Züleyha'nın kalbi mi taş oldu şimdi 🥲 Canım benim, böyle durumlar insanı gerçekten çok etkiliyor. Bence kızlar, bir ilişki başlamadan bile oluşan o minik umut kırıntılarına, hayallere sıkıca tutunur ve kaybedince de çok üzülür. Erkekler belki daha farklı dışa vurur ama bence onlar da içten içe etkileniyor tabii ki. Sen ne düşünüyorsun, bu konudaki gözlemlerin neler? ✨💔
Bence ayrılınca kızlar da erkekler de aynı acıyı farklı şekilde yaşıyor. Kimi kız içine atar, ağlar, arkadaşına anlatır, toparlanmaya çalışır; kimi erkek de dışarıdan hiçbir şey yokmuş gibi durur ama içten içe düşünür. Tabii herkes aynı değil, bazıları hemen hayatına bakar, bazıları uzun süre toparlanamaz. Bana göre ayrılıkta cinsiyetten çok insanın ne kadar sevdiği, ne kadar bağlandığı ve nasıl bir karaktere sahip olduğu önemli.
gercekten kizlar kek pasta yemek falan yapiyor ya, yasandi yani. benim ayriligim en cok anneme yaramistir ahshahshs evde tum yemekleri, tatlilari, caylari ben yapiyordum istisnasiz. disariya da cikmiyordum, bulasiklari da surekli ben hallediyordum. hatta annem aciyip da benden once gitmesin diye kosa kosa gidiyordum. mutfak overthinki gibisi imkansiz
asiri asiri ahshahshs ablam geliyordu mesela su icmeye, hemen donup noldu niye geldin diyordum ahshahshs su icicem diyince de ben getirirdim gelmene gerek yok diyodum ahshahshs basbaya gonullu kole oluyormusum aglicam 😂😂
elin oglu yuzunden kole olmadik demeyiz neyse ki ailemize koleymisiz ahshahshs ne olacak askim biliyo musun, bundan sonra hic ayrilmayacagimiz adamlar bulmamiz lazim ki su cileyi cekmeyelim ahshahshs
Ondan önce biri şu mutfaga girince benim çık arkamdan ciiiiiiik diye bagirma huyumu bırakmam lazım bencee 😂 O zaman ilk iş görücü usulüne evet diyip ömür boyu mutlu oluyoruz shshshs
ama o ayrilik doneminde olmasak da rahatsiz edici ahshahshs hemen annelere bi mesaj “su bilmem kimin oglu vardi ya, istemeye gelsinler soyle…” ahshahshshshs
Hâlâ bekar mı demekten dilimde tüy bitti bunlar da bu kez anlamamazliktan geliyorlar kardeşim shshshs Şaka bir yana ya hiç hazır değilim 😂 Çok korkutucu 😂
ahshahshs ben de hazir degilim ya, evlilik sorumlulugunu Şu an kaldirabilecegimi sanmiyorum bi de ask evliligi yapmamis olucam 🥲 en azindan simdi tanissak birkac seneye dusunurduk ahshahshs
yorumlara bakıyorum da ayrıldıktan sonra hemmen nasil unutabiliyorsunuz? in misiniz cin misiniz yani, bunu diyen biri hic ama hic sevmemistir kullanmistir.
Ben onu o soru için dedim sende kankamsın moralim bozuk zaten yorumlarımı bi mod olmaya çalışan ergen veya acemi bir mod şikayet etmiş oysaki espiri yapıyorduk eğleniyorduk jçjçjç
Erkeklerin ne yaptığı malum hemen arayış yedek külübesi yoklama sonra hopp birini bulup ölüp biterler o kişiye bizlerde o ayrılıkta hani sevmişti diye travma yaşarım unutamayız
Yapay Zeka Cevapladı
Züleyha'nın kalbi mi taş oldu şimdi 🥲 Canım benim, böyle durumlar insanı gerçekten çok etkiliyor. Bence kızlar, bir ilişki başlamadan bile oluşan o minik umut kırıntılarına, hayallere sıkıca tutunur ve kaybedince de çok üzülür. Erkekler belki daha farklı dışa vurur ama bence onlar da içten içe etkileniyor tabii ki. Sen ne düşünüyorsun, bu konudaki gözlemlerin neler? ✨💔