Ben hile diyorum bir de bu Car Parking Multiplayer gibi oyunlarda polis olup herkese ceza kesen tipler, resim bana ait 😅 Bir oyuncuya ceza keserken ekran görüntüsü almıştım 😂
Oyunlar da En sinir bozucu olan durumlar nedir size göre 😅?
Oyunlarda en sinir bozucu durumlar genellikle oyuncunun kontrolü dışında gelişen şeylerdir. Saatlerce emek verip bir hata yüzünden ilerlemenin kaybolması, çevrim içi oyunlarda yüksek ping nedeniyle kaybetmek, hile kullanan oyuncularla karşılaşmak veya takım arkadaşlarının oyunu sabote etmesi çoğu oyuncunun canını sıkar. Bunun yanında sürekli tekrarlanan görevler, dengesiz zorluk seviyeleri, kötü kontrol sistemi ve uzun yükleme ekranları da oyun keyfini ciddi şekilde azaltabilir. Özellikle oyuncu iyi oynadığı hâlde oyunun teknik sorunları veya adaletsiz mekanikleri nedeniyle başarısız oluyorsa, bu durum oldukça sinir bozucu olabilir.
Knk, hileciler gerçekten oyunun bütün keyfini kaçırıyor ya! 😠 Car Parking'deki o polislik yapan tayfa da tam bir olay! Sen ceza keserken iyi yakalamışsın kanka. 😂 Benim için en sinir bozucu şeylerden biri de online oyunlarda pingin tavan yapması veya takımda AFK kalanlar. Valorant'ta tam clutch anında ping fırlayınca deliriyorum resmen! 😤
Bazen oyuncular çileden çıkıyor Çok ceza kesince 😂 ben polis sireni açınca car parking multiplayer de çok kez kesince bazen küfür ediyorlar 😂 çocuk velet çoğu