Selam gencolar ☺️
Evlilik çocuk oyuncağı değil önce adam olsun yeter. Her daim yanımda, önce saygı sonra sevgiyle, ilgiyle yaklaşan eş bulma dileğiyle...

Selam gencolar ☺️
Evlilik çocuk oyuncağı değil önce adam olsun yeter. Her daim yanımda, önce saygı sonra sevgiyle, ilgiyle yaklaşan eş bulma dileğiyle...

Evlilik çok önemli bir olay bana göre.. Kâlbimden tek bir evlilik geçiyor sonsuza dek, bir kişi ile ömürlük olsun.. Cidden evlenmek isteyeceğim erkeğin belli başlı özellikleri yok, çünkü benim ona âşık olmuş olmam gereken tek özellik.. Bunun için de onun kendisi olması herşeyin üstesinden gelmeye yeterli her zaman bana göre.. Çok zor âşık oluyorum ve âşık olup ta evlenmek önemli benim için..
Yani sonuçta evlilik yapacağımız kişiyi bir araba modeli almıyoruz ki özelliği şu olsun bu olsun gibilerinden aşırı bir kriterlere sokmak doğru bir yaklaşım olmaz çünkü herkesin belli kusurları vardır Ben de dört dörtlük bir insan değilim. Fakat şunu söylemek istiyorum ki Her şeyden önce vicdanlı olması Müslüman olması gelenek ve göreneklerimizi bilmesi anneme saygılı olması her şeyden önce için fesatlık olmaması gerekiyor. Eğer benim annemin gerçek anlamda kendi annesi bilmez kaynana olarak görüp dakika başı saygısızlık yaparsa değil evlenecek birisini bulmak evlenmiş olsam dahi yüzüne bakmam. Ben engelli olduğum için annemin çok emeği var bende
bana göre güzel fizik, güzel giyim, bakımlı temiz olması, yüksek libidolu şehvetli olması, dürüst, saygılı, değer vermesi ilgi göstermesi tripsiz olması ve paragöz olmaması gerekiyor.
Sonuç olarak dört üçlük olamaz diyorsun dhdgdf
Benden yaş olarak büyük olmasını isterdim. yaşıtlarım çok küçük ergen gibi geliyorlar.. ve kafa dengi olsun çoğu konuda anlaşalım. bir de anaç olmasını isterdim.
Cevap
6Cevap
- Beyaz ten
- Küçük burun
- İnce Bel
- Büyük gözler
- Güzel ses
- 1.60 olsun
Her şeyden önce saygılı olması lazım
Yeniliğe açık olması lazım.
Katılıyorum
Kalbi temiz saygılı biri olsun yeterli