Gizli Üye(36-45)1 ayBirisiyle evlenip evlenmemeye karar verirken aranabilecek özellikler kişiden kişiye değişir. Ancak uzun vadeli ve sağlıklı evliliklerde sık görülen bazı temel özellikler vardır:
Güvenilirlik: Söyledikleriyle yaptıkları tutarlı mı? Zor zamanlarda yanında duruyor mu?
Karşılıklı saygı: Fikirlerine, sınırlarına, duygularına ve kişiliğine saygı gösteriyor mu?
İletişim becerisi: Sorunları konuşarak çözebiliyor mu, yoksa sürekli kaçınıyor ya da saldırganlaşıyor mu?
Duygusal olgunluk: Hatalarını kabul edebiliyor mu? Öfkesini ve hayal kırıklığını sağlıklı şekilde yönetebiliyor mu?
Ortak değerler: Aile, çocuk, para, sadakat, yaşam tarzı ve gelecek planları gibi önemli konularda uyumunuz var mı?
Sorumluluk sahibi olması: İş, para, ev işleri ve günlük yaşam konularında sorumluluk alabiliyor mu?
Güven ve sadakat: İlişkinizde güven duygusu oluşturuyor mu?
Zor zamanlarda uyum: Anlaşmazlıklar veya stresli dönemlerde ilişkiyi koruyabiliyor musunuz?
Birlikte gelişebilme: Birbirinizin hedeflerini ve kişisel gelişimini destekliyor musunuz?
Yanında kendin olabilmek: Sürekli rol yapmak zorunda hissetmeden rahat ve güvende hissediyor musunuz?Bunun yanında bazı uyarı işaretleri de önemlidir: Sürekli yalan söyleme
Manipülasyon veya aşırı kıskançlık
Saygısızlık
Şiddet (fiziksel, duygusal veya ekonomik)
Her sorunda suçu karşı tarafa yükleme
Temel yaşam hedeflerinde ciddi uyumsuzluk
Evlilik için "mükemmel insanı" bulmak genellikle mümkün değildir. Daha önemli soru şudur: Bu kişiyle hem güzel günleri hem de zor günleri paylaşabilir miyim ve birbirimize karşı saygı ile güveni sürdürebilir miyiz?30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. bırak evliliği sevgili için bile çok az kişi uyabilir bana.
ama özetle benden faydalanmaya çalışmayacak hatta aksine bana faydalı olacak biri, hani aydın insan derler ya öyle biri, bencillikle açgözlülükle işi olmayan, gayet mantıklı bi insan olsa da bu pis dünyanın kirletemediği kalbi kocaman biri, saf ama s. lak olmakla alakası olmayan bir de ilgi alanlarımız bol bol uyuşsun 1000 lerce yıllık tecrübe, aynı şeylerden hoşlanmıyorsanız ananla babanla bile yürütemiyorsun bırak manitayı.
görünüş olarak çok uzatmıcam esmertercih ediyorum ama kıvırcık saçlı olmadığı sürece fark etmez rengi o kadar. iri gözleri uzun kirpikleri olsun en sevdiğim, ufak yüz ve burun (kadında erkeksi özellikler hoş durmuyor) minyon ama olması gereken yerleri bol kıvrımlı.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
1 ayBu durum beklentiye göre kişiye göre degişir tabi ben kendimden yola çıkarak cevap vereyim ben anadolu kültürinün sevem biriyim benim için herşeyin başı sevgi saygı ve güven anlayışlı olması gösterişli şeylerler yapmaması sevdigine sadık onu her daim destekleyen bu maddi ya da manevi fark etmez illa kadın çalışacak diye bir kaidem yok ama getiridigim rızkıda hakir görmemeli aç gözlü her şeyi isteyen yapışdıgında da somurtan biri olmamalı yani aslında olması gereken şeyler her evlilikte inançlı ve inancına saygılı olması yani hep ahlaki degerlere yönelik benim öyle yok sarı şaçlı olsun boyu 170 olsun gibi de bir beklentim yok pek 😄
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Beni sevmesi sadık olması yeterli ya. Digerlerini gözüm görmez bile. Hatasız kul olmaz ancak kulu kusursuz edecek benim ona sunacağım sevgi. Ben onu kusursuzca severim ancak beni sevsin sadık olsun bana yeterli
50 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Liyann! ✨ Bu konu tam benlik ya, bayılırım aşka dair mevzulara! Bence biriyle evlenmek için kesinlikle seni anlayan, güvendiğin ve en önemlisi de beraber deli gibi eğlenebildiğin biri olmalı. 😂 Ortak hayaller kurup, birbirinizi her adımda desteklemek de süper önemli! Ya senin için bu özelliklerden hangisi ilk sırada gelir? 🥰
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Benim evlenebilmem için önce güven vermesi gerekir. Sadık, saygılı, anlayışlı ve zor zamanda yanında durabilecek biri olmalı. Sadece iyi günde gülüp eğlenmekle evlilik yürümez, insan aynı evin içinde huzur da arıyor. Benim için en önemli şey sevginin yanında karakterinin sağlam olması.
00 Yorumla
1 ayEfendi, ağır başlı, saygıdeğer, kasıntı olmayan sosyal, yaşamayı bilen ama temiz yaşayan, kaliteli biri olmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 ayBenim için en önemli şey, zorluklar karşısında pes etmeyen ve bana her zaman dürüst davranan biri olması.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
s 1 ayBeni delirtmesin yeter sonra psikoloğa çok para harcıyorum 😂
02 Yorumla- 1 ay
Sizin delirten biri denk gelirse normal fiyatın yarısına anlaşabiliriz. Nede olsa daimi müşteri😃😃
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
m 1 ayOlduğu gibi olsun değişmesin yeterli.
22 Yorumla- 1 ay
Evet 😒😭
Bu soruya herkes gibi şöyle böyle olsun diyerek değilde çift taraflı yanıt vermek istiyorum...
İnsan iyi günde herkesle birleşir, ama asıl evlilik zorlu fırtınalarda yan yana kalabilmedir bir hatanın, bir zorluğun içinde bile birbirini suçlamadan biz bu düğümü nasıl çözeriz? diyebilen bir zekaya ve olgunluğa sahip olması gerekir evlilik, birbirinin potansiyelini kısıtlayan bir hapishane değil, aksine diğerinin hayallerine kanat takan bir zemin olmalı birbirini köreltmeden, her gün biraz daha büyütebilmek.. dünya zaten yeterince yorucu, her an bir maske takmak ya da birilerini memnun etmek zorundayız00 Yorumla
1 ayİtaatkar, feminen, tartışmayan, ev işlerini şikayet etmeden yapan, yemekleri istediğim gibi ve güzel, lezzetli bir şekilde yapan, yatakta doyumsuz ve şehvetli olan, blowjobta çok çok iyi olup ne zaman istersem bana blowjob yapacak olan, beni mutlu ettiğinde kendisi de mutlu olacak olan, memeleri küçük olmayan, aşırı büyük de olmayan, orta büyüklükte olan, güzel yuvarlak kalçaları olan, esmer, cilveli, kapalı olmayan, aşırı açık da giyinmeyen, hafif açık giyinen, mizahtan anlayan, güleryüzlü bir kadına şans verirdim sadece. O da şimdi değil. Şu anlık evlilik düşünmüyorum hiçkimseyle.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 ayAKP'li ve MHP'li olmaması, dindar ve fazlasıyla inançlı olmaması, anayasanın ilk üç maddesine sadık olması, cumhuriyetçi ve Atatürkçü olması, empatik olması, saygılı olması, kişisel gelişim sürecini süreklilik içinde taşıması, uyumlu ortak yönleri olması.
22 Yorumla- 1 ay
O kadar mantıklı ki şu saydıkların
- 1 ay
Biliyorum.
Gizli Üye(30-35)1 ayEvleneceğim kiṣiyi çoktan buldum yakında inṣ evleniyoruz 😇
Ben hep merhametli, üzerime titreyen, beni ṣimartan, çocuk gibi seven, ilgili, hoṣ sohbet, komik, yakıṣıklı ve çekici, beni herṣeyimle kabul edip seven, maddi manevi her anlamda aynı veya yakın görüṣte olduğum birini istemiṣimdir öyle biride karṣıma çıktı ṣükür. Tabi herkes 4 4lük değil elbette ama genel istediğim daha doğrusu yukarda belirttiğim kriterlere uyuyor. Gün geliyor anlaṣamadığımız ṣeyler oluyor, gün geliyor çok anlaṣıyoruz bazen kavga ediyoruz ama tatlıya bağlanıyor. Ona göre gerçi biz hiç kavga etmiyoruz sadece "tartıṣıyoruz" 😅
O bana hep sağlıklı bir iliṣkisi olmayacağını ve bu yüzden ümidini yitirdiğini hatta benle tanıṣırken zaten olmayacağız bir iki görüṣürüz sonra biter diye düṣündüğünü söylerdi ama benle tanıṣtıkdan sonra sağlıklı bir iliṣkinin nasıl olduğunu gördüğünü söyledi ve ṣimdi gel gör ki evlilik yolundayız 😃
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Dürüst ve iyi niyetliyse, çocukları seviyorsa, anne olmak istiyorsa, ve birlikteyken mutlu ve huzurlu hissediyorsak, bence olur. :)
Ama bak sadece bunları yazdım diye herkes sanıyor ki "bu adam önüne gelenle evlenmeyi düşünüyor" :D
Hayır işte öyle değil. Bu saydıklarım ennnnnnnnn zor bulunan özellikler. Yani çok güzel birini ya da çok zengin birini falan bulabilirsin ama dürüst ve iyi niyetli bulman çok zor.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1 ayEmpati yapabilen kişisel ve ailesel kavramlara saygılı sevgi nedir hissettirebilen zor zamanlarda benimle birlikte savaşabilecek birisi
12 Yorumla- 1 ay
İki taraf için de bu geçerli insanlar yanlış kişilerle kendilerine eziyet ederken doğru kişiler ile olan ihtimallerine balta vuruyor nice güzel insan güzel zamanları yaşamaktan mahrum kalıyor Rabbim herkese kalbinin ekmeğini yedirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 aybenim için evlilikte en önemli şey güvenilir ve tutarlı biri olması sözleriyle davranışları aynı olmalı yalan dolan olmamalı saygı çok önemli tartışsa bile karşısındakini küçük düşürmemeli bir de iletişim kurabilen biri olması lazım içine atıp patlayan değil konuşabilen biri ve en önemlisi hayat hedefleri uyumlu olmalı çünkü aynı yöne bakmıyorsan aşk tek başına yetmiyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 ayİnançlı ve ahlaklı olmalı öncelikle. Karakteri sağlam, merhametli, vicdanlı, kalbi olan biri olmalı. Saygı, sevgi, sadakat, anlayış vs. bunlardan bahsetmiyorum bile. Kafa yapımızın uyması gerekiyor. Karşılıklı olarak beğenmek, sevmek gerekiyor. Denklik ve uyum da önemli. Hem akademik hem maddi anlamda denklik olmalı diye düşünüyorum.
01 Yorumla- 1 ay
Akademik derken eğitimi kastettim yani motomot denklikten bahsetmiyorum ama kültür benzerliği ve eğitim seviyesi birbirine yakın olmalı. Sonra sorunlar çıkıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
1 ay-Sigara alkol kullanmayan,
-Gece kulübü vb mekanlarda takılmayan,
-Sosyal medyada her yaptığını fotoğraf olarak paylaşma bağımlılığı olmayan,
-Çok açık giyinmeyen,
İsrail'i düşman olarak gören,
-Şişman olmayan,
-Hamarat,
-Eli yüzü düzgün biri. Bence uçuk istekler değil ama pazarlık var tabi.03 Yorumla- 1 ay
Kriterlerimi yazdım. Bu yazdığım maddeleri sağlayan biriyle evlenmek isterdim. Çünkü ben de bu yazdığım özelliklere sahibim. Böyle birisi bana iyi yoldaş olur diye düşünüyorum
Eş adayında ilk aradığım şey güzellik ya da para değil, adalet duygusudur. Çünkü karakteri olmayan biriyle kurulan yuva, temeli olmayan bina gibidir.
Basma kalıp, yapay şekillenen karaktersiz insanlara tahammülüm yoktur.
Eş seçimi, alışveriş listesi hazırlayıp madde sıralamak değildir. Karakter varsa eksikler tamamlanır; karakter yoksa fazlalıkların da bir anlamı kalmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zeka veya akıl baskın, iletişim becerileri yüksek, entelektüel birikimi olmalı veya gelişime açık olsun, ortak mizah, eline yüzüne bakılabilir düzgünlükte olması ahım şahım şurası şöyle böyle olsun diyen biri değilim. Tabi soyca Türk olması. Ahlak karakter bunları demiyorum o pakete dahil olarak görüyorum.
00 Yorumla
1 ayBenim modele yakın olmalı, önden çekişli olmalı, rampalarda yığılmamalı, karda-yağmurda-buzda-çamurda ben gitmem dememeli, büyüğünü bilmeli hep solda gitmemeli, sinyali verecek zamanı bilmeli, her otostop çekene durmamalı, aldığı yakıt kaliteli olmalı, bir de sigara içilmemiş olursa harika olur😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı.
1 ayKalitsal bı hastalığı olmamalı
Dediği lafın arkasnda durmalı ve söz verdiyse tutmalı
Evlilign maddi manevi sorumlulugnu yerine getrmeli
Geçmişi yüz kızartıcı olup da sürekli önümüze çıkacak biseyi olmamalı
Baba olma potansiyelinw sahip olmalı ve en önemli yarin anlasamayp bosancak olduk mu medenice ayrlmali barbarliga okzluge gerk yk00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kişilik olarak huzur veren anlayışlı dişil bir kadın olması gerekir
14 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayEskiden kadınlara sorulmazdı kimle ya da nasıl ya da ne için evlendiceklerini... sadece verirlerdi ve evlenmiş olurdular. Bunun bir sebepi olmalı. Kadınlar hiç bir zaman karar verici ya da karar verebilen olmadı. Çünkü karar veremiyorlar asla. o yüzden doğru kişiyi aile büyükleri seçiyor kadına ise kadın olmak kalıyordu. Günümüzde evliliklerin olamayışı ve ayrılıkların çoğunluğu burdan kaynaklı. Seçim yapma kabiliyeti olmıyan bir cinsiyete bu sorumluluklar verildi.
11 Yorumla- 1 ay
Çok mantıklı yazmışsın tebrikler
Gizli Üye(18-24)1 ay1 dinlemeyi bilen kendini ana karakter sanmamamlı
2 dinine bağlı opamlı ve ahlaklı opamlı
3 tesettürlü opamlı ama gerçekten tesettür sadece baş örtüsü olamz çünki
4 kendini geliştirmiş olması gerekir herkesin yaoamıyacsğı bisiyi yapmış ya da bir en kötü üniversite okumuş olamsı lazım
5ven sinirlenince alttan alsın yeter geri kalanı cenneti yaşatırırm00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBen bugüne kadar kimseyle birlikte olmadım o yüzden cinselliğe karşı çok istekli sınırsız ve doyumsuz bir erkeğim evleneceğim kız da benim gibi cinselliği karşı çok istekli sınırsız ve doyumsuz olursa onunla evlenebilirim aradığım özellikler bunlardır. 🥰🤩🥳🙈
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayempati yapmaya ihtiyaç duymayacak kadar halden anlayan anlayışlı biri olması
ben demeden bir şeyleri düşünüp yapması
beni sevdiğini söylemesinden çok hissettirmesi
beni önemsediğini söylüyorsa beni sürekli 2. plana 3. plana atmaması
prenses erkek olmaması
ev işlerinde benim sorumumluluğum altında değil de yaşadığımız evde ikimizinde sorumumluluklarımızın olduğunu anlaması
geri kafalı olmaması
saygıyı sevgisinden önce tutmalı
ve nasıl tartışacağını tartışmada neler söylenmeyeceğini çok iyi bilen olgun bir beyefendiye her zaman evetiz
03 Yorumla- 1 ay
Tipini beğenmedikten sonra saydiklarinin hiç önemi yok
Cevap sahibi1 ay@sessizadam2525 tamam sen saydıklarımdan önce tipini beğenirsin
- 1 ay
Tamamdır
Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı. Hata yaptığında özür dilemeyen, telafi etmek için çaba sarf etmeyen, ailenize saygı duymayan kişiye ömrünüzden 1 saniye bile vermeyin. Bu dediklerimin tersine sahip insanı bulursanız kaçırmayın...
10 Yorumla
1 ayKesinlikle merhamet dışarda insanlara nasıl davranıyor mesela bir hayvana nasıl davranıyor garsona nasıl davranıyor lütfen bunları bir gözden geçir hayvan sevmeyen insan sevmez
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Onu tanışınca bilirim. Belkide bu hayatda bebim bile bilmediğim özellikler var. Belkide ki beğenmediğim özellik beğendiğim bir özellikle bir arada bir kadında olursa daha güzel olur... Yaşamadan bilemem...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,7b cevap paylaştı.
1 ayBitter olmayan cikilata tenli menekşe gözlü uzun kıvırcık saçlı geniş omuzlu 180+ boylu yuvarlak belirgin hatları olan eli beli dili kuvvetli koluma takınca yakışacak duvara vurunca yapışacak haşin dinamik sert hatun olacak
00 Yorumla Evlenip kendini yakma sonradan adliye kapılarında ağlayarak bekleme
10 YorumlaBir hayat arkadaşında aradığım özellikler, tıpkı Huqul gibi olmalı; çünkü o hem kaliteli hem de güvenilir bir marka kimliğine sahip. Tıpkı yeni nesil bir anlayışla hazırlanan yeni sezon kombinleri gibi hayatıma renk katmalı, tıpkı sorunsuz bir müşteri desteği gibi her zor anımda yanımda olup bana destek vermeli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayHiç aşık olmadım ki. Galiba bu işler hesaplı planlı olmuyor. Birine çoğu kişi yanlış der ama sen onu o kusurlarıyla seversin. Mutlusundur onun o yanlislariyla.
00 Yorumla
1 ayOzelikten kastın nedir yani çok kulanisli olsun gibimi ya da kadınların 3 yıkılmaz kurali gibimi evi arabası işyeri olsun isterse mupdesel olsun ben 1 tekseye bakarım karakteri ve dine olan inancı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayDinine bağlı
Vicdanlı
Akıllı zeki kültürlü
Kişiliği sağlam biriyle inşaAllah öyle biriyle karşılaşıp hayırlı bir evliliğim olur 🤲
00 Yorumla
1 ayKız da aradığım şey ben beklentimi minimum da tutuyorum ; çalışmak zorunda değil , oturmasını kalkmasını bilsin yalan söylemesin bu kadar ben ona her şeyimi adayacağım 🙋🏻♀️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 aySorumluluk almayı bilen biri olmalı
Ev geçindirmeyi becerebilmeli yani o güveni vermeli, onun dışında dürüst ve sadık olmalı.
Sevgiyi saygıyı zaten söylememe gerek yok.01 Yorumla- 1 ay
Haa bir de ana baba kuzusu olmasın, aman aman😅
Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. Sevsin. Değer versin. Kıymet bilsin. Sadık olsun. Beraber eğlenebilelim. Hayat kısa tadını çıkaralım. Bolca gezelim seyahat edelim. Ve merhametli birisi. Empati yapabilsin ve bencil olmasın.
03 Yorumla- 1 ay
Peki sen nasıl birisisin sevgilini eşini nasil birisi bekliyor
- 1 ay
@sessizadam2525 on numara biriyim 😁
- 1 ay
10 parmağinda 10 marifet diyosun yaniii😎😎
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayKarşımdaki insanın süslü laflarına değil, bu lafları hayatına nasıl uyguladığına bakarım. Değerler sadece dilde kalıyor eyleme dökülmüyorsa o ilişki bana güven vermez.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 aySevdiği insanı alttan alabilen, düşünceli, ailesiyle eşi arasında köprü görevi gören ve çözüm odaklı birisi olmalı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Ablacım insan olması ve karakter sahibi olması benim için en önemli aradığım özelliklerden şu devirde insana denk gelmek zor bırak iyi insanı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı. Önce merhametli olmalı sonra yüreği ve dili aynı olmalı bide ocakbaşında rakı balık seviyosa tamamdır 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayZengin olması hariç bütün yorumlar beni anlatıyor ama ben neden hâla bekarım. Sanırım bunu sorgulamam gerekiyor ☺☺
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayZeki anlayan dinleyen ağır başlı, doğal, sevimli, güzel, temiz, çocuksu, güçlü, hareketli, sağlıklı
00 Yorumla
1 ayBebek yüzlü
Orta yakışıklı
Orta boy
Ahlaklı
Eğitimli
Geçmişi temiz. Bunlar yeterli00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. insan olması gerekir öncelikle. sonra da karşılıklı sevgi-saygı-güven olmalı. geri kalan konular bir şekilde çözülür.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayBen neye sahipsem aynı şeylere sahip olmalı yoksa olmaz
Dağ evi
Villa
2 otomobil
3 uzun araç
2 meyve sebze komisyon dükkanı
Banka hesabında 50 M
Bunlar varsa gelsin tamam00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kayınpederin yeterince zengin olması yeterli kızına bebek gibi bakar düşman gibi s.. Kerim sorun olmaz 😬😬😬
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 ayEvliliğe gerçekten hazır olmalı aman bende evlenimde aradan çıksın mantığı ile hayat kurunca çok uzun süre yürümeyebilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 ayKafa dengim olması lazım hadi hemen evlenelim kafasında olmaması lazım ve evlenmeden olmaz dememesi lazım 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 ayAnlayışlı, öfkesini kontrol edebilen, güvenilir, saygılı, sevgisini belli eden hissettiren, vicdan sahibi
01 Yorumla- 1 ay
Sende çok sey istedin be😃
Şu devirde öncelikle merhamet ve vicdan sahibi olması lazım kaşı gözü ufak tefek teferruatlar kalbi güzel olsun yeter
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dürüst empati yapan sonradan değişmeyen biri olsun yeter
10 YorumlaBeni üzmeyecek saygılı olacak yeter evlenirim anında
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
1 ayBeni şaşırtsın duvarda örümcek gibi yürüsün ağ atsın falan 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 652 cevap paylaştı. İhanet etme düşüncesi yoksa evlenilir bu devirde bunu düşünmemiz gerekir :)
10 YorumlaBakire
Sadakatli
Saygılı
Güler yüzlü ve neşeli00 Yorumla
1 ayİyi bir baba ve eş olmalı aciklardim ayrıntılı ama üşeniyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Para cok olduktan sonra özelliğe gerek yok. İstediğin kisiyle evlenirsin. NET..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
m 1 ayAhlak, tip, iş, aşk, antisigara&alkol, tevazu, müteassıp
00 Yorumla
1 ayEMPATİ kesinlikle olmalı 😀 bi de sadık ve saygılı olmalı
00 Yorumla
1 aySevgi dolu olması
Saygılı olması
Bilinçli olması
Sadık olması
Yalan söylememesi yeterli00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
1 ayGüvenmek benim için kolay değil güvenli alanım olması evlenmem için yeterli sebep olur
00 Yorumla - Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne