İlk sebep işsizlik. Bunun için gençler kolay yol arar hem finansal hem cinsel tatmin aldıklarını düşünürler etraflarında da övünüp diğer gençleri de bu yola çekmiş olurlar. Hem erkek hem kız gençleri kastettim çünkü sorudaki durumun aynısını yaşlı erkeklerle genç kızlar da yapıyor. Kısacası gençlerin bu işte önceliği para yaşlılarınsa etrafa ben hala yaşıyorum hatta kendi keyfim için yaşıyorum ve beğeniliyorum imajı vermek (cinsel tatminin onusu bile olamaz fizyoloji buna aykırı ve bu gibi insanar cinsiyetinden farksız hepsi sorunlu). İkinci sebep arsızlık, ahlaksızlık, imansızlık, saygısızlık, karaktersizlik. Bu liste uzaya bilir. Bu tür kişilerin kendilerine de başkalarına da saygılar yoktur, aşağılık kompleksleri had safhada, içlerinde de bastırılmış sapık pedofili duygular var yıllar sonra ortaya çıkar para ilk satın aldıkları gençleri oyuncak ederler ve ezikliklerini bu şekilde ifade ederler. Bu konu çok güzel bir Brezilya dizisi işlenmişti. İki tür çiftler de gösterildi, sonucu da. ''Verdades secretas'' isimli bu dizide bir manken şirketinin çok genç kızları nasıl eskort yaptıklarını konu almıştı.
Gereğinden fazla sevmek ya da iyi niyetli olmak buna yol açıyor ama sonrada günün sonunda insan kullanılmış hissediyor. Çünkü hersey istediğini alana kadardır aldıktan sonra baktı yeter ya da daha fazla kurtarmaz başka yolunacak kaz ararlar.. yiyen memnun yediren memnun..
Olgun erkek genç kadın genç erkek olgun kadın bütün mesele daha net cinsel tatmin.. Olgun kadın genç erkeğe istediğini yaptırır ncak bunun için harcama gerekir.. Ogün erkek genç kadının her isteğini yapar üstüne harcama yapar..
Mutluluğu para ile satın aldıklarını düşünüyorlar karşıdaki genç sevgilisine daha iyi hakim oluyor istediği gibi kullanıyor. gençliğinden faydalanıyor.
Kadınlarda iş hayatına atılıp maddi güç elde etmeye başlayınca erkeklerin yaptıkları gibi davranır oldular , artık avcı kadın modeli diye bir şey var. Bu avcıların en büyük silahı paradır , paraları ile avlarlar. E yiyen memnun yediren memnunsa bizede kolay gelsin demek düşer )
gencim 19 yaşındayım ama kesinlikle 30 yaşının altındaki hiçbir erkek benim arkadaşlık yönünden başka bir şekilde ilgimi çekiyor diyor neden bilmiyorum o bana hitap etmiyor da sürekli bir yerde bir şeyler kopuyor olgun insan farklı oluyor kesinlikle yani ben zaten çevrende de olgun bir erkekle olupta sonrasında yaşıtlarına ya da yaş olarak kendisine yakın olan erkeklerle olan bir kadın görmedim bir kere olgunun tadını alan insan sonrasında bırakmaz genelde olgunlar genç seviyor gençler olgun😂. #reda
Bende şahit oldum yuh didim çalıştığım restoran ta bir bayan vardı canım resmen iki üç tane çocuğu vardı hesap kartını sevgilisine vermişti o çocuklara çok üzüldüm
Çünkü olgun kadınların durumları ve hayatları oturmuş gelirleri iyi durumda ama duygusal ilişkileri sıkıntılı bununda madiyatla çözmeye çalışıyorlar çünkü gençlerde para iş yok onlarda böyle geciniyorlar
Olgun sevgililerim oldu ama bir kere bile paralarına dokunmadım üstüne ben para verdim hayatta dönülmez noktalar olabilir borç alabilirim ama bu onu kullanacağım anlamına gelmez gerçekten genç sevgilisine para yediren kadınlar için üzülüyorum. hayat müşterek size kim ne katıyorsa sizde o kadar katın üstüne çıkıp insanları şımartmayın derim.
Güzel kızlar nasıl kendini kullanıp gönlünü eğlendiriyor akilli minik bidiklarda sahte sevgi gösterisi yapıp olgun hatunların iliğini kemiğini kurutuyor