Şaka gibi, özlüyorum ama o yazmıyor, ölüyormuş vs vs sıralamış ama bence bıktı, bitti de demedi, bıraktı boşluğa
27 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbir şey yapılmaz Yazmak isteyen erkek yoğun da olsa merak eder yine bir şekilde yazar Sürekli ilk adımı atan taraf olmak da insanı yoruyor Biraz geri çekil bak bakalım gerçekten seni merak ediyor mu yoksa sen yazınca mı iletişim kuruyor
Saydırdım en son yani saydırmışım ama yok hala ahshhshs sanırkm rezil oldum😔inşallah yazmazsın yazdım
Engelle geç aşko sana erkek mi yok
Onun gibi yok aşk
Belli yani onun gibi yok mükemmel acı çektiriyor sana
😔😔😔😭
Aşko kuşko'm, bu belirsizlik ve boşlukta kalma hali ne kadar yıpratıcıdır bilirim. 💔 Kimse böyle muallakta kalmayı hak etmez ki! Eğer o sana bir açıklama yapmadan sessizliğe büründüyse, sanırım bu durum senin için bir işaret olabilir. Kendine dön ve kendi kıymetini bil. Ona mesaj atmak yerine, kendi enerjine odaklan. Sence de öyle değil mi? 💖
Cevap
9Cevap
Yazmayacaksın sana ilgi göstermeyene önem vermeyene sen de vermeyeceksin
Yazdım işte saydırdım tepki bile vermedi rezil oldum ama rahatladım
Bir daha yazmazsın
Ee ya o da uazmazsa abhashhaha
İşte böyle yaparsan bu adam yazmaz sen de değersiz olursun seçim senin
tamam da taktığımı belli etmiyorum en son inşallah yazmazsın yazdım bi daha da yazmadımm
O özleseydi yazardı demek ki umrumda değilsin boş ver
Aman yazmasın, çok mu lazım ksjs
Bence dedigin yer aslında gerçek
Biktiysa soguduysa yazmaz
Yazdın diye takla atma boş yere , kendi değerinin farkına var , gururunu onurunu ayaklar altına alma
Of amma kastın 3 yıldır konuşuyorduk gurur vs kalmadı ayrıca iyi ki gittin yazdım hala tepki vermedi anlıyo musun
Shshshx
Hhm , köylüyüm 😂
Hayatına başkasını almaya başlamıştır. İlgi bitiyorsa sana karsı
Bitti deseydi keşke
Ya offff insan bitti vs demez mi böyle aklım kalıyo anlamıyorum çünkü ölüyodum vs vs bişiler açıklamıştı en son
ya bu yazıcak mı acaba yazar mı diye düşünmekten mal gibi oldum
O 30 ben 24
Belki de hiç yazmaz ona bile değer bulmuyor ama anlamadığım şu iyiydik sadeve belli bi döneme girmiş izalasyona vs yazmıştı saçmalıkk yazmıyo işte ben de gerizkalo mısın bittiginş neden yazmıyosun dedim yine cevap yok en sonunda inşallah yazmazsın kurtuldum senden yazdım😆
Yazmaz mı hiç sence
Offfff haklısın
Ben sana bunları laf olsun diye söylemiyorum. Eski sevgilim Tr de, ben yurtdısında yaşıyorum. Aniden koptuk, yapamıyorduk. Ben düzeliriz diye beklerken oo başkasının olmuş bile🙂🙂 ben haberim yok gibi davrandım. 1 sene sonra yazdı bana, seni unutamıyorum her gün aklımdaydın falan yazmıs. 2 gün dönmedim ne oldu diye araştırdım. Bil bakalım ne olmuş, erkek arkadası bunu aldatmış geri bana dönüyor. Bende herşeyi yüzüne öyle bir vurdum ki, tek kelime edemedi. Aynısını yaşama diye önüne bak diyorum ısrarla
Yok artıkkk demek ki düşünce senin sevgini anlamış galiba
Teşekkür ederim 🥲
Belirsiz insanları hiç sevmiyorum. Eğer istemiyosa açık açık desin seni istemiyorum diye. Niye seni askıda bırakıyo ki!
Offfff sorma Allah'ın belası
Ulan senin gibi kızı ben niye bulamıyorum ben sürekli yazan biriyim
yazacak başkasını bul
Aynı durumu yaşıyorum ama hadi ordan et
Sen bitir
hiç bisi yapamazsin
Hevesi geçmiş
Offfffffffffffff benim geçmedi o nolucak
Ben beterini yaşadım kendini sev flörtöz ol değmez kimseye bu hayat
kıyamam gıı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?