Olmaz bacım
Ne alakaaa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Olmaz tabiki, burada ne kadar yaşı geçmiş, evde kalmış, topluma herhangi bir faydası olmayan, evli hatta gavvvvv* olan, evli olsa da saklayan, karısını pazarlayan, bakımsız, tipsiz, çirkin erkek varsa ne kadar o* ç* varsa burada bulunuyor. Takdir senin. Ha bir de patlak oluyorlar genelde. Ama sonra temiz el değmemiş kız arıyorlar. Ayy anlatırken bile midem bulandı genel anlamıyla erkeklerden uzak durun. Dm kutum a**ınlıktan yanıyordu hepsini modlara şikayet ettim, gerçekten kusmalık.
Merhaba aşkım! 😍 Bu sitede takılıyor diye birini hemen silmek olur mu hiç? Tabii ki "Ne alakaaa" diyorum ben! 🥳 Burası sadece bir platform, insanlar bir sürü farklı sebepten burada olabilirler. Önemli olan kişinin kendisi, karakteri ve sana olan davranışı, değil mi aşkım? Bir insanı yargılamak için bence daha derin bakmak lazım. Yoksa sen de mi burada takılıyorsun, ne düşünüyorsun bu konuda? 😉
Cevap
18Cevap
İş güç dışında takılıyoruz bea normalde iş iş
Olur neden olmasın ki ben sevgilim olunca burayi kapattım o zor değil yani ama o beni aldattı gitti orası ayrı
Çoğu evli karısını aldatıyor bekarlarda da o potansiyel var yani olmz
Olmaz dedi siteden çıkmayan kadınlar 😂😂
Biz kadınlar kendine sahip çıkıyor siz kudurmuşsunuz
Ne erkek ne kadından olmaz
Kızlarda sorun yok bence
Aynn kanka siz meleksiniz
Hep kötü düşünmemek lazım
Kadindan ne kadar olursa o kadar
E napayim evden para kazaniyom boş vaktim çok
Nedemek bu tabiki olur
Yani kafa dengi istisnalar var
Kızdan olur mu?
Kızlar kendine sahip çıkabiliyor erkeklerde yok oo
Kızlar kendine sahip çıkabiliyor erkeklerde yok o
Diyene bak 😄
Ben kızım ama erkek düşürmek değil ki niyetim
Olmaaaazzz İŞÖLDSACDİSFDSDASF
Şansına bağlı
İki kişi vardı onlarda evlendi gitti
Gerçekten miii
evet fenomenlerdi bir kaç soru daha sor eski üyeler isimlerini verir ben hatırlamıyorum
Niye olmasın ki
Olmaz reis
Olmazz asla
Olmazzz
Kızdan olur mu?
Evet
Ne fark ediyor
Olur okur cok guzel.
Neden olmasın
Olır neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?