Erkek arkadasimin ev arkadasi bana farkli gozle bakiyor bunu sevgilime nasil soyleyebilirim?

Benim iki aylik bir sevgilim var. Ama bir yıldır tanisiyoruz bi arkadas grubumuz vardi kizli erkekli karisik kalabalik bir grup hep sevgilimin evinde toplanirdik beraber kalirdik kimse kimseyle yanlis bisey yasamadi sevgilim bana acilana kadar. Biz sevgili olduk ben yine surekli onlara gitmeye basladim hemen evine nasi gidersin demeyin zaten bir yildir yedigimiz ictigimiz ayri gitmez arkadastik hepimiz. Neyse sevgilimin ev arkadasi biraz tuhaf benden hoslaniyor gibi bir yanlisi olmadi ama belli yani bakislarindan sevgilimle çok yakin arkadaslar ama sevgilim benimle oldugu icin kiskaniyo sevgilimi bariz ortada yani ben bu cocuga is atsam hayir demez eminim ama bunu sevgilime soyleyemiyorum iki aylik sevgiliyi iki yillik arkadasi ev arkadasina tercih eder mi bilmiyorum bu konuyu acarsam tercih yapmasini isterim cunku. Benim icin ev degistirmeyi onunla gorusmemeyi goze alir mi bilmiyorum ne yapmaliyim benden hsoalndigini bile bile o cocukla ayni ortama girmek zorunda kaliyorum

Erkek arkadasimin ev arkadasi bana farkli gozle bakiyor bunu sevgilime nasil soyleyebilirim?