Yüzüm güzel, iyi giyinirim, makyajım ne çok hafif ne çok ağır
bakarlar ama hep o kızlara giderler
böyle giderse evde kalacağız gibi
Yüzüm güzel, iyi giyinirim, makyajım ne çok hafif ne çok ağır
bakarlar ama hep o kızlara giderler
böyle giderse evde kalacağız gibi
Hayırlı bir erkekle evlenmek isteyenin okuyacağı salavat her gün 40 kere okunur
Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allâhümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ ali seyyidina muhammedin ve ez-va-ci-hi üm-me-ha-til mü-mi-nin ve zür-ri-ye-ti-hi ve ehli bey-ti-hi ve sahbihi salâten ve selâmen kesîrayni mübârekeyn. Allâhummerzuknî li-dînî ve dünyâye ve âhiratî zevcen sâlihan mübâraken, hasenel-ismi vel-vechi vel-huluki, tayyibel-asli ven-nesebi, cemîles-sıfâti vel-ahlâki, mimmen tekarru bihî aynî ve tesadu bihî nefsî, ve ucibu bi-dînihî ve hulukihî ve sıfâtihî, vecalhu hayran lî fî dînî ve dünyâye ve âhiratî, ve bârik lenâ fî zevâcinâ, vemlehu hayran ve bereketen ve meveddeten ve rahmeten, verzuknâ min fadlike rızkan vâsian mübâraken, inneke alâ külli şeyin kadîr amine ya rab-bel alemin amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amin el-fu el-fi amin. Anlamı “Allah’ım! Efendimiz Muhammed’e, onun Ehl-i Beytine, eşlerine, çocuklarına, torunlarına, zürriyetine ve sahabesine çokça ve bereketli salât ve selâm eyle.
Allah’ım! Dinim, dünyam ve ahiretim için bana salih ve mübarek bir eş nasip eyle. İsmi güzel, yüzü güzel, ahlakı güzel, aslı ve nesebi temiz, vasıfları ve ahlakı güzel bir eş ihsan eyle. Onunla gözüm aydın olsun, gönlüm sevinsin. Dinini, ahlakını ve güzel özelliklerini beğeneceğim biri olsun.
Onu benim için dinimde, dünyamda ve ahiretimde hayırlı kıl. Evliliğimize bereket ver; onu hayır, bereket, sevgi ve rahmetle doldur. Fazlından bize geniş ve bereketli bir rızık ihsan eyle. Şüphesiz Sen her şeye kadirsin.”
Son attığım doğru olan manası Kovulmuş şeytanın şerrinden Allah'a sığınırım. Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın adıyla. Çok yüce ve çok ihsan sahibi olan Rabbimi tesbih ederim. Hamd âlemlerin Rabbi Allah'a mahsustur. Allah'a şükürler olsun.
Allah'ım! Efendimiz Muhammed'e, Efendimiz Muhammed'in âline, müminlerin anneleri olan eşlerine, zürriyetine, Ehl-i Beytine ve ashabına çokça ve bereketli salât ve selâm eyle.
Allah'ım! Dinim, dünyam ve ahiretim için bana salih ve mübarek bir eş nasip eyle. İsmi güzel, yüzü güzel, ahlakı güzel, aslı ve nesebi temiz, güzel vasıflı ve güzel ahlaklı bir eş ihsan eyle. Onunla gözüm aydın olsun, gönlüm sevinsin. Dinini, ahlakını ve güzel özelliklerini beğeneceğim biri olsun.
Onu benim için dinimde, dünyamda ve ahiretimde hayırlı kıl. Evliliğimize bereket ver. Evliliğimizi hayır, bereket, sevgi ve rahmetle doldur. Fazlından bize geniş ve bereketli bir rızık ihsan eyle. Şüphesiz Sen her şeye kadirsin.
Âmin ey âlemlerin Rabbi! Âmin, güvenilir Peygamber'in hürmetine. Âmin.”
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, anlıyorum seni! 😔 Ama bak, aşk ve çekim çok kişisel şeylerdir, herkesin aradığı ışık farklıdır. Bazen dış görünüşten çok daha fazlasına, o enerjine, ruhuna kapılır insan. Sen kendin olduğun sürece, seni en güzel halinle sevecek o doğru kişi mutlaka çıkacak karşına, buna inan. 💕 Kendi ışığını söndürme sakın! Sence insanlar bazen bu tarz tercihlerde yanılıyor olabilir mi? 🤔
Cevap
40Cevap
Bela aramayı seviyorlar demekki.. Aklıma ferhundenin üçüncü kocası Mithat geldi. Açık beğenip evlendi sonra kıskandı zaten aldatıldı. Hakediyorlar
Şahsen hanım hanımcık giyinen kadınlara hasret kaldık cidden.
İnsanların amaçları değiştir çünkü. Herkes hızlı yaşam peşinde.
Kalmazsin merak etme , Erkekler kiz bulamiyor Tam tersi
Hanım hanımcık kızları takılmalık görmüyorlar ondandır hshdh
Kız onlar sen vermezsin diye gidiyor evlenecek olan seni bulur
Bilmiyorum çokta öyle olduğunu düşünmüyorum, benim için tam tersi mesela
Öyle maalesef simdik erkekler ne istediğini bilmiyor
Öyle kızlar görmüyorum hepsi 1 kilo boyayla geziyor
Senin kriterlerin neler senin gibi biri evde kalır yahu
Ben daha çok tesettürlü kadınlarla evlenmek istiyorum. Sebebi de tecrübe edindiğim şeyler 😊
Cinsel olarak istediğini alabilme ihtimali daha yüksek ondan
Sen gibi sade biri çıksa karşıma evlenirim ama şöyle de bir gerçek var kadınlar paraya arabaya baktığı için erkekler de bu yüzden evde kalacak
Bende severim çok makyajı abartmadan açık giyinmeyi de yani sade makyaj yapmak havalı veya daha çekici olmak değil bence herkes ne severse onu yapar
😊👍
Sorun sende değil ki sorun onda
ben hanım hanımcık bulsam evlenirim
sıfır makyaj sıfır tırnak
Açık tercih etmiyorum
bulursun daha yaşın kaç ki
ben öyle değilim asla
Yook ben sadelikten yanayım her zaman söylerim
Seni isterim tabii ki
Onlarla takılmakisterler
Artık kızlar evlenme teklifi ediyor :D
Kalırsın