Arkadaşlar ben zengin maddi durumu çok iyi birisiyim, ama benimle arkadaşlık yapan her kız genelde benden para koparmanın derdinde, baştan kızların benden uzaklaşma sebebini bir türlü anlamıyordum, yakışıklı bakımlı biriyim, genelde ilk adımı karşı taraf atıyor, bende çekingen birisi değilim yüksek özgüvenli biriyim beğendiğim birisi olunca bende ilk adımı atıyorum, genelde benden sürekli birşeyler koparmaya çalışan insanlar oluyor, ve ben bu durumdan aşırı rahatsızım, istediği elbiseleri almadım, kira parasını ya da giderlerini ( yersen) karşılamadığım için cimri davranan ve karısına bakmayacak birisiymişim, Hasta olduğum da dahi beni merak etmeyen sadece param için benimle arkadaşlık kuran çok insan var ve artık gün geçtikçe karşı cinsten resmen tiksindim, yani bir erkek olarak, fıtrat olarak tabi ki karşı cinse ilgiliyim ama o kadar bıktım ki oyunlarından bilmem nelerinden, geçenler de kızın birisi yolda kaldım ibanıma para gönder dedi açıkçası samimiyetinden emin olsam gerçekten yardımcı da olurum, keşke yardımcı olabilsem senin için ne yapabilirim bakayım falan dedim, sonra diyor ki zaten seni denemek için yapmıştım, yolda kalmamıştım aslında yalan söyledim diye neden bu kadar dolandırıcı insanlarla dolu ortalık ya, aslında artık kendime diyorum hepsini kandırıp kandırıp sadece cinsi arzular için kullanıp bir kenarıya atmak lazım diye de vicdanım el vermiyor, yoksa onlar gibi çıkarcı menfaatçi yalancı birisi olurum eleştirdiğim insanlardan ne farkım kalır? Neden bu kadar kötüsünüz ya ben ne para ne lüks istemiyorum, sadece sevilmek istiyorum ya, samimi uzun süreli bir beraberlik arıyorum, ama beni yemin ediyorum aşktan da sevgiden de soğuttular, öyle içimi dökmek istedim, oh rahatladım valla.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç kere söyleyelim cinsiyet değil şahsiyet meselesi
Karakter diye diye bk gibi ortada kaldım, yüzünü görmeden haftalarca konuştuğum kişiye aşık oldum resmini görünce çirkin de çıksaydı farketmezdi ama gayet iyiydi
Beklentiye girmedim bir msjı için telefon başında bekçi oldum , öğrenciyim kredi limitini son kuruşuna kadar harcayıp hasta oldu diye ilaç yiyecek kolisi yaptım kargoladım 5 parasız
Sonuç ne , çıktı bi gün seni sevmedim sadece hoşlandım hiçbir koşulda olmaz bizden
Yani boşa sadece senmişsin gibi konuşma konuşmayın!
Ha değişen tek şey iyi niyetim saf duygularım, gömdüm gitti
İnsan olmak her şahsa nasip olmuyor011 Yorumla
Soran+1 yılSenin için gerçekten üzüldüm, anladım sende epey dolmuşsun yani neden insanlar böyleler anlamak güç, birisine böyle ümit verip onu sonra bırakmak gerçekten çok aşağılıkça, bilmiyorum birisi bana sadece yiyecek kolisi hazırlasa, beni düşünmesi bile beni mutlu yeter, isterse bu kolide evindeki makarna paketlerini koymuş olsun, gülerim ama karşımdakinin demek ki imkanı buna yetmiş derim, illa cebinden de almasına gerek yok, zaten gönderdiği şeyden çok beni düşünüp göndermesi önemli, ama insanlar iyiliği güzelliği sanki kendisine hizmet etmek zorundaymış, karşı tarafın tek vazifesi buymuş gibi görüyor, yani yargılamak ya da ayıplamak için sormuyorum lütfen yanlış anlama da, yüzünü dahi görmediğin birins nasıl aşık olabildin?
Cevap sahibi+1 yılOldum , çünkü toydum yani oldukça saf düşündüğüm zamanlarımdı , sevgiye ne dış görünüş ne cinsellik karıştırmadan sadece düşünce iyi niyet olarak bakıyordum bkmamak gerekiyormuş bunu sadece bu kişiden değil toplumdan görebiliyorum artık.
Küçük bi koliydi ama içinde sevgi vardı, yurtta ocak buldum elimle de Bişeyler hazırlayıp gönderdim oldukça ince düşünmüştüm şimdi bakınca..
Pişman mıyım değilim beddua vs edecek bir duruma da düşmem gerek yok ama değmezmiş o ayrı
Soran+1 yılEvet temiz düşünen her insan çirkin düşüncelerle karşılaşınca ya artık karşıdakinin çirkinliği ona da bulaşıyor, ya da kendisini kapatıp her şey den uzaklaşıyor, sonuç her ikisinde de masum diye mutsuz oluyor, birde karşıdaki gibi olmaya başlarsa o masumiyetini kaybeden mutsuz oluyor, sonuç mutluluk her şekilde birileri yüzünden Haram oluyor, öze önem vermediği için insanlar parasını, mevkisini, gücünü sevebiliyor
Cevap sahibi+1 yılEn acısı da sürekli karakterden dem vuranların bunu yapması, çünkü kendisi de öyleydi..
Her neyse umudunu kaybetme ve herkesi bir tutma derim , halen daha içinde insanlık tohumları yeşeren birileri vardır diye düşünüyorum, tabi birileri tarafından israf edilmiyorsa..
Soran+1 yılYanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum karşı tarafın beklentisi neydi, yani neden birisi kendisini düşünen önemseyen birini eliyle iter, yani amacı seninle sadece cinsellik yaşamak mıydı
Cevap sahibi+1 yılBunu hiçbir zaman öğrenemeyeceğim ama büyük bir muamma olarak da kalacak çünkü cinsel en ufak imada dahi bulunmadı zaten ben de istemezdim lakin buna rağmen kendi isteğiyle bikaç ay da olsa karşılıklı sevgi halinde iletişim kurduk yani benim bildiğim öyleydi
Soran+1 yılBulunmamıştır ama mutlaka istemiştir, herkes ister çünkü, yani sırf bunun için de birinin sana verdiği değeri göz ardı etmezsin en azından en öyle düşünüyorum, hem birini sevmek istiyorum hem istemiyorum, hem hayatımda birini istiyorum hem istemiyorum, hem cinsellik istiyorum hem istemiyorum, hen birine güvenmek istiyorum hem istemiyorum, birisini sevsem gerçekten benim sevdiğim gibi sevmemesinden korkuyorum, birine güveneceğim güvenmekten korkuyorum, hayatımda birisi olsun diyorum ama hayatımı çalacağından korkuyorum, birine sahip olmak istiyorum, gerçekten benim olmayacağından korkuyorum, sende yaşıyor musun bu ikilemleri? yani sevgi, cinsellik, arkadaşlık tek birisi ile olsun hep o kişi ile yaşansın bir ömür sürsün istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum gerçi onda farklı durumlar da vardı ama her neyse bitti gitti
Eski ince ruhum, heyecanım , saflık temizlik kalmadı, gözüm açıldı da denebilir istenmediğim yerde durmuyorum kapıları da zorlamıyorum ama ufak da olsa ümidim oluyor bazen
Bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçmedim ama bardağın da önemi kalmadı kısacası
Cevap sahibi+1 yılİkilemler yaşaman da normal bence
Soran+1 yılAslında bu saflığın, temizliğin ve heyacanının kaybolduğunu göstermez, kapıları her zaman zorla ama açılacağından emin olduğun kapıları, her kapıya bodoslama dalınca demir kapılar sadece canını yakar, tahta kapıları iki tekme ild açabilirsin, benim umudum da ümidim de var, Allah'a güveniyorum, kendime güveniyorum ama insanlara pek güvenmiyorum doğrusu, bu arada Necip Fazılın sözü bu, soruyorlar Üstadım kırılan bardaktan nasıl tekrar su içebilirsin, o da diyor Sen bardak kırıldı diyd su içmekten vazgeçer misin? ☺️
Cevap sahibi+1 yılUmarım umudunu kaybetmezsin
Evet o yüzden onu örnek verdim)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılAma seni seven biriyle tanısşan eminim istemezsin erkekler düzgün kız istemez
115 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ki böyle bir genelleme neden yapıyorsunuz? Ben bütün kadınların böyle olduğunu söylemedim hayatuna girenler hep böyle dedim hala normal vicdanlı kızlarda oldupunu biliyorum sadece benim karşıma çıkmıyor, sizin de karşınıza hem karaktersiz insanlar çıkmış olabilir, ama düzgün bir kızı kim neden istemesin ki? Yoksa ben mi çok safça düşünüyorum, lütfen aydınlatın beni
Cevap sahibi+1 yılÇünkü geneli öyle nadir bulunur lafta öyle der ama düzgün biri olunca da istemez saf değilsin ama diğer erkekler böyle
Soran+1 yılMesela bu bahsettiğiniz erkekler de ne gibi sorunlar var, ya da ne karaktersizlikleri var? Çünkü kadınlar hep erkekler şöyle erkekler böyle derken, kendilerinin de çoğunun anlattığım profil olması garip ve samimi gelmiyor, eminim erkeğin de karaktersizi çoktur, mesela siz ne gibi şeylerle karşılaşrınız?
Cevap sahibi+1 yılO kadar ayrıntıyı burada anlatamam ki
Soran+1 yılBen bahsettim yaşadığım sorunları bir kaç satır da, yani erkeklerden ne çektiniz mesela? Erkekler ne gibi karaktersiz yapıyorlar? Sadece parası için zengin kadın kovalamadıkları kesin
Cevap sahibi+1 yılBenim çıktıklarım zengin değildi çünkü ben sadece sevgi ve değere önem verdim ama onalr öyle değilmiş işte
Soran+1 yılYani anlamıyorum, sen mi çok zenginsin o halde? Yani bu insanların senden ne gibi bir menfaati var ki, sen onlara değer verirken onlar senin verdiğin değeri senin sahip olduğun başka birşeye değişsin?
Soran+1 yılHani erkeğin parası vardır gücü vardır, bu sebeple kullanmak isteyen çok kadın olabilir, ben bunu yaşadım sürekli, bilemiyorum belki sende benim gibisindir aynı
Cevap sahibi+1 yılParadan başka neden bişey düşünüyosun:) beni hep seks için kullandırlar işte onu diyorum zengin falan değilim
Soran+1 yılBen bunu da anlamıyorum gerçekten, yani şöyle mesela bir kadının bana verebileceği ama başka bir kadının veremeyeceği ne olabilir ki? Mesele sadece cinsellikse bunu bütün kadınlar bir erkeğe sunabilir yanii, neden diğer erkekler sadece senden bunu beklesin, o halde o erkekler başka kadınlardan da sadece seks bekliyor herhalde, yani her gece başka birisi ile olayım falan diye mi düşünüyorlar acaba anlamıyorum, yani sen birine değer vermişsin sevmişsin karşıdaki de seni sevmiştir, ikinizde bunu yaşarsınız bu durumda karşıdaki seni kullanmış olmuyor ki yani ikinizde rızanızla isteyerek yapıyor ve bundan keyif alıyorsunuz, erkek bunu yaptıktan sonra mı terk ediyor orayı anlamadım
Soran+1 yılMesela ben çevremdeki bahsettiğim profil de kadınlarla cinsellik yaşayıp, ondan sonra yol versem evet ben de onları kullanmış olurum, çünkü onların derdi para ve bende onlara istedikleri hayatı vadedip kandırmış olurum, ama sevgi gibi saf bir duygu karşılıklı yaşanılacakken, neden bir sefer cinsellik yaşayıp gitmeyi tercih eder birisi anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ya erkeklerin canı cehenneme parası da bi yerine girsin başka bişey demicem konuşmyacam
Soran+1 yılÇok fazla komplo teorilerine inanan biri değilimdir ama gerçekten dünya da birileri erkeklerin kadınlardan, kadınlarında erkeklerden nefret etmesi için uğraşıyor ve bunu başarıyor da, yani kim kimi kandırıp başka amaçlar için olmadığı birisi gibi görünüyorsa ya da karşıdakini kullanmaya çalışıyorsa bu aşağılıkça bir şey, bunun erkeği kadını aranmaz,
Soran+1 yılŞuradaki ayrımı iyi yapmak lazım sen bir erkekle cinsellik yaşayıp mı pişman oldun, yoksa seninle sadece cinsellik yaşamak için birileri seni seviyor gibi yapıp istediğini elde edince seni mi terk etti?
Soran+1 yılYani birinin senden cinsellik beklemesi seni sevmediğini göstermez ki, bende sevdiğim bir kadınla cinsellik yaşamak isterim, yani önüme gelenle değil de sevdiğim kişiyle birlikte olmak isterim, hemde her zaman her fırsatta, ama onunla vakit geçirmek onu anlamak beraber tatile gitmek beraber hayatı paylaşmak isterim, ve bu yaşadıklarımız karşı tarafa neden zarar versin, karşı tarafın neden canını yaksın tan aksine onun da mutlu olması için bir sebep değil mi? Yani sence sana göre ben kötümü düşünüyorum, ya da bu düşüncelerimi bahsedince benim art niyetli ya da sahtekar bir insan olduğum kanısımı oluştu sende?
Abi salla boş insanlar para göz karakter yoksunu hepsi 😂
00 YorumlaTanıştığın insanlara paran olduğunu belli etme
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten ortada ben şuyum buyum diye gerim gerim gezinen birisi değilim, tanıştığım insanlara işsizim bile dedim, gerçekten vicdanlı olan kişi karşıdakine yardımcı olmak ister, benim birşeyim yokken yüzüme bakanda yok, böyle bakacaklarına bakmasınlar o da ayrı konuda
Gizli Üye(18-24)+1 yılPenisi 14-15 cm ve uzeri tipi orta olsun cirkinde olabilir yeter ve sempatik olsa yeter
06 Yorumla
Soran+1 yılYanii ama zengin mi olsun diyorsun illa da 😂
Cevap sahibi+1 yılHayır zengin olmasın normal olsun yeter fakirde olsa olur
Soran+1 yılGizliden çıkarsan sana yazmak istiyorum, gerçekten bu söylediğin de samimiysen sana sormak istediğim bazı şeyler var
Cevap sahibi+1 yılBurdan sorabalirsiniz merak ettiğiniz şeyleri cevaplarım.
Soran+1 yılHususi bir soru değil aslında, sadece gerçekten böyle düşünen birisi var mı, söylediğin de samimiysen konuşup tanışabiliriz diyecektim, o kadar hasretim ki samimiyete, seni tanımıyorum ve gerçek düşüncelerin bunlar mı ondan da emin değilim de, bilmiyorum konuşmak istedim hepsi bu 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan kalitesi düştü. Sebep bu
035 Yorumla
Soran+1 yılYani tamam ğlke ekonomisi çok kötü evet ama bu insanların içinde olan bir şey diyorum ki vazeb iyi ki de böyle zor zamanlar oluyor ki insanlar içindekini kusuyor
Cevap sahibi+1 yılPara amaç değil araç olmalı. Elbette önemli kimse gelecek kaygısı ile yaşamak istemez ama insan düşündüğünde paranın hicbiseyi çözmedigini anlar. Ben öğrencilerime de bunu diyorum çok maddiyatçilar. Karun kadar zengin olsan da öleni mezardan çıkarabilir misin, Azraile rüşvet verebilir misin ya da çaresiz derdin çaresini bulabilir misiniz diye. Cevap hayır ama tüketim kültürü insanların gözlerini boyamış hayatı satın almaktan ibaret saniyorlar
Soran+1 yılÖğretmen misiniz? Ne kadar hoş, aslında vu kutsal mesleğin de içini boşalttılarda bir şey demiyorum, bir sağlık problemi ile karşılaşır insan bütün servetini harcar, üç günlük dünyada gerçekten insan gibi yaşamak varken, adeta taparcasına paraya, daha fazlası için yaşıyor, gerçekten çok üzücü, o insanların kendisi için bile yazıkken bunun etkilerini diğer masumlar da çekiyor işte
Cevap sahibi+1 yılEvet öyleyim teşekkürler. Yani dediğim insan kalitesi olayı bize de bulaştı. Öğretmenler odasında eşini aldatan insanlara rast geldim. Erkeklerden ve evlilikten soğudum ama yine de ümidimi kaybetmiyorum. Hayat yalnızda olmuyor. Sen ne iş yapıyorsun?
Soran+1 yılZaten nasıl şeytani bir düzen kurulmuşsa amaç erkekleri kadınlardan kadınları da erkeklerden nefret ettirmek gibi resmen, gerçekten insanlığın sonu olduğunu çok iyi görebiliyor insan, nasıl mutluluk elde edilebilir bu şekilde, insanın ihtiyacı olan anlaşılma, muhabbet, arkadaşlık nasıl giderilir, nasıl insan bu manevi ihtiyaçlarına karşılık bulur akıl alır gibi değil, hele evlilerin eşini aldatmasını hiç anlamadığım gibi artık karı - koca birbirlerini başkaları ile paylaşıyorlar, erkek başka kadınla kadında başka adamla yapıyor, ve bunu da kadın adamın yanında ve rızası ile erkek de kadının yanında ve rızası ile yapıyor, evli olalım da başkaları ile dost hayatı yaşayalım, o kadar rezillikler gördüm ki, hayatım da nasıl mutlu olacağım çok korkuyorum ya
Soran+1 yılYazılım şirketim var bu arada
Cevap sahibi+1 yılBu anlattığın tarz evlilikler şu ara revaçta gitgide de çoğalıyor. Allah sonumuzu hayr etsin. Herkesin dengine düşürsün. Yazılım öneriyor musun peki benim öğrencilere çok talep var onlar bitirene kadar piyasa dolacak diye endiseliyim
Soran+1 yılAmin. Senin alanın ne ki? Yani önü açık alan okumak mesele değil, işi yapmak mesele, ben liss mezunuyum mesela, benden çok daha iyi olan arkadaşlar var, kimisi lise mezunu, kimisi alakasız bölümlerden mezun, hiç birisi bilgisayar mühendisliği, ya da bilgisayar programcılığı mezunu değil, ben normal de esnaftım, sonra kendimi geliştirip bu sektöre yöneldim, şimdi de kendi işimi yapıyorum bu alanda
Cevap sahibi+1 yılZaten artık diplomaların pek bir önemi yok. Üniversite degil meslek sahibi olmak ve kendini yetiştirmek mühim olan. Diyorum benimkilere kuaför olun, tesisatçi olun küçümsemeyin bizde iyi kazanıyorlar diye. Hem herkes avukat mimar olursa musluğumuzu kim tamir etcek😂 Branşım felsefe
Soran+1 yılEvet kesinlikle öyle biz birde parası iyi diye meslekleri zorla dikte etmeye çalışıyoruz, herkss aynı şeyi yapmak zorunda değil, herkes aynı şeyleri düşünmek, aybı mesleğe yönelmek zorunda da değil, isteyen istediği mesleği yapsın, herkes insan gibi yaşasın yeter ki, çocuğunun rızkını temin edip, namerte muhtaç olmasın, ama insanlar birileri mesleği daha iyi diye sanki Allah'ın bürün nimetleri diğer insanlardan alınıp ona verilmeli gibi bakıyor, felsefeyi çok severim bu arada, hayatım düşüne düşüne geçti 😂
Cevap sahibi+1 yılYa inanmam ben mutlu olayım diye öyle diyorsun kimse sevmiyo😂
Soran+1 yılAslında bu inançsız insanların, var oluş üzerine geliştirdiği ütopik ve sürrealist felsefelerinden nefret ederim, yani adamlardan değil sadece felsefelerinden nefret ediyorum, öyle çok muhafazakar aşırı dinine bağlı birisi olmasam da, hayatım çok Allah'ın istediği gibi olmasa da dinleri reddeden felsefeyi reddediyorum, düşüncelerin ve fikirlerin savaşı diyebilirim bunu seviyorum işte 😂
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel özetledin. Herkesin hayatı kendine tabi ki. Umarım birgün aradığını bulursun 🌺
Soran+1 yılUmarım bulurum, hiç umudum kalmadı, Allah'tan ümit kesilmez, ama ben kuldan ümidi çoktan kestim, alanın felsefeymiş, bu insanların nasıl bu kadar maddeye tapar hale geldiğini bilmiyorum bunun da çoğunu materyalist felsefe yapıyor zaten, anladığım kadarıyla inançlı, dindar bir insansın felsefe alanın da bu algıyı yıkmak için bir mücadelen olacağına inanıyorum, zaten sorunların temel sebebi insanların herşeyi madde de araması, herkesin hayatı kendine tabii ki demişsin, sanki böyle yazınca çok ekstrem ya da sapkın işlerle hayatımı sürdürüyormuşum gibi olmuş biraz da sanki 😂inançlı vicdanlı bir insanım, hayatım çok Allah'ın razı olmayacağı gibi falan derken, namaz kılmamak ya da kibire kapılmak da Allah'ın razı olmayacağı işler arasında, dinsiz birisi değilimdir ya da öyle içki uyuşturucu madde falan kullanan birisi de değilimdir yanii 😂
Soran+1 yılHakkımda olumsuz düşüncelerin olmasın diye açıklama ihtiyacı hissettim sadece, kötü yaşantısı olan insanları da yargılamak ya da ayıplamak için söylemedim, zaten zararı kendilerine veriyorlar, o insanlar da kötü alışkanlıklarından kurtulurlar umarım, güzel düşüncelerin için teşekkür ederim, umarım bana da dua edersin
Cevap sahibi+1 yılHerkesin hayatı kendine derken yani eleştirmiyo ve yargilamiyorum. İstediğin gibi yaşamakta özgürsün demeye çalıştım. Çok iyi biri olduğunu farkındayım. Rahat ol biraz , gerginsin sanki
Soran+1 yılİstersen eleştir, yargıla, şunu çok iyi anladım hayatımda bazen birşeyleri çok güzel yaparsın herkes sana ne kadar kötü der, bazende birşeyleri berbat edersin herkes alkış tutar, bu sebeple birilerinin ayıplaması kınaması hiç umrumda olmamakla beraber eleştirilere kapalı birisi değilimdir, sadece felsefesiyle mücadele ettiğim kişilerden olduğumu düşünmeni istemedim diyebilirim, ve çok iyi birisi olduğumun ben farkında değilim, umarım bende farkına varırım bir gün 😂
Soran+1 yılsadece kendimi ifade etmek istedim aslında, bıraksan on paragrafla açıklama yapacağım sanırım bu kadar yalnız olduğum ve anlaşılamadığım için bu kompleksim 😂
Cevap sahibi+1 yılSeni çok iyi anlıyorum empatide kurabiliyorum. Seni everelim bu yalnızlık bitsin derdim de malumun😈
Soran+1 yılAhaha benim ablam öğretmen, babam öğretmen, halamın oğlu ve teyzemin kızı da öğretmen, ailem bana illa da öğretmen eş bul diye baskı yapıyor zaten, gel evlenelim bari 😂
Cevap sahibi+1 yılMalumun derken devir kötü dedim beni düşüneceğin hiç aklıma gelmedi🤭 Keşke her şey bukadar kolay olsa ne güzel olur dimi
Soran+1 yılBazen hayal ediyorum da elimi bir şıklatsam bütün düzen değişse, bu sistem böyle gelmiş böyle gider, tez zamanda ruhumu rahmana teslim edeyim istiyorum, onda da korkuyorum sanki yırttık, cenneti garantiledik de, ne olacak bu akıbet, vallahi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEyvah senin yalnızlık artık ufaktan bunalıma doğru kayıyor. Bırakma kendini çok gençsin gerçi yaşının 40 üzeri olduğunu düşünmüyor değilim 😜
Soran+1 yılBunalım zaten hayatımın bir parçası her an benimle, ama intihara meyilli işlerim yoktur, öyle dedim diye böyle düşünme sakın, herkes hep yanlış anlamaya müsait o sebeple alışkanlık olmuş her sözümün arkasından aslında bunu kast etmedim diye not düşmek 😂
Soran+1 yılHayat o kadar yordu ki beni, ruhum 40 yaşından büyük resmen, gerçekten o kadar çok şey yaşadım ki bir ben bilirim bir Allah
Soran+1 yılBayanların yaşı sorulmaz derler de, hiç öyle şeylere aldırış etmem ben, sen büyük ihtimalle benden büyüksün hatta sana öyle söyleyeyim, önce sen söylersen yaşını sonra ben söyleyeceğim 😂
Cevap sahibi+1 yılİntiharı düşüneceğin aklımın ucundan geçmemişti. Sen çevren tarafından anlasılamadigin için benim de seni anlamadığımız düşünüyorsun. Ayrıca mutsuz yaşamak ölmekten zor. Ama sana depresif ruh halini yakıştıramadım
Cevap sahibi+1 yıl27 oldum ben
Soran+1 yılTam tahmin ettiğim gibi sen benden büyüksün yaş olarak, ama dediğim gibi hayatımda acı tatlı çok tecrübe yaşadım, kaç seferde tanık oldum 35 yaşındaki insanların bile çopu benim bildiklerimi bilmiyor, benim yaşadıklarımı yaşamamış ve görmemiş, insan yaşadıkça anlıyor zorluğu ve yaşadıkça her şey daha acılaşıyor, bilmeyen anlamayan için her şey güllük gülistanlık, kısaca yaş almak değil yaşamak olgunlaştırıyor
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle çok iyi dedin. İnşallah bundan sonraki yaşamın sana kötü günleri telafi ettirecek kadar güzel olur
Soran+1 yılUmarım öyle olur, öyle olması için çabalıyorum, bu arada çok teşekkür ederim gerçekten bana kendimi çok iyi hissettirdin, yani çok sosyal medya, İnternet falan kullanmam öyle de, eğer kabul edersen seninle konuşmaya devam etmek isterim, en azından şu ekonomik krizde psikoloğa falan para harcamamış olurum 😂 gerçi herşeyleri yapmacık geliyor orası da ayrı ama bana gerçekten yazdıkların da çok samimi geldin, yanii gel evlenelim diye esprine dedim ama ileride seninle evlenirsem halime de çok gülerim yanii 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet insanlara iyi gelen bir enerjim olduğunu söylüyolar. Konuşabiliriz tabi ama evlilik için ben yaşça olgun erkeklerden hoşlanıyorum abin varsa olur o ama😈 (sorunu beğendim mesaj kutum açık
Soran+1 yılMesaj göndeeebilmek için xper seviyeniz 3 olmalı hdjdjd 😂
Soran+1 yılMesaj dahi atamıyorum sana ne evlenmesi 😂
Soran+1 yılTakip isteği attım yazarsan konuşalım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler