• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Cam CiltCam Cilt
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Cam Cilt Cam Cilt
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Aşk İlişkileri
1 ay

Biriyle evlenebilmeniz için hangi özelliklere sahip olması gerekir?

Liyann
Liyann Takip Et
Yoda Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
610
Yapay Zekaya Sor
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 ay

Birisiyle evlenip evlenmemeye karar verirken aranabilecek özellikler kişiden kişiye değişir. Ancak uzun vadeli ve sağlıklı evliliklerde sık görülen bazı temel özellikler vardır:

Güvenilirlik: Söyledikleriyle yaptıkları tutarlı mı? Zor zamanlarda yanında duruyor mu?
    Karşılıklı saygı: Fikirlerine, sınırlarına, duygularına ve kişiliğine saygı gösteriyor mu?
    İletişim becerisi: Sorunları konuşarak çözebiliyor mu, yoksa sürekli kaçınıyor ya da saldırganlaşıyor mu?
    Duygusal olgunluk: Hatalarını kabul edebiliyor mu? Öfkesini ve hayal kırıklığını sağlıklı şekilde yönetebiliyor mu?
    Ortak değerler: Aile, çocuk, para, sadakat, yaşam tarzı ve gelecek planları gibi önemli konularda uyumunuz var mı?
    Sorumluluk sahibi olması: İş, para, ev işleri ve günlük yaşam konularında sorumluluk alabiliyor mu?
    Güven ve sadakat: İlişkinizde güven duygusu oluşturuyor mu?
    Zor zamanlarda uyum: Anlaşmazlıklar veya stresli dönemlerde ilişkiyi koruyabiliyor musunuz?
    Birlikte gelişebilme: Birbirinizin hedeflerini ve kişisel gelişimini destekliyor musunuz?
    Yanında kendin olabilmek: Sürekli rol yapmak zorunda hissetmeden rahat ve güvende hissediyor musunuz?

Bunun yanında bazı uyarı işaretleri de önemlidir: Sürekli yalan söyleme
    Manipülasyon veya aşırı kıskançlık
    Saygısızlık
    Şiddet (fiziksel, duygusal veya ekonomik)
    Her sorunda suçu karşı tarafa yükleme
    Temel yaşam hedeflerinde ciddi uyumsuzluk
    Evlilik için "mükemmel insanı" bulmak genellikle mümkün değildir. Daha önemli soru şudur: Bu kişiyle hem güzel günleri hem de zor günleri paylaşabilir miyim ve birbirimize karşı saygı ile güveni sürdürebilir miyiz?

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• aceleon
    aceleon Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı.

bırak evliliği sevgili için bile çok az kişi uyabilir bana.

ama özetle benden faydalanmaya çalışmayacak hatta aksine bana faydalı olacak biri, hani aydın insan derler ya öyle biri, bencillikle açgözlülükle işi olmayan, gayet mantıklı bi insan olsa da bu pis dünyanın kirletemediği kalbi kocaman biri, saf ama s. lak olmakla alakası olmayan bir de ilgi alanlarımız bol bol uyuşsun 1000 lerce yıllık tecrübe, aynı şeylerden hoşlanmıyorsanız ananla babanla bile yürütemiyorsun bırak manitayı.

görünüş olarak çok uzatmıcam esmertercih ediyorum ama kıvırcık saçlı olmadığı sürece fark etmez rengi o kadar. iri gözleri uzun kirpikleri olsun en sevdiğim, ufak yüz ve burun (kadında erkeksi özellikler hoş durmuyor) minyon ama olması gereken yerleri bol kıvrımlı.

0
    0 Yorumla
  • Jpxxhshshhsh
    Jpxxhshshhsh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 98%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.

Bu durum beklentiye göre kişiye göre degişir tabi ben kendimden yola çıkarak cevap vereyim ben anadolu kültürinün sevem biriyim benim için herşeyin başı sevgi saygı ve güven anlayışlı olması gösterişli şeylerler yapmaması sevdigine sadık onu her daim destekleyen bu maddi ya da manevi fark etmez illa kadın çalışacak diye bir kaidem yok ama getiridigim rızkıda hakir görmemeli aç gözlü her şeyi isteyen yapışdıgında da somurtan biri olmamalı yani aslında olması gereken şeyler her evlilikte inançlı ve inancına saygılı olması yani hep ahlaki degerlere yönelik benim öyle yok sarı şaçlı olsun boyu 170 olsun gibi de bir beklentim yok pek 😄

0
    0 Yorumla
  • egoadamm
    egoadamm Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Beni sevmesi sadık olması yeterli ya. Digerlerini gözüm görmez bile. Hatasız kul olmaz ancak kulu kusursuz edecek benim ona sunacağım sevgi. Ben onu kusursuzca severim ancak beni sevsin sadık olsun bana yeterli

5
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 ay
  • Selam Liyann! ✨ Bu konu tam benlik ya, bayılırım aşka dair mevzulara! Bence biriyle evlenmek için kesinlikle seni anlayan, güvendiğin ve en önemlisi de beraber deli gibi eğlenebildiğin biri olmalı. 😂 Ortak hayaller kurup, birbirinizi her adımda desteklemek de süper önemli! Ya senin için bu özelliklerden hangisi ilk sırada gelir? 🥰

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

77

Cevap

87

Cevap

• Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Benim evlenebilmem için önce güven vermesi gerekir. Sadık, saygılı, anlayışlı ve zor zamanda yanında durabilecek biri olmalı. Sadece iyi günde gülüp eğlenmekle evlilik yürümez, insan aynı evin içinde huzur da arıyor. Benim için en önemli şey sevginin yanında karakterinin sağlam olması.

0
    0 Yorumla
  • ismimisöylemesem_
    ismimisöylemesem_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 31
    1 ay

Efendi, ağır başlı, saygıdeğer, kasıntı olmayan sosyal, yaşamayı bilen ama temiz yaşayan, kaliteli biri olmalı

1
    0 Yorumla
  • GözüKaraGizem
    GözüKaraGizem Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 25
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Benim için en önemli şey, zorluklar karşısında pes etmeyen ve bana her zaman dürüst davranan biri olması.

1
    0 Yorumla
  • UykuHuzurr0o s
    UykuHuzurr0o Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Beni delirtmesin yeter sonra psikoloğa çok para harcıyorum 😂

0
    2 Yorumla
    • Liyann
      Liyann
      1 ay

Bizim psikolog bozuk shshsh

Yorumla
    • oldcity026
      oldcity026
      1 ay

Sizin delirten biri denk gelirse normal fiyatın yarısına anlaşabiliriz. Nede olsa daimi müşteri😃😃

Yorumla
  • morsaclihuriyeee m
    morsaclihuriyeee Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 26
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Olduğu gibi olsun değişmesin yeterli.

2
    2 Yorumla
    • Liyann
      Liyann
      1 ay

Sevgisi değişmese yeter kanka 🥲

Yorumla
    • morsaclihuriyeee m
      morsaclihuriyeee
      1 ay

Evet 😒😭

Yorumla
  • Cutey
    Cutey Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    1 ay

Bu soruya herkes gibi şöyle böyle olsun diyerek değilde çift taraflı yanıt vermek istiyorum...
    İnsan iyi günde herkesle birleşir, ama asıl evlilik zorlu fırtınalarda yan yana kalabilmedir bir hatanın, bir zorluğun içinde bile birbirini suçlamadan biz bu düğümü nasıl çözeriz? diyebilen bir zekaya ve olgunluğa sahip olması gerekir evlilik, birbirinin potansiyelini kısıtlayan bir hapishane değil, aksine diğerinin hayallerine kanat takan bir zemin olmalı birbirini köreltmeden, her gün biraz daha büyütebilmek.. dünya zaten yeterince yorucu, her an bir maske takmak ya da birilerini memnun etmek zorundayız

0
    0 Yorumla
  • Alpha_Rules
    Alpha_Rules Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    1 ay

İtaatkar, feminen, tartışmayan, ev işlerini şikayet etmeden yapan, yemekleri istediğim gibi ve güzel, lezzetli bir şekilde yapan, yatakta doyumsuz ve şehvetli olan, blowjobta çok çok iyi olup ne zaman istersem bana blowjob yapacak olan, beni mutlu ettiğinde kendisi de mutlu olacak olan, memeleri küçük olmayan, aşırı büyük de olmayan, orta büyüklükte olan, güzel yuvarlak kalçaları olan, esmer, cilveli, kapalı olmayan, aşırı açık da giyinmeyen, hafif açık giyinen, mizahtan anlayan, güleryüzlü bir kadına şans verirdim sadece. O da şimdi değil. Şu anlık evlilik düşünmüyorum hiçkimseyle.

1
    0 Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

AKP'li ve MHP'li olmaması, dindar ve fazlasıyla inançlı olmaması, anayasanın ilk üç maddesine sadık olması, cumhuriyetçi ve Atatürkçü olması, empatik olması, saygılı olması, kişisel gelişim sürecini süreklilik içinde taşıması, uyumlu ortak yönleri olması.

2
    2 Yorumla
    • morsaclihuriyeee m
      morsaclihuriyeee
      1 ay

O kadar mantıklı ki şu saydıkların

Yorumla
    • Mandarinia
      Mandarinia
      1 ay

Biliyorum.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 ay

Evleneceğim kiṣiyi çoktan buldum yakında inṣ evleniyoruz 😇

Ben hep merhametli, üzerime titreyen, beni ṣimartan, çocuk gibi seven, ilgili, hoṣ sohbet, komik, yakıṣıklı ve çekici, beni herṣeyimle kabul edip seven, maddi manevi her anlamda aynı veya yakın görüṣte olduğum birini istemiṣimdir öyle biride karṣıma çıktı ṣükür. Tabi herkes 4 4lük değil elbette ama genel istediğim daha doğrusu yukarda belirttiğim kriterlere uyuyor. Gün geliyor anlaṣamadığımız ṣeyler oluyor, gün geliyor çok anlaṣıyoruz bazen kavga ediyoruz ama tatlıya bağlanıyor. Ona göre gerçi biz hiç kavga etmiyoruz sadece "tartıṣıyoruz" 😅

O bana hep sağlıklı bir iliṣkisi olmayacağını ve bu yüzden ümidini yitirdiğini hatta benle tanıṣırken zaten olmayacağız bir iki görüṣürüz sonra biter diye düṣündüğünü söylerdi ama benle tanıṣtıkdan sonra sağlıklı bir iliṣkinin nasıl olduğunu gördüğünü söyledi ve ṣimdi gel gör ki evlilik yolundayız 😃

0
    0 Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.

Dürüst ve iyi niyetliyse, çocukları seviyorsa, anne olmak istiyorsa, ve birlikteyken mutlu ve huzurlu hissediyorsak, bence olur. :)
    Ama bak sadece bunları yazdım diye herkes sanıyor ki "bu adam önüne gelenle evlenmeyi düşünüyor" :D
    Hayır işte öyle değil. Bu saydıklarım ennnnnnnnn zor bulunan özellikler. Yani çok güzel birini ya da çok zengin birini falan bulabilirsin ama dürüst ve iyi niyetli bulman çok zor.

1
    0 Yorumla
  • mesut_boztas
    mesut_boztas Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.

Empati yapabilen kişisel ve ailesel kavramlara saygılı sevgi nedir hissettirebilen zor zamanlarda benimle birlikte savaşabilecek birisi

1
    2 Yorumla
    • Liyann
      Liyann
      1 ay

Kesinlikle , kadınların da iç sesi oldun.
      Oysa ki tek istedikleri , kendilerine sadık kalabilen biri , ortama göre renk degiştirmeyen, değer gösteren , sevgi açlığını tamamlayabilen. Ama öyle bir zamandayız ki imkansız şeyler bunlar m

Yorumla
    • mesut_boztas
      mesut_boztas
      1 ay

İki taraf için de bu geçerli insanlar yanlış kişilerle kendilerine eziyet ederken doğru kişiler ile olan ihtimallerine balta vuruyor nice güzel insan güzel zamanları yaşamaktan mahrum kalıyor Rabbim herkese kalbinin ekmeğini yedirsin

Yorumla
  • Günesinkadini
    Günesinkadini Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

benim için evlilikte en önemli şey güvenilir ve tutarlı biri olması sözleriyle davranışları aynı olmalı yalan dolan olmamalı saygı çok önemli tartışsa bile karşısındakini küçük düşürmemeli bir de iletişim kurabilen biri olması lazım içine atıp patlayan değil konuşabilen biri ve en önemlisi hayat hedefleri uyumlu olmalı çünkü aynı yöne bakmıyorsan aşk tek başına yetmiyor

0
    0 Yorumla
  • Nightwalk35
    Nightwalk35 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 92%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

İnançlı ve ahlaklı olmalı öncelikle. Karakteri sağlam, merhametli, vicdanlı, kalbi olan biri olmalı. Saygı, sevgi, sadakat, anlayış vs. bunlardan bahsetmiyorum bile. Kafa yapımızın uyması gerekiyor. Karşılıklı olarak beğenmek, sevmek gerekiyor. Denklik ve uyum da önemli. Hem akademik hem maddi anlamda denklik olmalı diye düşünüyorum.

0
    1 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 ay

Akademik derken eğitimi kastettim yani motomot denklikten bahsetmiyorum ama kültür benzerliği ve eğitim seviyesi birbirine yakın olmalı. Sonra sorunlar çıkıyor

Yorumla
  • hüzünlükemancı
    hüzünlükemancı Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.

-Sigara alkol kullanmayan,
    -Gece kulübü vb mekanlarda takılmayan,
    -Sosyal medyada her yaptığını fotoğraf olarak paylaşma bağımlılığı olmayan,
    -Çok açık giyinmeyen,
    İsrail'i düşman olarak gören,
    -Şişman olmayan,
    -Hamarat,
    -Eli yüzü düzgün biri. Bence uçuk istekler değil ama pazarlık var tabi.

0
    3 Yorumla
    • nversain
      nversain
      1 ay

ya abi biz kimiz tam olarak onu anlamadım ama guzel

Yorumla
    • hüzünlükemancı
      hüzünlükemancı
      1 ay

Kriterlerimi yazdım. Bu yazdığım maddeleri sağlayan biriyle evlenmek isterdim. Çünkü ben de bu yazdığım özelliklere sahibim. Böyle birisi bana iyi yoldaş olur diye düşünüyorum

Yorumla
    • nversain
      nversain
      1 ay

inşallah bulursun ne diyelim

Yorumla
  • Atbey31
    Atbey31 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 ay

Eş adayında ilk aradığım şey güzellik ya da para değil, adalet duygusudur. Çünkü karakteri olmayan biriyle kurulan yuva, temeli olmayan bina gibidir.

Basma kalıp, yapay şekillenen karaktersiz insanlara tahammülüm yoktur.

Eş seçimi, alışveriş listesi hazırlayıp madde sıralamak değildir. Karakter varsa eksikler tamamlanır; karakter yoksa fazlalıkların da bir anlamı kalmaz.

0
    0 Yorumla
  • ALTAYBEY
    ALTAYBEY Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 59%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Zeka veya akıl baskın, iletişim becerileri yüksek, entelektüel birikimi olmalı veya gelişime açık olsun, ortak mizah, eline yüzüne bakılabilir düzgünlükte olması ahım şahım şurası şöyle böyle olsun diyen biri değilim. Tabi soyca Türk olması. Ahlak karakter bunları demiyorum o pakete dahil olarak görüyorum.

0
    0 Yorumla
  • TesadüfenBurada
    TesadüfenBurada Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 ay

Benim modele yakın olmalı, önden çekişli olmalı, rampalarda yığılmamalı, karda-yağmurda-buzda-çamurda ben gitmem dememeli, büyüğünü bilmeli hep solda gitmemeli, sinyali verecek zamanı bilmeli, her otostop çekene durmamalı, aldığı yakıt kaliteli olmalı, bir de sigara içilmemiş olursa harika olur😂😂

0
    0 Yorumla
  • qüneşinsahibi
    qüneşinsahibi Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı.

Kalitsal bı hastalığı olmamalı
    Dediği lafın arkasnda durmalı ve söz verdiyse tutmalı
    Evlilign maddi manevi sorumlulugnu yerine getrmeli
    Geçmişi yüz kızartıcı olup da sürekli önümüze çıkacak biseyi olmamalı
    Baba olma potansiyelinw sahip olmalı ve en önemli yarin anlasamayp bosancak olduk mu medenice ayrlmali barbarliga okzluge gerk yk

0
    0 Yorumla
  • hangovers
    hangovers Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Kişilik olarak huzur veren anlayışlı dişil bir kadın olması gerekir

1
    4 Yorumla
    • Liyann
      Liyann
      1 ay

Kesinlikle , zaten tek kişiyken eksik olan şeyler tamamlanmayacaksa , olmasa da olur

Yorumla
    • hangovers
      hangovers
      1 ay

Evet öyle hakkımızda hayırlı olan olsun

Yorumla
    • Liyann
      Liyann
      1 ay

Amiin, öyle olsun herkes için 🙏🏻

Yorumla
    • hangovers
      hangovers
      1 ay

Amin 🙂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Eskiden kadınlara sorulmazdı kimle ya da nasıl ya da ne için evlendiceklerini... sadece verirlerdi ve evlenmiş olurdular. Bunun bir sebepi olmalı. Kadınlar hiç bir zaman karar verici ya da karar verebilen olmadı. Çünkü karar veremiyorlar asla. o yüzden doğru kişiyi aile büyükleri seçiyor kadına ise kadın olmak kalıyordu. Günümüzde evliliklerin olamayışı ve ayrılıkların çoğunluğu burdan kaynaklı. Seçim yapma kabiliyeti olmıyan bir cinsiyete bu sorumluluklar verildi.

1
    1 Yorumla
    • Aquapark94
      Aquapark94
      1 ay

Çok mantıklı yazmışsın tebrikler

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 ay

1 dinlemeyi bilen kendini ana karakter sanmamamlı
    2 dinine bağlı opamlı ve ahlaklı opamlı
    3 tesettürlü opamlı ama gerçekten tesettür sadece baş örtüsü olamz çünki
    4 kendini geliştirmiş olması gerekir herkesin yaoamıyacsğı bisiyi yapmış ya da bir en kötü üniversite okumuş olamsı lazım
    5ven sinirlenince alttan alsın yeter geri kalanı cenneti yaşatırırm

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Ben bugüne kadar kimseyle birlikte olmadım o yüzden cinselliğe karşı çok istekli sınırsız ve doyumsuz bir erkeğim evleneceğim kız da benim gibi cinselliği karşı çok istekli sınırsız ve doyumsuz olursa onunla evlenebilirim aradığım özellikler bunlardır. 🥰🤩🥳🙈

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 ay

empati yapmaya ihtiyaç duymayacak kadar halden anlayan anlayışlı biri olması

ben demeden bir şeyleri düşünüp yapması

beni sevdiğini söylemesinden çok hissettirmesi

beni önemsediğini söylüyorsa beni sürekli 2. plana 3. plana atmaması

prenses erkek olmaması

ev işlerinde benim sorumumluluğum altında değil de yaşadığımız evde ikimizinde sorumumluluklarımızın olduğunu anlaması

geri kafalı olmaması

saygıyı sevgisinden önce tutmalı

ve nasıl tartışacağını tartışmada neler söylenmeyeceğini çok iyi bilen olgun bir beyefendiye her zaman evetiz

0
    3 Yorumla
    • sessizadam2525
      sessizadam2525
      1 ay

Tipini beğenmedikten sonra saydiklarinin hiç önemi yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

@sessizadam2525 tamam sen saydıklarımdan önce tipini beğenirsin

Yorumla
    • sessizadam2525
      sessizadam2525
      1 ay

Tamamdır

Yorumla
  • FotoModel
    FotoModel Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 96%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı.

Hata yaptığında özür dilemeyen, telafi etmek için çaba sarf etmeyen, ailenize saygı duymayan kişiye ömrünüzden 1 saniye bile vermeyin. Bu dediklerimin tersine sahip insanı bulursanız kaçırmayın...

1
    0 Yorumla
  • djsmsmdmdö
    djsmsmdmdö Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 33%
    1 ay

Kesinlikle merhamet dışarda insanlara nasıl davranıyor mesela bir hayvana nasıl davranıyor garsona nasıl davranıyor lütfen bunları bir gözden geçir hayvan sevmeyen insan sevmez

2
    0 Yorumla
  • baron777
    baron777 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı.

Onu tanışınca bilirim. Belkide bu hayatda bebim bile bilmediğim özellikler var. Belkide ki beğenmediğim özellik beğendiğim bir özellikle bir arada bir kadında olursa daha güzel olur... Yaşamadan bilemem...

0
    0 Yorumla
  • ahhbukizlar
    ahhbukizlar Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 31%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 27,7b cevap paylaştı.

Bitter olmayan cikilata tenli menekşe gözlü uzun kıvırcık saçlı geniş omuzlu 180+ boylu yuvarlak belirgin hatları olan eli beli dili kuvvetli koluma takınca yakışacak duvara vurunca yapışacak haşin dinamik sert hatun olacak

0
    0 Yorumla
  • Caner067
    Caner067 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 ay

Evlenip kendini yakma sonradan adliye kapılarında ağlayarak bekleme

1
    0 Yorumla
  • huqul
    huqul Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    1 ay

Bir hayat arkadaşında aradığım özellikler, tıpkı Huqul gibi olmalı; çünkü o hem kaliteli hem de güvenilir bir marka kimliğine sahip. Tıpkı yeni nesil bir anlayışla hazırlanan yeni sezon kombinleri gibi hayatıma renk katmalı, tıpkı sorunsuz bir müşteri desteği gibi her zor anımda yanımda olup bana destek vermeli.

0
    0 Yorumla
  • Melodirüzgar34
    Melodirüzgar34 Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Hiç aşık olmadım ki. Galiba bu işler hesaplı planlı olmuyor. Birine çoğu kişi yanlış der ama sen onu o kusurlarıyla seversin. Mutlusundur onun o yanlislariyla.

0
    0 Yorumla
  • Bulut343437
    Bulut343437 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 100%
    1 ay

Ozelikten kastın nedir yani çok kulanisli olsun gibimi ya da kadınların 3 yıkılmaz kurali gibimi evi arabası işyeri olsun isterse mupdesel olsun ben 1 tekseye bakarım karakteri ve dine olan inancı

0
    0 Yorumla
  • Vatandas72
    Vatandas72 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Dinine bağlı

Vicdanlı

Akıllı zeki kültürlü

Kişiliği sağlam biriyle inşaAllah öyle biriyle karşılaşıp hayırlı bir evliliğim olur 🤲

0
    0 Yorumla
  • Yeşil_Oyuncu
    Yeşil_Oyuncu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    1 ay

Kız da aradığım şey ben beklentimi minimum da tutuyorum ; çalışmak zorunda değil , oturmasını kalkmasını bilsin yalan söylemesin bu kadar ben ona her şeyimi adayacağım 🙋🏻‍♀️

0
    0 Yorumla
  • BubiiBubii
    BubiiBubii Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 96%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Sorumluluk almayı bilen biri olmalı
    Ev geçindirmeyi becerebilmeli yani o güveni vermeli, onun dışında dürüst ve sadık olmalı.
    Sevgiyi saygıyı zaten söylememe gerek yok.

0
    1 Yorumla
    • BubiiBubii
      BubiiBubii
      1 ay

Haa bir de ana baba kuzusu olmasın, aman aman😅

Yorumla
  • Xzogo
    Xzogo Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 76%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı.

Sevsin. Değer versin. Kıymet bilsin. Sadık olsun. Beraber eğlenebilelim. Hayat kısa tadını çıkaralım. Bolca gezelim seyahat edelim. Ve merhametli birisi. Empati yapabilsin ve bencil olmasın.

0
    3 Yorumla
    • sessizadam2525
      sessizadam2525
      1 ay

Peki sen nasıl birisisin sevgilini eşini nasil birisi bekliyor

Yorumla
    • Xzogo
      Xzogo
      1 ay

@sessizadam2525 on numara biriyim 😁

Yorumla
    • sessizadam2525
      sessizadam2525
      1 ay

10 parmağinda 10 marifet diyosun yaniii😎😎

Yorumla
  • Serenityyy1
    Serenityyy1 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Karşımdaki insanın süslü laflarına değil, bu lafları hayatına nasıl uyguladığına bakarım. Değerler sadece dilde kalıyor eyleme dökülmüyorsa o ilişki bana güven vermez.

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Sevdiği insanı alttan alabilen, düşünceli, ailesiyle eşi arasında köprü görevi gören ve çözüm odaklı birisi olmalı

1
    0 Yorumla
  • Obi_beyyy
    Obi_beyyy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.

Ablacım insan olması ve karakter sahibi olması benim için en önemli aradığım özelliklerden şu devirde insana denk gelmek zor bırak iyi insanı

0
    0 Yorumla
  • o_ne-laa
    o_ne-laa Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı.

Önce merhametli olmalı sonra yüreği ve dili aynı olmalı bide ocakbaşında rakı balık seviyosa tamamdır 😂

0
    0 Yorumla
  • oldcity026
    oldcity026 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 97%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Zengin olması hariç bütün yorumlar beni anlatıyor ama ben neden hâla bekarım. Sanırım bunu sorgulamam gerekiyor ☺☺

0
    0 Yorumla
  • Çağhan2734
    Çağhan2734 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Zeki anlayan dinleyen ağır başlı, doğal, sevimli, güzel, temiz, çocuksu, güçlü, hareketli, sağlıklı

0
    0 Yorumla
  • gülbahçesi00
    gülbahçesi00 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    1 ay

Bebek yüzlü
    Orta yakışıklı
    Orta boy
    Ahlaklı
    Eğitimli
    Geçmişi temiz. Bunlar yeterli

0
    0 Yorumla
  • scharny
    scharny Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.

insan olması gerekir öncelikle. sonra da karşılıklı sevgi-saygı-güven olmalı. geri kalan konular bir şekilde çözülür.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 ay

Ben neye sahipsem aynı şeylere sahip olmalı yoksa olmaz

Dağ evi
    Villa
    2 otomobil
    3 uzun araç
    2 meyve sebze komisyon dükkanı
    Banka hesabında 50 M
    Bunlar varsa gelsin tamam

0
    0 Yorumla
  • MagarsuS
    MagarsuS Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Kayınpederin yeterince zengin olması yeterli kızına bebek gibi bakar düşman gibi s.. Kerim sorun olmaz 😬😬😬

0
    0 Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 90%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Evliliğe gerçekten hazır olmalı aman bende evlenimde aradan çıksın mantığı ile hayat kurunca çok uzun süre yürümeyebilir

0
    0 Yorumla
  • Sormalarageldik
    Sormalarageldik Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Kafa dengim olması lazım hadi hemen evlenelim kafasında olmaması lazım ve evlenmeden olmaz dememesi lazım 😂

0
    0 Yorumla
  • ___Justimagineit
    ___Justimagineit Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Anlayışlı, öfkesini kontrol edebilen, güvenilir, saygılı, sevgisini belli eden hissettiren, vicdan sahibi

0
    1 Yorumla
    • sessizadam2525
      sessizadam2525
      1 ay

Sende çok sey istedin be😃

Yorumla
  • Beyaz_bey
    Beyaz_bey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay

Şu devirde öncelikle merhamet ve vicdan sahibi olması lazım kaşı gözü ufak tefek teferruatlar kalbi güzel olsun yeter

0
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Dürüst empati yapan sonradan değişmeyen biri olsun yeter

1
    0 Yorumla
  • userin123
    userin123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 18 , eic 100%
    1 ay

Beni üzmeyecek saygılı olacak yeter evlenirim anında

1
    0 Yorumla
  • aaydaalabuladaaa
    aaydaalabuladaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.

Beni şaşırtsın duvarda örümcek gibi yürüsün ağ atsın falan 😂

1
    0 Yorumla
  • djvkskckz
    djvkskckz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 652 cevap paylaştı.

İhanet etme düşüncesi yoksa evlenilir bu devirde bunu düşünmemiz gerekir :)

1
    0 Yorumla
  • Hızır-K
    Hızır-K Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 ay

Bakire
    Sadakatli
    Saygılı
    Güler yüzlü ve neşeli

0
    0 Yorumla
  • Lisyantus_52
    Lisyantus_52 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    1 ay

İyi bir baba ve eş olmalı aciklardim ayrıntılı ama üşeniyorum

0
    0 Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Para cok olduktan sonra özelliğe gerek yok. İstediğin kisiyle evlenirsin. NET..

0
    0 Yorumla
  • Kůmsåliledenìz07 m
    Kůmsåliledenìz07 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Ahlak, tip, iş, aşk, antisigara&alkol, tevazu, müteassıp

0
    0 Yorumla
  • MaviDondurma_
    MaviDondurma_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 ay

EMPATİ kesinlikle olmalı 😀 bi de sadık ve saygılı olmalı

0
    0 Yorumla
  • Alinayımiste
    Alinayımiste Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 ay

Sevgi dolu olması
    Saygılı olması
    Bilinçli olması
    Sadık olması
    Yalan söylememesi yeterli

0
    0 Yorumla
  • Gizlipolitik
    Gizlipolitik Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.

Güvenmek benim için kolay değil güvenli alanım olması evlenmem için yeterli sebep olur

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Biriyle evlenebilmeniz için hangi özelliklere sahip olması gerekir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlenmek istediğiniz kişinin hangi özellikleri sahip olması gerekiyor? 14 cevap verildi
Evleneceğiniz kişide hangi özellikler mutlaka olmalı? 5 cevap verildi
Evlenmek istediğiniz insanda mutlaka bulunması gereken özellikler nelerdir? 8 cevap verildi
Evleneceğiniz insanda hangi özellikler olmalı? 29 cevap verildi
Evleneceğiniz kişide olması gereken özellikler nelerdir? 45 cevap verildi
Evleneceğiniz insanın ne gibi özellikleri olmalı? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kendiniz gibi biriyle sevgili olsanız, mutlu olabilir miydiniz?
  • En son kimle date yaptınız?
  • Kardeşiniz sizden daha iyi imkanlara sahip olsa kıskanır mıydınız?
  • KS canlar hangi takımlısınız ula?
  • İnsanlar neden sevgi yerine çıkarı seçti?
  • Öfkenizi doğru yerlere yönlendirebiliyor musunuz?
  • Bakır saçı her kız taşıyabilir mi?
  • Kendinizi son zamanlarda nasıl hissediyorsunuz?
  • Güzel/yakışıklı anlayışınıza uymayan biriyle olur mu?
  • Aradığınız aşkı ya da kişiyi buldunuz mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨