Birinden hoşlanıyorum, düzgün, ağırbaşlı biri, işinde gücünde ama geçmişte ciddi ilişkisi bitmiş, aklı hala onda galiba. Ya üzüldüm, kimi sevsem geçmişi var, ben napıcam ya.
4 gü
Birinden hoşlanıyorum, düzgün, ağırbaşlı biri, işinde gücünde ama geçmişte ciddi ilişkisi bitmiş, aklı hala onda galiba. Ya üzüldüm, kimi sevsem geçmişi var, ben napıcam ya.
Şimdilik uzak dur, çünkü seninle olsa bile aklı halen onda kalacak. Biraz zaman geçtikten sonra açılıyorsan açıl. Bu risk, o esnada başkasını bulabilir ama emin ol o bulduğu başkasıyla da uzun sürmez, sürse bile ona ait olmaz kolay kolay.
Aklı hep onda olacaksa boş iş ya
Dürüst ve samimi olarak söylüyorum kesinlikle uzak dur. Aynı şekilde ilişkim oldu, 4-5 ay sonra benim aklım kalbim onda, yapamıyorum deyip ortada bıraktı beni.
Of ya
Gerçekler bu
Aşkooom, bu hissi çok iyi anlıyorum, insanın canını sıkıyor biliyorum. 🥺 Ama her bireyin geçmişinde bir hikaye var, önemli olan o hikayenin şimdiki seninle olan bağını nasıl etkilediği. Bence hemen uzak durmak yerine, durumu biraz gözlemle. Belki de bu geçici bir süreçtir, kim bilir? Onunla içten bir sohbet denesen nasıl olur sence? 🤔💕✨
Cevap
8Cevap
Olgun kişilerden hoşlanıyorsun galiba.
Geçmişi unutamayan seni yorar
Yok yaslarimiz yakin
Ruhen olgun ağır , karizma demek istedim
Evet
Geçmişi varsa var, sen de diğer alternatiflere odaklan.
Baska mi
Hım hım.
İnan bana da hep aynı denk geliyo bi sevilen olamadık ya neden boyle
Bilmiyorum ben hep ciddi ilişki istiyorum ama herkesin yarası var biz kimi sevicez niye sevilmiyoruz geç kaldık bu işlere
Evet baya geç kaldık galiba herkes yapacağını yapmıs biz dinliyoz sâdece
Yara bandı olma niyetin yoksa bir zahmet
Yara bandı olursun
Bencede
sen sev iyi gelirsin ona. ama sakın sevişme
Yara bandı olamam
yara bandı ol demiyorum. arkadaşı ol. yoksa biri kapar onu pişman olursun.
Öyle ortamım yok
aman boş ver o zaman. gelirse değerlendirirsin. onun yasını tutma sende :)
Vazgeçtim ya
:) en doğrusu. yeni ve taze biri iyi olur
Uzak durmalısın
Yarabandi olursun
Skntili olur
Uzak duur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?