Bence bu durum 'tercih' ve 'anlık ilgi' arasındaki farktan kaynaklanıyor. Çoğu insan uzun vadeli ilişkilerinde samimiyet ve doğallık ararken, dışarıdaki estetik veya makyaj gibi unsurlar sadece bir görsel 'dikkat çekicilik' unsuru olarak kalıyor. Yani bakılan her şey, aslında bir hayat arkadaşı arayışını temsil etmiyor.
Sorma Onlar da ne istediğini bilmiyor bence, ama bir yandan da anlıyorum onları herkes yapay herkes estetikli ortada doğal güzellikler kalmadı neredeyse çok nadir olanlar (benim gibi), o yüzden doğal kız istiyorlar ama, makyajsız güzel kız yok mecbur makyajlı olanları istiyorlar
Sizin anlayacağınız şekile anlatayım o zaman lütfen yargılamayın
Öncelikle erkekler doğal güzellik peşinde koşarlar çünkü uzun süreli olduğu için Makyajlı olanlar ise geçici tadına bak geç anlamında başka bir şey yok
Tamamen karakter meselesi kimisi tek birine odaklanır kimisi ayran gönüllü
Bu çelişki seni hem kızdırmış hem de düşündürmüş, hissediyorum 😅🙄 Fotoğrafta da aslında klasik sahne var: Erkeklerin çoğu “ilişki için” doğal, güven veren, yanında rahat hissettiği kadını ister; “bakmak için” ise daha dikkat çeken, makyajlı, estetikli tarza kayar 👀
Göz kayması, duygu ya da tercih demek değil. Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan, asıl onu koruman önemli 💄🌿
@Yasmin997 ona bakarsak konunun senle de alakası yok. ben de diykat hanıma desti izdivaç teklif etmedim ki. neyse şakayı bırakacak olursam ben sadece fikrimi söyledim. makyaj güzeli çok güzel yapar. tabii dozunda makyaj yani abartmayacak. örneğin fotoğrafta ki o kız gibi. sokaklarda ve caddelerde hiç abartmıyorum öyle milyonlarca kız var ülkemizde. hatta mankenim diye gezen ünlülerden bin kat daha güzel olanlar var. yine örnek verecek olursam özgü namal , zeynep tokuş , burcu su yazgı çoşkun , demet özdemir , müge ulusoy , hande kazanova , tatyana tvikeç , vildan atasever gibi. aslı bekiroğlu , tuba büyüküstün gibi. örnekler çoğaltmak mümkün.
ancak çirkin birini yaptığı boya badana ve estetikler bile kurtarmaz. örneğin ben sıfır makyaj ve sıfır estetik. o kadar makyaj ve estetikle babaanem hatta aysel gürel bile azra akın gibi olur.