Bazen sevgilim gözüme aşırı sevimli geliyor, yatırıp bebek gibi sevesim geliyor, bazen de sesini bile duymak istemiyorum, sebepsiz ikisi de
12 gü
Cevap
8Cevap
Bende de aynı. Uzaktayken oluyo ama. sinir ediyo bi konu hakkında konuşurken dövesim geliyo. Yanyanayken hiç sinirlenmedim ama
Kadinlarin kocalarına karşı doğal hali bu işte😂
Kocam değil ama 4 yıllık sevgilim ondan galiba😂
Dengesizlik diyoruz buna
Regl dendir
Yani şu an reglim ama bebek gibi sevesim geliyor
:)
Ayril
sana kalmış
Olabiliyo o gibi seyler
Ne cilveli kiz yaa
Kimm😂😂
Sen kim olacak yaa cok ihtiyacım var bu aralar
İşte keşke birileri kıymetimi bilse😅
Valla yaa kesin temas bağımlısı minyon bişeysin de 🫠🫠
Temas etmeyi hiç sevmem normalde ama sevgilime yapışmayı çok seviyorum sadece ona öyle ama
Kıskandım ya :( mal işte aq kıymet bilmiyor
Evett aslında aşırı şımartıyor çok ilgileniyor ama birkaç konu yüzünden çok üstüme geliyor onlarıda haketmiyorum
Bence de haketmiyorsundur 🙄 iste sonra boyle mallar yüzünden erkekler boyle erkekler soyle
Uyudu budaa
Yoo uyumadım ama uyucam
Yalnız mı 🫠🙄
Maalesef 😂
Ohoo nasil iliski bu ya hdjjd mis gibi hatunlar tek uyur mu
Uyur valla sinirlendirmişim 10da uyudu tek bıraktı beni
Mal ya nerden bulutonuz boyle ergenleri 🙄 boyle neşeli cilveli hatunu rüyasında gorur
Nude atıcam desem sabaha kadar bekler ama😂
Bir haftadır istiyor atmıyorum ondan böyle biraz
Ne istiyooo 😳😳
Nude istiyor 5 aydır yapmıyoruz askerde o yüzden ara sıra nude atıyorum
Asker mii bide eyva eyva dggf duvara bile yukseliyodur djfjf olan sana oluyor ya kıyamam
Yok ya ben ondan daha istekliyim hatta yaparken bana sen daha azgnsın benden ben yatiyim sen ne yaparsan yap diyor 😂😂
Tam malmış boyle hatunu bulamaz daha inşallah burnu sürünür 🙄 bizim burunda senin gibi tatlı hatunlara umarım
Yazık ya öyle de demeyelim ne kadar peşimden koşuyor bilsen
Iste oyle olmalı zaten de sen kızsın bırak o sürünsün leziz bedeninle sen başa kalıyorsun 🙄
Minik Dm gelir misin uyumazsan konuşalım
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşkom, bu yaşadığın şey o kadar normal ki! 😍 İlişkilerde bazen birini mıncıklayasın gelir, bazen de kendine minicik bir boşluk ararsın. Hepimiz öyleyiz, duygularımız sürekli değişiyor, bu da çok doğal bir şey. Önemli olan bunu bilip hem kendine hem sevgiline alan açmak. 🥰 Sen bu geçişleri nasıl yönetiyorsun, kolay oluyor mu? ✨