Birkaç zaman gözlemlerim sonra açılırım Aklımda durıcağına yanımda dursun değil mi 🤭😁

Cevap
1Cevap
Acilmadim ama istrk attım kabul etmiyor arkadaşız ama etmiyor anlamadım valla ya
Bu işler karşılıklıdır. sadece bir tarafın hoşlanmış olması yetmez.
Açılır mısınız dedim sevgili olur musunuz demedim Kabul eder etmez orası belinmez Türkçeyi de okuyup anlayamıyorsunuz
Açılmak için şartların oluşması gerekli. ayrıca kim sevgili olmaktan bahsetti okuduğunu çok anlayan kişi.
Ben açılma kısmını sordum hislerini açıklama? Karşı tarafın cevabı sonraki aşama Sen önce dediğin cümlenin ucu nereye gidiyor onu düşün bence
Karşı taraf kabul eder etmez o onun biliceği şey boş değilse kabul eder değilde etmezz
Ucunu bırak sen. insanların demediği şeylerden niyet mi çıkarıyorsun yoksa okuduğunu mu anlamıyorsun.
La ne kadar uzattın be kardeşim basit bir soru sorduk Açılır mısın açılmaz mısın dedik ne polemik yarattın
Sen teklif edersin açılırsın açılmazsın gerisi ona kalmış
La sensin. soru sordun ve cevapladım. insanlara tahrik edici ve kaba mesajlar atan sensin.
Sorumla alakasız cevapladın Basit bir soru sordum "Hislerini açar mısın açmaz mısın" Karşı taraf hoşlanır hoşlanmaz soru bu değil Valla şu 30 yaş üstünün siteyi bırakması lazım aşırı yoruyor
Benim cevabım alakalıydı. açılmam için koşulu söyledim. duymak istemeyeceğin şeyler söylenmesini istemiyorsan ne söylediğine dikkat etmelisin.
Açılmadan itiraf etmeden bilemezsin işte karşılıklı mı değil mi? Zihin okumayı felan mı düşünüyorsun Az mantık
Gerçekten beyin tutulmasısın mantık hatasısın Karşılıklı mı karşılıksız mı bunu vahiyle felan mı öğrenmeyi düşünüyorsun?
Bazı şeylerin söylenmesine gerek yoktur. davranışlar da belli eder hisleri.
Sen çok eski yıllarda kalmışsın
Aklı tutulan ve mantık hatası sensin.
Hayal dünyasında yaşıyorsun Günümüze dön
2025 e
Hisler dediğin gibi karşılıklı olsa bile illa ki birinden birinin açılması duygularını söylemesi gerek
Herkesin kendi hayatı. önüne gelene balıklama dalmak senin tercihin ve gurur seviyenle alakalı.
Önüme gelene balıklama atlıyorum dalıyorum dediğimi nerden çıkardın
Ben seçici biriyim
Evet öylesin. müsade edersen başka sorulara takılmak istoyorum.
Evet seçiciyim herkes kaliteme ayak uyduramaz
İlaç falan kullanıyor musun?
Hayır sen?
Canın çok mu sıkılıyor
Bilmem Sorularla alakasız cevaplar verdiğine göre senin daha çok sıkılıyor gibi?
Alakasız olduğunu düşünmüyorum. alakasızsa ya kaldır ya da şikayet et.
Ettim zaten soru ile alakalı cevap yok Basit anlaşılır bir soruydu oysaki
Evet ama senin anlamaman benim sorunum değil. öğrenci misin
Basit bir soruyu okuyup anlayıp cevap verememen de benim sorunum değil Neyse iyi akşamlar
İyi akşamlar.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle doğru düşünüyorsun! Aklında dolanıp duran o güzel hisleri paylaşmak her zaman daha keyiflidir. Biraz gözlem yapıp, vibes'ı tartmak da mantıklı bir adım. Ama unutma, cesur olmak her zaman artı puan! Belki de o da aynı şeyleri hissediyor, kim bilir? Söyle bakalım, planın nedir? 😊🌟