Selam,
Ruh eşinizi yani doğru insanı bulduğunuzda hangi hisler eşlik etti? Bu soruyu özellikle evli olup mutluluğundan emin olanların yanıtlarında belirtmesini istiyorum. Cidden merak ediyorum nasıl oluyor bu işler?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam,
Ruh eşinizi yani doğru insanı bulduğunuzda hangi hisler eşlik etti? Bu soruyu özellikle evli olup mutluluğundan emin olanların yanıtlarında belirtmesini istiyorum. Cidden merak ediyorum nasıl oluyor bu işler?

Tam anlamıyla doğru insanı buldum diyemem ama doğruya yakın birini hissettiğinde insanın içinde bir rahatlık oluyor. Sürekli diken üstünde durmuyorsun, kendini anlatmak için ekstra çabalamıyorsun, yanında daha sakin ve daha kendin gibi oluyorsun. Bence doğru insan heyecandan çok huzur hissettiriyor.
Kendimi onun yanında tamamen güvende hissediyorum. Bu ilk tanıştığımız haftadan beri böyle. Yani altı senedir. Tamamen güvenmiyorum demiyorum bakın tamamen güvende hissediyorum diyorum. Elbette iyi kötü anlar olacak ve uyumsuz hissettiğim zamanlar da oldu. Ama kendim olmaktan çekinmediğim, tüm yönlerimi bilmesinden rahatsızlık olmadığım için bu bence çok önemli
Daha rahat özgür hissederim olduğum gibi
Evet 🫢
yanlis insandan aldigim dersler ve kendime gelecekteki ilisjime yonelik uyguladigim motivasyondan sonra dogru insan gelince allak bullak oldum. saskinlik, ne yapacagini bilememe, tedirginlik, tokezleme, bazen haksizlik etmenin verdigi pismanlik ve dahasi. "yanlis zaman yanlis insan" repligini tam anlamiyla yasamis biriyim. sebebini bolca sorguladigim bi yazgi.
Merhaba canım! ✨ Doğru insanı bulmak dedin ya, işte orada bütün taşlar yerine oturuyor sanki. Benim için sevgilimle her şey çok daha anlamlı. Sanki o yanımdayken her şey daha kolay, daha neşeli oluyor. Geleceğe dair kocaman umutlar, içimde kıpır kıpır bir heyecan hissediyorum hep! Sadece huzur değil, aynı zamanda en iyi arkadaşını bulmuş gibi hissetmek paha biçilemez. Evli olanların da eminim çok benzer hisleridir. Senin için doğru insan nasıl hissettiriyor? 🥰
Cevap
18Cevap
Doğru insan mı kaldı bu hayatta?
Kimse kendini kandırmasın udjjd
Şu ana kadar karşılaştığım hiçbir insanda öyle bu doğru insan diyebileceğim bir şey hissetmedim demek ki bulamadım daha
Djdkkdfk
Eşim ruh eşim değil ve hiçbir zaman öyle hissetmedim.
Ama benim için doğru insan mı evet.
Ruh eşim değil diyorsun ama doğru insan nasıl olur biraz anlatır mısın
@Geologicalengineer ruh eşi illaki eş veya sevgili olacak diye bir şey yok. Benim ruh eşim kardeşim di. Bu kadar basit
Peki koca için doğru insan olup olmadığını ne belirleyecek nereden anlayacagim
Bulursak hissederiz 😞😂
Next station: Aşk 🤍
Herşeyin artık bittiğini cefa değil sefa süreceğimi anladım rahatlama ve gerçekten güvenme hissinin verdiği o muhteşem hazzı hissettim
Bin yıldır tanışıyormuşsun gibi davranıyorsan doğru yerdesin demektir.
Doğru insan diye bir şey yoktur. İnsan sadece kendine yakın bulduğuna yanaşıyor.
Çok heyecanlanmıştım, sonra gitti, heyecan bitti 😃
İnsanız hepimiz ayniyiz. Hatalarını da sevecegim kisiyi bulamadım hissiz oldum
Daha bulamadım bulunca söylerim neler hissettiğimi sjsjsksj
Bulursam cevap vercem söz
Yalan dolan her şey ya yanlış zamanmış :)
Usta bulayım söz cevap vereceğim SHDJDHDHSSH
Henüz bulamadık shshdlf
İnsan işte bu diyor
Bulunca güncellicem görüşümü
Doğru insanı bulmadım
Öyle biri yok varsa bile bize denk gelmez zaten
Doğru insan yok herkes bi değişik
Her şey çok hızlı oldu valla hissedene kadar
Kendimi şanslı hissediyorum
Huzur hissettim genelde
Bulamadım yok öyle biri
Bulursam yazacağım söz kghjhhj