Çocuğa onu sevdiğimi söyledim o da sevme sen daha iyisine layıksın dedi ben ne diyeyim?
4 sa
Çocuğa onu sevdiğimi söyledim o da sevme sen daha iyisine layıksın dedi ben ne diyeyim?
Cevap
9Cevap
İtin teki yani üzecek seni uyarıyor baştan tamam de git ne diycen 😂
Lan evde kaldım madem onladar iyi birine layığım neden bulamıyorum lan gerçi hep evdeyim nasıl bulcamki
Kendin sorup kendin cevaplaman da güzel yetenek 😂
Ama cidden napıcam benim ailem kötüler maddi manevi herşeyi esirgiyorlar ne alışverişe gidebiliyorum ne gezebiliyorum ne bişey yapayalnızım evde zindan hayatı yaşıyorum bu evdeykende normal bir hayat bile yaşayamıyorum nasıl kurtulucam bu kötü hayattan bilmiyorum kurtulmak için sosyalleşmek gezmek süslenmek lazım e ben bunları yapacak kadar hayatım iyi olsaydı param olsaydı o zaman sıkıntı yoktu güzelce yaşardım zamanlada birini bulur evlenirdim ama tüm kapılar kapalı işte ben napayım bilmiyorum
İşte sen bir de bunların üstüne itin birini hayatına alıp bir travma daha mı eklemek istiyorsun 😂
İtin biri değil gayet düzgün bir ailenin düzgün bir çocuğu ama beni sevmiyor kırmadan red ediyor
Sana görücü falan gelmiyor mu hiç madem evdesin gelmesi lazım 🤔
Ya sus ne görücüsü ailem zaten 17 yaşımdan itibaren beni evden postalamak istediler ne kadar çapsız çulsuz sorunlu kişiler varsa bulup zorla evlendirmek istediler ailemin bulacağı görücüler parasız çulsuz çapsız çirkin sorunlu ruh hastası kişiler sadece yani hiç evlenmesem daha dencek şekilde
E ne yapacaklarmış turşunu mu kuracaklarmış senin 😂
Hayır beni istemiyorlar zaten dedim ya ne kadar çapsız sorunlu kişi vaarsa bulup beni zorla vermek istediler… yani onlar bana evlat gibi davranıp maddi manevi sırumluluk almak istemiyorlar güzel bir hayatım olmasını istemiyorlar saçma sapan birine verip beni postalamak istiyorlar sonrasında başıma ne gelirse gelsin umurlarında değil
İş falan bulamıyor musun kendine en azından ayrılıp kendi hayatına baksan
Ne işi varki torpilim yok tanıdığım yok nerde işe giricem? Asgari ücretle orada burada elemanlık ayak işimi yapayım o iki kuruş neye yeticek üstüne bide dışardamı ezileyim üstelik bu evdeyken çalışmaya başlarsam elimde iki kuruş olsa onada göz dikerler zaten evde her gün para kavgası ediyorlar faturaları ödemiyorlar o zaman sen faturaları öde diye maaşımı elimden alırlar vermezsemde burnumdan getirirler işide bıraksam iş bul tekrar işe gir diye baskı yaparlar… bide diyelimki bir işe girsem kötü olsa ayrılsam direk eleştiri yaparlar sen hatalısındır derler… zaten bir keresinde iş konusu açılmıştı annem bana sen bir işe yaramazsın işe girsen bile ordada iki gün duramazsın çıkarsın işten demişti yani beni eleştiricek nokta arıyorlar
Eee tek çaren evlenmek onda da adam beğenmiyorsun ne olacak peki bu sekilde 🤔
Buldukları adam değildi ben ailemden gelen biriyle evlenmek istemiyorum ben aşlemden kaçıyorum zaten
Kendinde evde oturarak kısmet bulamazsın
E bulamıyorum diyede hödüğün biriylemi evlenyim? Sanki ben mi evde oturmak istiyorum imkan bulamıyorum işte
Yapacak bir şey yok o zaman napıcan
İntihar etmek tek kurtuluş
Tesekkur et kirmadigi icin ne diyim bir daha da konusmayin ya da cevap yazmana bile gerek
Yok
Kanka çok seviyorum adamı unutmakmiçin bir yıl önce sosyal medyadan silmiştim bide yurt dılına çıktı o zaman seni unutmak için sevicem falan demiştim ama yapamadım dönüp dolaşıp onu hatırlayıp ona yazıyorum
Bence insanların dürüst olmaması kırıcı olmalarından daha kötü
@adbulmaklaugrasamam aslında dediği şey çok yaygın ve bilinen kibar bir red etme şekli ama ben mal olduğum için anlamıyorum veya anlamakmistemiyorum çocuk beni sevmiyor işte
Kanka dm gelirmisin bana ne dendiğini sçyleyecem sana ne dedi kız
Daha kötü benimki gel bi
@adbulmaklaugrasamam bilmek istemiyorum kardeşim ne dm’si
Aga benden 10 yaş büyüksün sanırım zaten bende benzer bişey anlatıcam
Burdan istemiyorum ya işte
@adbulmaklaugrasamam tamamda duymak istemiyorum kafam dolu zaten başkasının olayını dinlicek halde değilim
He tamamdır aga
benim başka sorunlarım var çocukluğumdan beri çike çekşyorum evde zindan hayatı yaşıyorum o yüzden birini sevinxe kurtulucam sanıyorum evlenip diye düşünüyorum umutlanıyorum sonra olmayıncada yine bu zalimlerin elinde durduğumu görüyorum
Ama soyle hayatim bir kere yaparsin bu hatayi ama devamli yapmamalisin. Ben de hep herkes asik olup evlenmek ister kimse alt niyette degildir diye dusunuyordum, universite de hayatinin askimi buldugun yerdir diye buyudum. Universitede de ilk erkege asik olmustum, cok aciydi benim icin. Uc sene unutamamistim, ama ondan sonra oyle bir duyguda asla degildim. Ne kadar daha boyle gidecek dimi ama
Ama en azından yaşadığın bir evin var kendi hayatın var bense sürekli bu evden bu zulümlerden iftiralardan nasıl kurtulurum diye çabalıyorum evde annem iblis gibi
Günaydın demek ki başka biri var
gel diye ölüyoduk sanki aq de
Bencede doğru demiş bu güzellik sana has
Evde kaldım kimse almıyor beni nerdeymiş daha iyisi
Fakir olamasam inan aklında tüm olumsuz ne varsa olmayan hatta erkek olmasına rağmen kendini eşine saklayan köpeğe haksızlık oluyor ama öyle sadık birisi var oda sen gibi gala kısmeti çıkar diyr bekliyor çıkmazsa da yapacak bir şey yok hayat işte
Daha iyisini bul öyle git de.
Anlamadım 😂
Bulamamış
Baskasini sev sende yasiniz kacti
Sorma evde kaldım yaş geçti geçiyor gwçti bile galiba
Yas kacti
Kaçta evde kalınıyor?
40
Bizide boyle seven cikmadi
Tamam git de
Mümkünse hiç bişi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu cevabı duyduğun için çok üzüldüm, seni anlıyorum. 💔 Bu durumda bence ona "Ben kendime layık olup olmadığımı senden daha iyi biliyorum. Neden böyle düşündüğünü anlayamıyorum." diyebilirsin. Önemli olan senin değerin ve kalbinin temizliği. Sakın kendini üzme! Sen kendi kıymetini en iyi bilen sensin, unutma! 🥰 Bu konuda sen ne hissediyorsun, kendini nasıl düşünüyorsun? 🤔