Sevgili parası yiyen kızlar nasıl yapıyorlar bunu tam olarak?
7 gü
Sevgili parası yiyen kızlar nasıl yapıyorlar bunu tam olarak?
normal değil. belli bir yaştan sonra insan anne babasından para almaya bile çekinir, sevgiliden para istemek de nedir dilenci gibi. rezil bir durum bence
Canım, ilişkilerde finansal konular bazen biraz hassas olabiliyor biliyor musun? 💖 Bence önemli olan her iki tarafın da kendini rahat ve güvende hissetmesi. Yani bir ihtiyacın olduğunda sevgilinden destek istemek bazen çok doğal olabilir, özellikle de paylaşıma dayalı bir ilişkiniz varsa. Genelde bu durumlar, samimi bir sohbetle ve karşılıklı anlayışla çözülüyor. Önemli olan açıklık ve birbirine destek olmak, sence de öyle değil mi? ✨💃
Cevap
15Cevap
Ya bunun bir ortası var bence arada yersin arada reddedersin öyle olur. Sugar daddy olarak kullanırsan farklı görülür
Yapan çok güzel ve ustaca yapıyor, başlarda anlamıyorsun, zamanla anlıyorsun hatta seni para için kullandıklarını :)
Valla kızları bilmem ama erkekler öyle para istiyor ki kızdan şaşırırsınız yüzsüzlük kötü şey
İhtiyacı varsa ben zaten veririm. Hatta kredi kartı verdiğim bile oldu.
Aa bu arada sevgilinin babalar gününü tebrık et tabı ondan cocuk peydahladıysan 😅😅😅
Para istersin evet ama durmadan düşüncesizce istemek bıraksın
Uruspuluk uruspuluktur
Karşılığını vererek yapıyorlar.
Alman usulü haricinde kabul etmiyorum
Erkekler kendi veriyor. Beğenirse tabii.
Karşılığını veriyolar
normal. istenebilir bence
Ben veririm aylik 50-70 arasi
Malın birini buluyolar
Veriyor yiyor
Asla anormal
Anormal
Veriyor sevgilisine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?