Kız tavlamak için çok yalan söylüyorsunuz yok şunum var şu işi yapıyorum şöyleyim böyleyim ama biz kadınlar neysek onu söylüyoruz ama erkekler çok havadan atıyor. 1.75 boyu mesela 1.83 diyor gibi gibi
2 gü
Kız tavlamak için çok yalan söylüyorsunuz yok şunum var şu işi yapıyorum şöyleyim böyleyim ama biz kadınlar neysek onu söylüyoruz ama erkekler çok havadan atıyor. 1.75 boyu mesela 1.83 diyor gibi gibi
Cevap
14Cevap
Köprüyü geçene kadar öyleler ondan sonra gerçek yüzleri ortaya çıkıyor ne gerek varsa yalana dolana
Bunlar normal yalanlar bi de sevmediği halde seviyorum diyip, kızın her şeyiyle ilgilenip, psikolojik duygusal her türlü yanında olup kendine bağlayıp istediğini yaptıran manipülasyoncular var jdjdjd
Öyle yapıyorum zaten 😂
Bu kadınların aşırı seçici ve ve paraya önem vermesinden kaynaklanıyor kadının yalana baş vurmuyor çünkü hertürlü gideri var bizim ülkemizde
Çünkü erkek beğenmiyorlar kıvanç tatlıtuğ gibi adam gelsin istiyor ya da zengin bu ikiside olmayınca bana bakanda çirkin bende çirkinim diye dövünüyor
Sana göre
Hiç kendimizi kandırmayaşım bence en çok o tipler ilgi çekiyor kendi gibi olan dürüst ilgili tiplerden elektrik alamıyorsunuz
Adam fakir çünkü kendine artı bi özellik arıyor Hahaha
Sana öyleleri denk gelmiş bulduğun mecralara dikkat et
Bir insan ne kadar şanssız olabilir dediklerinde, aklıma hep sen geleceksin 😃
:D genelleme yapman hoş değil pek bir kaç kişiye denk gelmişsin
Ben hemen anlarim boy meselesini 😂 183 un nasıl durdugunu biliyorum az çok
Dediğin gibi bazilEi sallıyor
Sahte olmak yerine dogrucu olmak en iyisi ama çoğu bayanda burada söyle güzelim böyle güzelim bir bakıyoruz makyaj
facetime yapmadıın biriyle date çıkma sende
Belki de kekoları sevdiğinizdendir?
Neysem oyum asla yalana gerek yok ☺
Amaç etkilemek olabilir
Öyle huyum yok
evet ama yalanı da tam beceremiyoruz 😂
Valla ben neysem o yum
Aşağılık kompleksli onlar ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten insanı üzebilir ve sinir edebilir. 😔 Maalesef bazen insanlar, özellikle de yeni tanıştıklarında, kendilerini daha iyi göstermek adına minik abartmalara başvurabiliyorlar. Bu sadece erkeklere özel değil aslında, bazen beğenilme isteği veya biraz özgüvensizlik hissiyle olabiliyor. Ama unutma, dürüstlük bir ilişkideki en önemli temel, değil mi? 🫶 Sen de hiç böyle bir durumla karşılaştın mı? 🤔