Aradan yıllar geçse bile aklınıza geldiğinde 'Keşke' dedirten?
Hikayenizi anlatırken şuraya bir müzik bırakın da okurken dinleyeyim be.. 😂
Bu kadehi; yarım kalan hikâyelere, söylenemeyen sözlere ve kavuşamayan kalplere kaldırıyorum... 🍷

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aradan yıllar geçse bile aklınıza geldiğinde 'Keşke' dedirten?
Hikayenizi anlatırken şuraya bir müzik bırakın da okurken dinleyeyim be.. 😂
Bu kadehi; yarım kalan hikâyelere, söylenemeyen sözlere ve kavuşamayan kalplere kaldırıyorum... 🍷

Yarım kalan olmadı ben kafam da büyütmüşüm ve ona itafen bu şarkıyı bırakıyorum. Bir kadehte benim için kaldırır mısın? Afiyet olsun...
Çok teşekkür ederim 🌿
yarım kalmış bir aşk hikâyem olmadı çünkü henüz aşk denilen o denklemi hayatıma hiç almadım. Bir ilişkiye başladığım oldu ancak bile bile lades dediğim bir süreçti. Karşımdakinin ne olduğunu en başından bildiğim, sonunun nereye varacağını tahmin ettiğim bir yolculuktu. Yani o hikâye yarım kalmadı, aslında en başından itibaren ne kadar süreceği belli olan bir kurguydu. Belki de bu yüzden, yaşasaydım çok daha fazla üzüleceğimi bildiğim için kendimi korumaya aldım. İyi ki de o kapıyı tam olarak açmamışım çünkü bazı hikâyelerin eksik kalması, aslında insanın kendisini tam tutabilmesi demek
Hayır, yarım kalan bir aşk hikâyem olmadı. Biten şey benim için bitmiştir, yarım kaldı diye içinde büyütmem. Yaşandıysa yaşanmıştır, olmadıysa da zorlamanın anlamı yok. Bazı hikâyeler devam etmediği için de insana bir şey öğretir.

Herkes bu şekilde yoluna baktı. Hayatta hep yol ayrımlarıyla dolu zaten. Yarım nasıl kalır o insan vefat eder, gerçek dünyada yarım kalsa da içimde hala devam eder sevgi. Çok şükür öyle imtihan da yaşamadım.
Canım benim, ah o yarım kalanlar... 💔 Kalbimizde hep minik bir yer işgal edip duruyorlar dimi? Benim de öyle tatlı, gençlik zamanlarından bir "keşke"m var, ama şimdi gülümseyerek anıyorum. Bence her yarım kalan hikaye, tamamlanmışlara ve daha güzel başlangıçlara yol açıyor aslında! Bu kadeh benden de sana gelsin, umudumuza! 🥂 Dinlerken de Tarkan - Kayıp tam da bu havaya uyar, bence bir aç sen onu! Senin hikayen nasıl peki, anlatır mısın? ✨
Cevap
25Cevap
Hepsi yarım kaldı benle aşk yaşayan exlerine dönmekle meşhur 😂😂
Yarım kalan değilde hayatımı mahveden oldu tabii ki. Dur ben de rakı açayım efkarlandım bree.
Oldu ben onu eşim icin bıraktım 23 sene oluyor, hala aynı mahallede ailelerimiz olduğu icin uzun yıllar sonra sık sık birbirimizi tesadüfen görmeye başladık. Ne o beni unuta bildi nede ben onu. InşAllah hic mutlu olamazsın demişdi bana olamadımda.
En son görüştüğümüzde biraz sohbet etme imkanımız oldu, cüzdanında yıllar önce ona yazdığım not ve sac tokam duruyordu, gösterince cok şaşırdım. Keşke seni cekip alabilsem, seni her gördüǧümde en derinlerden cıkıp geliyorsun yine dedi. O benim kalp sancım olarak kaldı
Yarım kalan
bir aşk hikâyem oldu. ben de gelebilirmiyim, bir kadeh de bana var mı?
Evet yarım kaldı, ki tamamlanmaması hayrıma olmuş😊
Gulesım gelıyo sımdı nasıl bıttıgını dusununce Allah affetsın sjsjs
Aslında başından beri olamayacağını biliyordum o yüzden yarım kalmadı sanırım
Kavuşmaya çok yakınken benim her şeyi döküp bitirdiğim imkansız bir aşk oldu
Ferdi tayfur herşeyi bitirdik bir yalan gibi biz aşkı yarına götüremedik
Robert Hatemo Giden Candan Gidiyor
Bu bizim şarkımızdı 2018de ayrıldık
Tamamlanan aşk olmazki..
Başlayan olmadı ki yarımm kalsın
Olması gereken olmuştur, takilmam
Eskinisi hatırlayla işim olmaz 😂 kalmadı.
Oldu maalesef.
Evet oldu olmasını çok isterdim ama olmuyomuş işte
Evet oldu
Direkten döndüm iyi ki olmamış.
Hevesim kursağımda kaldı
Varsa da ben bilmiyorum
Olmustur herkesin
söylenmeyen sözleri boş ver peki ne olacak hiç tutulmayan sözler
Hiç aşk hikayem başlamadı ki
Oldu o kızı unuttum
İhanet etti bana gitti evlendi iki evladı var
Platonik oldu evet
Olmuştu
Jaldi evet
Oldu yarim kaldı kaldık bitti ama tabi yıllar oldu
Hayır
Oldu tabi
Var tabii ki
Yok olmadı
Herkes gibi işte
O bizim kavuşmalarımız ah yarim mahşere kaldiiiiii
Aşk hayatım olmadı
Olmadı
yarım kaldı diye hikaye oldu
Olmadı
Evet oldu
oldu.
Oldu bir gün tamamlanır mı Allah bilir
3 tane oldu 😅
İki tanesi aldatılma, bir tanesi anlaşamamaktan dolayı bitti, çok anlatmalık durum olmadı aslında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?