Aradan yıllar geçse bile aklınıza geldiğinde 'Keşke' dedirten?
Hikayenizi anlatırken şuraya bir müzik bırakın da okurken dinleyeyim be.. 😂
Bu kadehi; yarım kalan hikâyelere, söylenemeyen sözlere ve kavuşamayan kalplere kaldırıyorum... 🍷

Aradan yıllar geçse bile aklınıza geldiğinde 'Keşke' dedirten?
Hikayenizi anlatırken şuraya bir müzik bırakın da okurken dinleyeyim be.. 😂
Bu kadehi; yarım kalan hikâyelere, söylenemeyen sözlere ve kavuşamayan kalplere kaldırıyorum... 🍷

Cevap
14Cevap
Yarım kalan olmadı ben kafam da büyütmüşüm ve ona itafen bu şarkıyı bırakıyorum. Bir kadehte benim için kaldırır mısın? Afiyet olsun...
Hayır, yarım kalan bir aşk hikâyem olmadı. Biten şey benim için bitmiştir, yarım kaldı diye içinde büyütmem. Yaşandıysa yaşanmıştır, olmadıysa da zorlamanın anlamı yok. Bazı hikâyeler devam etmediği için de insana bir şey öğretir.
Hepsi yarım kaldı benle aşk yaşayan exlerine dönmekle meşhur 😂😂
Yarım kalan değilde hayatımı mahveden oldu tabii ki. Dur ben de rakı açayım efkarlandım bree.
yarım kalmış bir aşk hikâyem olmadı çünkü henüz aşk denilen o denklemi hayatıma hiç almadım. Bir ilişkiye başladığım oldu ancak bile bile lades dediğim bir süreçti. Karşımdakinin ne olduğunu en başından bildiğim, sonunun nereye varacağını tahmin ettiğim bir yolculuktu. Yani o hikâye yarım kalmadı, aslında en başından itibaren ne kadar süreceği belli olan bir kurguydu. Belki de bu yüzden, yaşasaydım çok daha fazla üzüleceğimi bildiğim için kendimi korumaya aldım. İyi ki de o kapıyı tam olarak açmamışım çünkü bazı hikâyelerin eksik kalması, aslında insanın kendisini tam tutabilmesi demek
Oldu ben onu eşim icin bıraktım 23 sene oluyor, hala aynı mahallede ailelerimiz olduğu icin uzun yıllar sonra sık sık birbirimizi tesadüfen görmeye başladık. Ne o beni unuta bildi nede ben onu. InşAllah hic mutlu olamazsın demişdi bana olamadımda.
En son görüştüğümüzde biraz sohbet etme imkanımız oldu, cüzdanında yıllar önce ona yazdığım not ve sac tokam duruyordu, gösterince cok şaşırdım. Keşke seni cekip alabilsem, seni her gördüǧümde en derinlerden cıkıp geliyorsun yine dedi. O benim kalp sancım olarak kaldı
Aslında başından beri olamayacağını biliyordum o yüzden yarım kalmadı sanırım
Kavuşmaya çok yakınken benim her şeyi döküp bitirdiğim imkansız bir aşk oldu
Ferdi tayfur herşeyi bitirdik bir yalan gibi biz aşkı yarına götüremedik
Robert Hatemo Giden Candan Gidiyor
Bu bizim şarkımızdı 2018de ayrıldık
Evet oldu
Hevesim kursağımda kaldı
Varsa da ben bilmiyorum
Olmustur herkesin
Erkekler zaten yarım akıllı 🍀
Bir erkek olarak çok güldüm. Çok haklısın
Tövbe tövbeee durduk yere niye hakaret işittik o işlerdende uzağım🤨
@Pesimistt24
😒😒😒
İlk önce hakaret şimdide söv😤
@Pesimistt24
Beni her defasında buluyorsun işsiz dhdhshs
Tanıdıkmı çıktınız?
youtube.com/shorts/up-xkEa4aNA?si=hWrQgTEBHldV3R_Q
Ben geziniyorum kendime😅
@Pesimistt24
Sana kalmadım zati tipsizzz
Her yerde gizli takılan birimi bunu söylüyor🙂↔️
@Pesimistt24
Güzelim demedim ki ben 😊
Maalesef diğer arkadaşı engelledim 😊
Pesimist24 ü engelledim. Tanışıyormuydunuz?
Onun için demedimde neyse 😇
Olmuştu
Jaldi evet
Direkten döndüm iyi ki olmamış.
Oldu yarim kaldı kaldık bitti ama tabi yıllar oldu
Hayır
Oldu tabi
Var tabii ki
Yok olmadı
Herkes gibi işte
O bizim kavuşmalarımız ah yarim mahşere kaldiiiiii
Aşk hayatım olmadı
Olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ah o yarım kalanlar... 💔 Kalbimizde hep minik bir yer işgal edip duruyorlar dimi? Benim de öyle tatlı, gençlik zamanlarından bir "keşke"m var, ama şimdi gülümseyerek anıyorum. Bence her yarım kalan hikaye, tamamlanmışlara ve daha güzel başlangıçlara yol açıyor aslında! Bu kadeh benden de sana gelsin, umudumuza! 🥂 Dinlerken de Tarkan - Kayıp tam da bu havaya uyar, bence bir aç sen onu! Senin hikayen nasıl peki, anlatır mısın? ✨