Siz kadınlar parfüm kokunuzu neye göre belirliyorsunuz, bir kadının önerisi mi, yoksa partner veya eşiniz mi?
10 gü
Magnoria'yı tavsiye ederim. Birkaç kokusunu denedim, hem kalıcılığı hem de kokuların kalitesi gayet başarılı. Fiyat performans açısından memnun kaldım.
Evet çok çekici bir kokusu var... Kaliteden anlıyorsun.
Selamm! Aşko kuşkooo, bence mis gibi kokan bir kadın tehlikeli değil, tam aksine çok çekicidir! 😍 Parfüm seçimi bende tamamen ruh halime, o günkü enerjime göre değişiyor biliyor musun? Bazen kendi bayıldığım o tatlı kokuyu sıkıyorum, bazen de sevgilimin "Bu sana çok yakışıyor!" dediği bir tanesini. Aslında en önemlisi kendimize yakıştırmamız! ✨ Sen en çok hangi kokuları seversin? 💖
Cevap
0Cevap
dışarıda hafif, dikkat çekmeyen, tenle bütünleşen, temiz kokuları tercih ediyorum.
temiz ve tenle uyumlu kokular daha çekici ve güven veren bir iz bırakır evet
Parfümü ne gibi kokular seçiyorsun daha çok temiz taze mi yoksa biraz daha iddialı sıcak kokular mı
gerçekten parfüm kokusundan erotik çağrışımlar mı çıkarıyorsun? rahatsız edici. yargılamıyorum yanlış anlama ama iğrençmiş
ay yargıladım pardon
Bunu öyle bir niyetle söylemedim yanlış anlaşıldıysa sorun yok
sadece koku hafızası ve çekim algısı bazı insanlarda çok güçlü çalışıyor onu kastettim
dışarıda iddialı ve sıcak kokular hiç benlik değil. dikkat çekmekle ilgilenmiyorum. taze canlı kokuları da sevmem ama. sen nasıl kokuları seviyorsun
ben daha çok sade ama karakteri olan kokuları seviyorum ne çok iddialı ne de silik arada kalıp kendini hissettiren kokular daha çekici geliyor
ne gibi mesela?
mesela çok bağırmayan ama yaklaştıkça hissedilen temiz ve hafif odunsu ya da tenle birleşen sıcak kokular gibi... desem anlarmisin ☺️ marka vermiyim çok var aklımda..
nasıl bu kadar hakimsin kokulara?
biraz merak biraz da dikkat aslında
insanların bıraktığı iz bazen kokudan daha çok akılda kalıyor☺️
en sevdiğin parfümleri sıralasana merak ettim
tek bir favorim yok ama şu tarzlar hoşuma gidiyor
Dior Sauvage
Bleu de Chanel
Tom Ford Noir
genelde temiz odunsu ve biraz sıcak duran kokular ilgimi çekiyor
kadın parfümlerinden hangileri peki?
Chanel Coco Mademoiselle
YSL Black Opium
Dior J’adore
çok bağırmayan ama akılda kalan türden
Senin kokun ne?
Bu arada notaları önemli... her kadına gitmez her koku.. ten rengi de gitimide önemli
Çok konuşan ve karakter de önemli, sesi değil kokusu gelir sadece bazen 😄
klasik feminen çekici kokular gayet. “çok bağırmayan” kokular olduğunu sanmıyorum
şu an burberry classic ve calvin klein beauty kullanıyorum ama favori kokum lancome le tresor classic
Himmm. Lancome Tresor seçimin zaten net bir imza bırakıyor
sende o zarif ve akılda kalan taraf güçlü duruyo... kökünü hisssediliyormu hiç ya da bir şey diyen oldumu
ama klasiğini seviyorum ben. yeni çıkan kokusunu değil. 90’lı yıllardan kalma eski bir koku ve kimse beğenmiyor. çok nostaljik buluyorlar. ben daha güzel bir parfüm düşünemiyorum. yani kokumun akılda kalıcı olduğunu sanmam
Eski olması onu sıradan yapmaz
bazı kokular beğenilmek için değil hatırlanmak için vardır ☺️
Bence senin için de çoğu insanın göremediği çok farklı bir kadın var... bir soruna yorum yaptım...🤫
gerçekten bu kokuyu biliyor musun? parfümeride falan mı çalıştın
Evet biraz kokulara merakım var üniversite zamanında açık parfüm işiyle de uğraşmıştım o yüzden aşinalığım var
koku tercihlerime göre nasıl bir kişiliğe sahibim sence
Sade ama güçlü bir zevkin var
abartıdan çok karakteri olan şeyleri seçiyorsun
biraz seçici biraz da iç dünyası derin biri gibi duruyor.. yorumda bu kadar soylebilirim... daha detaylı konuşmak ve küçük bir beyin fırtınası yapmak istersen yazblrsn..😚
hayır istemem açıkçası. iyi geceler
İyi geceler👍
Kendi hoşlandığım kokuya göre. Karşı cinsin fikri umrumuzdaydı
Şu an ne kullanıyorsun
Evet tehlikeli
Evet geldi ☺️
💄✨💋
iyi bir koku bazen fazla şey çağrıştırabiliyor... keşke yazsan☺️
Evet öyle de her parfüm kokusunuda sevmiyorsunuz 🙃
Her parfüm değil aslında
sadece bir kokunun karakteri olunca daha çok dikkatimi çekiyor
O kokuyu herkes taşıyamaz o yüzden dikkatini çekmesi normal ✨