Kadınlar, kendilerini seven, onu güvenli liman kabul eden erkeği neden küçültmeye çalışır ki? Erkeğin yanlış seçimi olduğundan mı
47 dk
Kadınlar, kendilerini seven, onu güvenli liman kabul eden erkeği neden küçültmeye çalışır ki? Erkeğin yanlış seçimi olduğundan mı
Cevap
4Cevap
Evet erkeklerin suçu. Sonra gelip burada boşuna ağlıyosunuz ki? Sadece güzelliğine vuruluyosunuz, biblo gibi süs bebeği gibi dursun şöyle güzel şöyle seksi vs ama içinde ne var ne yok bakmıyosunuz. Denginiz olmayana bakmıyosunuz sonra ağlıyosunuz, denginiz olanı da öfff diyerek tercih etmiyosunuz ahahahwh çok komik
Nereden biliyorsun? Ben onun görünüşüne asla ilgi duymadım. Ben onun cocuksu yanını sevdim
Tamam sorun yine sende, git seni seveni bul o zaman. Demek ki seni sevmemiş? Senin onu seviyo olman bir iey ifade etmiyo şu an alamıyorsan karşılığını yanlış yerdesin? Gururunuz da mı yok? Sizi seveni de siz itersiniz gibi geliyor.
E ilk başta seviyordu sonra sevgisi bitti sonra her şey bitti. ✅ Gitti kendini basit, aciz bir b@ok çukuruna soktu. Umarım her şey iyi olur onun için ama şu an vaziyeti içler acısı
Senin vaziyetin daha içler acısı gibi geldi ta buralara kadar soru sormaya gelmişsin de neyse, niye onun için içler açısı? Yani kötü bi durumda mı şu an anlamadım tam
Evet ama boş verin yazamam onun yaşamı. Ne yaptığının bilincinde bile değil bence psikolojik bir çöküş için de ileride çok pişman olacak ama neyse dediğim gibi umarım her şey onun için yolunda olur. Ben bir daha görmeyeceğim duymayacağım
Yaaa kıyamam ne minnoş birisiinnn 🥹
İşte kaybediş noktam
Yok bulursun illa gönlüne göre birisini takılma bu kadarr
Takılmıyorum kendi yaşamıma bakıyorum. Sadece üzüldüğüm noktalar var onlarda emekle alakalı neyse teşekkür ederim. Ayrıca kitap saracağım kendimi yeniden kütüphanede falan sohbet edebileceğim arkadaşlarım olursa yeter. Sanırım ilişki istemiyorum tabi zaman ne getirir bilemem
Acizlikse bile herkes aciz kalabilir düşmeyen insan yoktur ama kalkman gerek kendin için
Kızlar bazen birini çok sever ve sevilmez de biliyor musun yalnız değilsin yani doğanın Kanunu gibi bu seven kalp bu cihazda huzur falan bulmuyo ben de ona sadece sarılıp ağlamak istiyorum
Benim ki başka çok değişik karmakarışık kaotik
kanka bunu yaparsan karın boynuzu takar muhtemelen
Ben birinin yanında ağlamam bir erkeğin yanımda ağlaması da garip gelir
Hayır çok özel bir şey bizim içinde
Ben bunun yüzünden terk edildim.
Ya bazen dertleşirken hiç kimseye açmadığım acılarımı açıyordum ve gözlerim doluyordu. Bunu dişil bulmuş. Şunu anladım kadınlara içini açmayacaksın her zaman güçlü imajın duracak hatta hiç kimseye hiç bir şartta dökülsende ben dağım diyip öyle duracaksın
yapma kral zayıflık iyi değil
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, asla acizlik değil! 🥺 Tam tersine, birine sarılıp içini dökmek, güven ve samimiyetin en güzel göstergesi. Herkesin böyle bir güvenli limana ihtiyacı var, insanız sonuçta! 💕
Kadınların erkekleri küçümsemesi konusuna gelince, bu durum ilişkinin dinamiklerine ve iletişime bağlı bence. Belki beklentiler çatışıyor, belki de yanlış anlaşılmalar oluyor... Her ilişki özeldir, tek bir doğru yok ki! 🤔