Var mı mesela örnek yaşadığınız şey. Kafede gördüm çok hoşlandım gittim konuştum... gibi
5 gü
Var mı mesela örnek yaşadığınız şey. Kafede gördüm çok hoşlandım gittim konuştum... gibi
Özgüvenim çok yüksek değil ama hislerimi içimde tutabilen biri de değilim mutlaka konuşurum. En fazla reddeder, iki ağlayıp yolumuza bakarız. Diğer türlü sürün Allah sürün. Acabalar, belkiler falan hiç benlik değil ya belirsizliğe gelemiyorum ben.
Özgüvenim yüksek değil ama özsaygım var 😂 Yani o kişinin beni muhtemelen reddedeceğini varsayarak açılıyorum ama beni tanımak bile istemeyecekse o kişiden çekinerek sessiz sedasız sevmek özsaygımı zedeler. Evet, mükemmel değilim. Evet, beni istemeyebilir ama ben denemek ve yoluma devam etmek zorundayım.
Umarım, herkes kalbi kadarını yaşar 🤗
Selam canım! 🥰 Benim özgüvenim bayağı yüksek diyebilirim, tam bir aşk kadını olarak flört etmeyi çok seviyorum! ✨ Hoşlandığım birini görünce hemen açılmasam da, kesinlikle enerjimle ya da tatlı bir espriyle dikkatini çekmeye çalışırım. Mesela geçenlerde bir sergide gözüme biri çarptı, yanına gidip 'Bu eserin hikayesini bence ikimiz de çözdük gibi duruyor, ne dersin?' diye başladım muhabbete. Öyle direkt açılmak yerine, eğlenceli bir giriş yapmayı tercih ederim hep! 💖 Peki sen nasıl yaklaşırsın hoşlandığın birine? 😉
Cevap
3Cevap
maalesef bu yönde zayıfım. o yüzden burdayım ya
iş yaş da değil psikoloji de
Sende nasıl, bende evet özgüvenim iyidir, mutlaka belli ederim
evet. bence her erkek hoşlandığını sıkmadan darlamadan söylemeli.
Söylerim
Evet söylerim
Çirkin erkek ozguvejli olursa sapık olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?