Kadınlar neden paraya taparlar?

Arkadaşlar ben zengin maddi durumu çok iyi birisiyim, ama benimle arkadaşlık yapan her kız genelde benden para koparmanın derdinde, baştan kızların benden uzaklaşma sebebini bir türlü anlamıyordum, yakışıklı bakımlı biriyim, genelde ilk adımı karşı taraf atıyor, bende çekingen birisi değilim yüksek özgüvenli biriyim beğendiğim birisi olunca bende ilk adımı atıyorum, genelde benden sürekli birşeyler koparmaya çalışan insanlar oluyor, ve ben bu durumdan aşırı rahatsızım, istediği elbiseleri almadım, kira parasını ya da giderlerini ( yersen) karşılamadığım için cimri davranan ve karısına bakmayacak birisiymişim, Hasta olduğum da dahi beni merak etmeyen sadece param için benimle arkadaşlık kuran çok insan var ve artık gün geçtikçe karşı cinsten resmen tiksindim, yani bir erkek olarak, fıtrat olarak tabi ki karşı cinse ilgiliyim ama o kadar bıktım ki oyunlarından bilmem nelerinden, geçenler de kızın birisi yolda kaldım ibanıma para gönder dedi açıkçası samimiyetinden emin olsam gerçekten yardımcı da olurum, keşke yardımcı olabilsem senin için ne yapabilirim bakayım falan dedim, sonra diyor ki zaten seni denemek için yapmıştım, yolda kalmamıştım aslında yalan söyledim diye neden bu kadar dolandırıcı insanlarla dolu ortalık ya, aslında artık kendime diyorum hepsini kandırıp kandırıp sadece cinsi arzular için kullanıp bir kenarıya atmak lazım diye de vicdanım el vermiyor, yoksa onlar gibi çıkarcı menfaatçi yalancı birisi olurum eleştirdiğim insanlardan ne farkım kalır? Neden bu kadar kötüsünüz ya ben ne para ne lüks istemiyorum, sadece sevilmek istiyorum ya, samimi uzun süreli bir beraberlik arıyorum, ama beni yemin ediyorum aşktan da sevgiden de soğuttular, öyle içimi dökmek istedim, oh rahatladım valla.

Kadınlar neden paraya taparlar?