Eşim sürekli beni sanal ihanetle suçluyor, yıllardır kendimi kanıtlayamıyorum, bu evlilikte normal olan ne kaldı?

1 yıldır evliliğim, 2.5 yıldır da ilişkimİz var öncelikle, eşim yıllar önce bu sitede olup konuştuğum kişiler olmasından dolayı, benim sanalda konuşamadan duramayacağıma dair bir kanıya sahip ki, yıllardır aksine ikna edemiyorum, ilişkimizin ilk haftasında buradan ekli olan birine başka platformda cevap yazma hatası yaptım, aslında o kişiyi tamamen silmekti amacım o kişiye bir anlam yüklediğim filan yoktu, bunu o zamanlar sevgiliyken gördü ve benim o kişiye takıntılı olduğumu iddia etmeye başladı, öyle olmadığını kanıtlamak için yapmadığım şey kalmadı, binlerce kez hakaretlerine karşı güzel güzel konuşarak anlattım, kapısında defalarca kez yattım, yıllar geçti ama bu tavrı bir türlü geçmedi, evlendik artık yan yanayız benim kimseyle işimin olmayacağını görür dedim yine yetmedi, sürekli olay çıkardı, habersiz evi terk etti, her şeye erişimi vardı tek bir yanlışım bile olmadı ama yok 1000 kere aynı şeyleri anlatmama rağmen sonu gelmedi, en son evi terk edişinde, artık kendi isteğiyle dönsün dedim 2,5 ay oldu, bu arada bugüne kadar aramız yine iyiydi, her durumda yanında oldum, sürekli her şeyini hallettim, kendimi geri çekmedim ama çok fazla yıprandım, en son bu siteye girersem eğer birileri ile bir şeyler yaşayacağımı, girmediğim için olmadığını iddia ettiği için bu hesabı açtım, o kadar çok olay yaşadık ki ne yaptıysam inandıramadım kendime, hiç bir şeyle de işi olan bir adam değilim, üzerine deli gibi titrerim, her şeyi yaparım ama gram kıymetim bilinmedi, bu akşam yine bana saçma sapan yakıştırmalar yaparak saydırdı, delirtti ve sonrasında da telefonunu kapattı ulaşamıyorum yine kendisine, gerçekten merak ediyorum daha ne yapmalıyım, kendimi parçalıyorum yıllardır

Eşim sürekli beni sanal ihanetle suçluyor, yıllardır kendimi kanıtlayamıyorum, bu evlilikte normal olan ne kaldı?