İS YERİNDE BİR ADAM VAR?

Merhaba yeni bir iş yerine girdim ve gözüme hoş gelen bir çocuk vardı bu arada ben evlendim boşandım 1 çocuk annesiyim 2 yaşında oğlum 25 yasindayim ve karşı taraftaki çocuk da aynı yıl aynı tarih aynı ay da evlenip boşanmış 2 yıl evli kalmış ama çocuğu yok neyse ben muhsebeci olarak girdim oraya o makina operatörü mevki farkı var ama herkes aile sıcaklığında sabahları ve akşamları evime bırakır alırlar babası ise servis olmadığı için babasıyla da iyi anlaşıyoruz. Bu çocukla bakışmaya başladık 2 hafta ben yazdım ona işletmek amaçlı tanıştım güzeldi başta 2 gün sonra buluştuk olmadı aramadım ama unutmadım sürekli bakıyor sürekli baktığımda bakıyor göz göze geliyoruz bı gün bunu öptüm 🤣 ne hakla bilmiyorum buda çekilmedi sonra sarıldık güzeldi yani bu arada çocuk 30 yaşında zor bi adam 2 hafta sonra yani bu aralar yine ona yazdım sürekli deneyelim çünkü duamda bile var adam kafamdan çıkmıyor sonkez bunu çağırdım öptüm yine karşılık aldım ve sonunda adam seviyor beni dedim ilgisi olmasa neden gelsin ya tamam durtude olabilir ama gözler yalan söylemez arads bizim oraya gelen mali müşavir çocuk var bugünde grldi bizi konuşurken gördü gülüyorduk onunla sonra engel attı bende ona sinirlendim gittim çağırdım öptüm iş cikisinda yazdım işte gün ile ilgili pek oralı olmadı ama en sonunda uzun bir yazı yazdim her adımı ben attım bir kere bu kız benim için denedi bende bir kere adım atayım ne olur sanki demedin gibi yazı yazdim yani başımda gözümün içine bakan adam varken ben senden sevgi dileniyorum dedim bir daha bana yazma dedim engelimi kaldırmış bu arkadaş neyse deneylim yazdı hayır dedim sen ciddi misin dedi evet ciddiyim dedim istemiyorum dedim iyi akşamlar yazdım sonra bana demiş hani deneylim bir daha yazmayacagim yoksa sana sende konusunu açma felan yazmış görüldü bile atmadım ama okudum sonra silmiş sizce ben bu vatandaşa ne yapsam burnunu surterim pişman ederim benimle güzel oynadi

İS YERİNDE BİR ADAM VAR?