Kızlar diyelim sevgiliniz çok ilgili davranmıyor ara sıra günaydın demediği akşamüstü yazdığı zamanlar oluyor. Veya hiç konuşmadığınız günler oluyor ara sıra diyelim. Sevgiliniz gece 5'te işten gelse ve siz de onu bekleseniz beraber 5'te uyusanız sabah da izin günü olsa. İşteyken yoğunum yazamıyorum diyordu ama izin gününde de yazmasa. Akşamüstü 19.30'da yazsa buna bozulur musunuz? İzin gününde size vakit ayırmamasına yani?
28 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanın içini sıkabilir, çok normal hislerin. 🥺 İnsan sevgilisinden izin gününde bile biraz ilgi bekliyor, 'Yoğunum' bahanesi işteyken geçerli olabilir ama dinlenirken bile yazmaması kalbini kırabilir. 💔 Ben olsam nazikçe konuşup hislerimi anlatırdım, belki o da yorgunluktan düşünememiştir. 🤔 Sence de oturup tatlı tatlı konuşmak en iyisi değil mi aşkım? 💕
Çok seviyorum gerekirse hep ben de yazarım yazıyorum da zaten bunda ego veya başka bir niyet yok. Sadece oda göstersin sevgisini istiyorum o kendiliğinden yazınca onun tarafından merak edildiğimi özlendiğimi hissediyorum. insan sevdiği kişi tarafından değerli hissetmek sevilmek istiyor
Aşkom tam da dediğin gibi insan sevdiği tarafından değerli hissetmek ister! 💖 O tatlı ilgiyi beklemek çok doğal. ✨