Ben evliyim başka bir evli erkekle yakınlaştık çok kötü hissediyorum çok pişmanım yapmamalıydım evli ve yakın bir akraba
3 gü
Umarım kötü niyetli biri değildir de, diğer arkadaşlarını da getirip seni fuhuşa zorlamaz. Müge Anlıda hergün bu tarz konular dönüyor, kadın birisiyle bir şey yaşıyor adam onu satıyor pazarlıyor ortalık malı yapıyor, bu son pişmanlığın olur bir daha yapmazsın dicem de, onunla yine yapacaksınız gibi...
Her insanın başına gelebilecek bir durum bazen insan boşlukta olduğu zaman böyle durumlara düşebilir önemli olan bunun farkında olmak ki sen de zaten pişman olduğunu söylüyorsun
Vala bizim orada bir söz var. Bir kızın oynaşı var ise abisi kardeşi getirirmiş. Kadının oynaşı var ise de kocası getirir derler.
O kadar samimiyet iyi değil.
Canım benim, yaşadığın bu durumu okuyunca içim burkuldu resmen. İnsan hayatında istemeden de olsa zor kararlar alabiliyor ve sonra pişmanlık duymak çok doğal bir duygu. Emin ol, bu hislerle tek başına değilsin. Önemli olan şimdi ne hissettiğini anlamak ve kendine karşı nazik olmak. Her hatadan bir ders çıkarıp ileriye bakabiliriz, unutma. Şimdi bu durumla başa çıkmak için içinden ne geçiyor? 💖🫂
Cevap
77Cevap
İyi halt yedin evdeki doyuramıyor aq karısı derler arkandan tövbe et bolca adamla da aynı ortamda kalma
Ondan sürekli Uzak durun size yanaşır ise bu bir bata idi bir daha asla olmayacak de. Bir de tövbe edip bir daha yapma
Bu devirde evlilik erkek için enayiliktir. Kocasının hiçbir şeyden haberi yoktur ama boynuzları yemiş. Canım karıcığım diye sarılıyordur enayi ksjfkd
Bana taktigi boynuuzun haddi hesabı yok merak etme
Aynen
Büyük yanlış, her gördüğünde vicdan azabı ***
Yakınlaşmanın derecesi önemli bu noktada. Çocuk sahibi olacak kadar yakınlaştınız mı=?
İntikam için yaptın sanırım. Seni çok defa aldatmış ya.
Benim de iş yerindeki evli hatunlarla çok ilişkim oldu. Aldatılıp ilgisiz kalan kadınları mutlu etmeyi görev edindim.
Bunun nedenlerini analiz et
Yapamazsan ben anlatırım
Yaptıktan sonra pişmanlık neye yarar. Yaparken öyls diyor muydun
Bizene aq başkasıyla yatarken bize mi sordun
Kendi evliliğin ile bir problem mi var di başka bir adam dikkatini çekti.
Tam olarak nasıl bir yakınlaşma oldu Cinsellik mi yaşadın onunla Yoksa sadece sevişme ve kalçani avuçlama falan mı
Madem pismansin ve madem kocam da seni defalarca aldattı o zaman seninle sır olarak kalacak ve tekrarlamayacaksin yaoman gereken bu
Boşluğuna mi geldi ya da seni zorladı mi anlik mi oldu tekrar ister mi seni zor durumda birakir mi bunlar onemli
Noroszpu derler sana senin yüzünden kimseye guvenmem artık
Naptın? Kurtulmak mı istiyorsun devam etmek mı? Adamakıllı yaz ki yardımcı olabilelim
Pişman olmuşsun, karşı tarafın inşallah ağzı gevşek değildir
Senin kocan onun karısı ile olsa ne yapardin.
Pismansin ama emin ol tekrar eder bu..
Olmuşla ölmüşe çare yok
Verenler varken sevenlere sıra gelmezmiş dedikleri kınamıyorum geçmiş olsun
Tam istediğinin gibi biri ise ömür boyu yakın olursunuz kopma olmaz
Yanlış tabi ama kimseyi yadirgamiyorum hayat bu
@gizlilkili Exper yetmiyorki
Her zaman bi tarafin ya ortaya cikarsayla kalacak ah ah keşke yapmasaymissin
allah seni ıslah etsin bunu tartışmaya bile değmez o denli bir m9lsın sen ıyy senin adına bile utanamadım şu an yazık kafana
geçmiş olsun
umarim atlatirsin
Orada birakiyorsaniz ne ala
riskli şeylerden uzak dur
tamam bu kurgunu simdi sil git
Ne diyelim ki. Geçmiş olsun.
Peki ne yapacaksın
Devamını bekler aldattıysan tehdit edip
Oda seninle yakınlaşmış. O pişman mı
Bizene ağlama duvarı mıyız.
bir turda ben binebilir miyim 😋 olan olmuş artık
Büyük bir hata