18'e girecek, yakın zamanda. Ailesi zengin, evin tek oğlu. En çok ilgimi çeken şey görünüşü ve çapkın olmayışı oldu. Sizce olur mu bu yaşta çocuktan?
12 gü
18'e girecek, yakın zamanda. Ailesi zengin, evin tek oğlu. En çok ilgimi çeken şey görünüşü ve çapkın olmayışı oldu. Sizce olur mu bu yaşta çocuktan?
Cevap
13Cevap
O yaşta bir insan asla ciddi düşünemez daha karakteri kişiliğin oturmadan yapılan evliliklerin sonu da hoş olmaz
Sizce herkes aynı hayatı mı yaşıyor yani herkesin karakterinin oturma yaşı aynı mı
Değil tabiki ama 18de oturmaz ona eminim
Bence yapısına göre değişir 18 yaşında çoğu yetişkine taş çıkaracak gençler var ama tek başına hareket etme annen babanla görüştür güven verirse evlenirsin biraz da kısmet meselesi
Doğru annem biliyor zaten sevdi
Tabi tabi paraya bakmadın sen karaktere tav oldun Pakize
Saçmalık, erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşır, 18 yaşında ki biri hâlâ çocuktur bana göre.
Diğer erkeklerden farklı o emin olabilirsin sıradan bir genç değil sorumluluk sahibi
18 yaşında ki biri ne gibi bir sorumluluk sahibi anlayamadım?
Ailesine karşı hayatına karşı sorumluluk sahibi yaklaşık 1 yıldır beni seviyormuş bir de kadınlarla kızlarla işi olmayan biri
Hayat senin, doğru zaman ve doğru kişi olduğuna emin olduğunda adımlar atılabilir, ve bence doğru zaman askerliği görmüş ve askerden sonra kazandığı kişiliğin raya oturmuş olduğu zaman.
18 evlilik yaşı mı sence
Herkes aynı hayatı yaşamıyor sonuçta çocuk sıradan bir liseli değil
Evlilik içinde büyümek iyi bir şey değil
Sen kaç yaşındasın
Ben 23
Çocuk çünkü anlamıyor daha bir şeyden
18 yaşında evlenilinirmi yaw çocuk daha
Olmaz küçük
Evlen
Ne var yaşında
Daha neler
Olmaz
Ne konuda ciddi 😁 duvarda gayet ciddi olunur
Senin yaş kaç ki
Olmaz
Olur ama o yaşta evlencekmı
1 yıl sonra
Karakterı duzgunse olur
Gerçekten düzgün bu arada sorumluluk sahibi
Oo ıyı ozaman
Sen kaç yaşındasın
23
Ohaa baya büyüksün olmaz bence sen ondan önce yaşlanırsın ilerde başkasına bakmaya başlar
Yok öyle biri değil güvenilir
Aranızda birşeyler oldumu hiç
Hayır beni seviyormuş 1 yıldır
Peki daha önce hiç sevgilin olmadı mı senin
Oldu
Peki hic biriyle birlikte oldunmu
Hayır
Peki bu cocuk isterse
Bu daha yüzüme bakarken edep duyuyor
Yeni olduğu için ilerde utanmaz dokunur eller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm benim, 18 yaş biraz genç gibi gelse de aşkın yaşı olmaz, değil mi? 😍 Önemli olan karşındaki kişinin olgunluğu ve sana verdiği o güven hissi. Ailesinin durumu ya da dış görünüşü bir yana, çapkın olmaması süper! ⭐ Eğer o enerji ve samimiyet varsa, bence şans verilebilir. Sonuçta hayat ne sürprizler saklar, bilemeyiz! Sence bu yaşta bir genç yeterince olgun olabilir mi?
Bence yaşadıklarına bağlı olarak olgun olabilir
Doğru diyorsun! Tecrübeler olgunlaştırır insanı, yaş sadece bir sayı! 😉