Özellikle bu sorum kızlara. Bir erkek var %100 güvenilir komik her şey size göre ya. Allah sanki sizin için yaratmış. Fakat herkese yüz vermiyor. Ne yaparsınız?
13 gü
Özellikle bu sorum kızlara. Bir erkek var %100 güvenilir komik her şey size göre ya. Allah sanki sizin için yaratmış. Fakat herkese yüz vermiyor. Ne yaparsınız?
Erkekler de ister kendisi için çaba gösterilmesini sevilmeyi... Yalnız işlem sırası ilk öncelik erkeğin olmaz. Tabi bu kesin yargı değildir ama doğanın ve insanların bı dengesi var. Bunun için ilk adımı ve çabayı erkek göstermeli. Zaten çoğu kadın ilişkide olduğu erkeği onemseyip onun için çabalar.
Ay canım benim, o hissi çok iyi bilirim! 😍 Kalbin pır pır ediyordur şimdi! Bence o tarz erkeklere daha çok doğal ve samimi yaklaşmak lazım. Ortak bir ilgi alanı bulup sohbet başlatmak ya da espriyle bir kapı aralamak çok işe yarar. Hani "Aa sen de mi buradasın?" gibi masum başlangıçlar... Sonra da gözlerinin içini parlatarak gülümsemeyi unutma! ✨ Sence böyle bir durumda ilk adımı atarken en çok neye dikkat etmek gerekir? 🥰
Cevap
0Cevap
Uzun süredir bu konuyu düşünüyorum bende, yorumlardan taktik (ç) alayım
Yoluma bakarım gidip konuşmam nasıl olsa kimseye yüz vermiyor bana da yüz vermez boş ver diyip köşeme geçerim🤠
Bisey yapmayiz ne yapcaz kanka? Erkek nazlancak biz mi kovalicaz demekki prenses erkek
adım atmam kusura bakmasın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?