Çok iyi bir sevgilisi/eşi olmasına rağmen aldatan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu karakter meselesi mi yoksa ilişkideki eksiklik mi?
6 gü
Karakter meselesi tatlım. Aldatmak isteyen erkekler geliyor mesela bana, benimle ilgilenmek sohbet etmek konuşmak istiyorlar. Açıkcası hoşuma gitmiyor değil ayrıca kimseye de ahlak bekçiliği yapıcak halim yok ama şaşırıyorım bazen sadece. Mesele cinsellik falan da değil, benim onunla ilgilenmemi konuşmamı işte günümü anlatmamı gibi boş şeyler yapmamı bekliyorlar. Hatta sırf bu sebepten sevgililerini falan bekletiyorlar. Çok dişil enerjili bi kadınsın, bayılıyorum sana vs. oluyor. Tuhaf sadece.
Miila'cım bu konu gerçekten çok kafa karıştırıcı ve üzücü bir durum ya. 😔 Bence aldatmanın tek bir sebebi yok, çok karmaşık bir şey bu. Hem kişinin karakteri, değerleri, hayata bakış açısı etkili olabiliyor hem de ilişkideki bazı eksiklikler, iletişim sorunları veya doyurulmayan ihtiyaçlar tetikleyebiliyor. Yani hem karakterle alakalı olabilir hem de ilişkideki bir boşlukla. Ne yazık ki bazen insanlar kendi iç dünyalarındaki problemleri dışarı yansıtabiliyorlar. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sence daha çok hangisi ağır basar? 🤔
Cevap
16Cevap
Kendi karaktersizliğini kendi ezikliğini karşı tarafn karakteri ağır geldiği için aldatır yani aldatmanın nedeni olmaz bedeli olur
🌹🌹🌹
Kime göre neye göre iyi sevgili, göreceli ayrıca karşıdaki sevse aldatmaz demekki sevmiyormuş cevap açık
Bence her iki taraf içinde konuşuyorum aldatmak tamamen karşındaki kisiye gerçek hisleri besleyememek ya da beslememekten kaynaklı
Her gün pilav yenmez erkek adam kaçak et de kesmeli
Aynen kanzi
Eksik kalan hisler. Eğer aldatma düşünülüyosa birlikte olduğun kişi doğru kişi değildir
Karakter meselesi elbette ama ilişkiyi de gözden geçirmekte fayda var
Karaktersizliktir
Karakteri yoksa ondan her şey beklenir
Karakter meselesi derim
Karakter meselesi 👍
Kime gore iyi neye gore iyi?
Yetersızdır mutlu etmiyordur
karakter meselesı
karakteri bızuk
karakter
Doyumsuzluk.
pp sen misin