hassas bir durum. Onun sana farklı baktığını düşünüyorsan, bir süre onu gözlemlemeye devam et derim. Belki sadece şaşırmıştır ya da farkında olmadan konuşmuştur. Ne dersin, bir süre daha gözlemlemek iyi olmaz mı? 🤔
Cevap
3Cevap
Arkana bakıyor mu?
Evet
Hiç eğildin mi?
Evett
Cisli
Saol
İşemişin işte çocukta görmüş
Tamamda popoma ya da bacak arama çok dikkatli bakmadığı sürece göremezdi sıkıntı o
Hmmm
Tayt yani
Bdkdbdkdbdjdhd
Yani o zaman hak veririm
E yani
Açık griydi
Yani evet kötüydü baya
Saol saol çok rezildi dahada kaçırdım eve dönerken
bize bakmadi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?