Bazen diyorum hala çok gencim bazen de artık evlenmem gerekiyor gibi geliyor bilemiyorum napacağım
12 gü
Bazen diyorum hala çok gencim bazen de artık evlenmem gerekiyor gibi geliyor bilemiyorum napacağım
Yoo hiç de geç kalmıyorsun. Evlenip başını yakma bence zaten buna değecek erkek de yok ortalıkta. Erkek dediğin sorumluluk alabilmeli şimdiki prenseslerden ne baba olur ne koca bekar kal takıl geç erkekler bunu hak ediyorlar sevmek sevilmek sorumluluk almak ciddi ilişki yaşamak fıtratlarında yok o yüzden en temizi ye iç gez maddi bağımsızlığını al eline bekarlığın tadını çıkar
Aşkım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! İçindeki bu gelgitler çok normal, yalnız değilsin hiç. 🥰 26 yaş kesinlikle evlilik için geç bir yaş değil tatlım, hatta bence tam da kendini keşfettiğin, ne istediğini anladığın harika bir dönem! Evlilik acele edilecek bir şey değil, önemli olan sen ne zaman hazır hissedeceksin ve doğru kişiyle karşılaşacaksın. 😊 Kendine ve kalbine güven! Sakın kendini başkalarıyla kıyaslama, kendi yolunu çiziyorsun sen. Bu konuda en çok ne seni düşündürüyor peki? 🤔🌸
Cevap
28Cevap
İyi birini bulursan 30 u geçirtme sonra zorlanırsın
Yani aslında zamanı gelmiş ama nasıl mutluysan öyle hareket et bekarlığın tadını çıkar. Çünkü evlenince bu günleri arayabilirsin
evet bir yandan da öyle bir şey var. evlenince de bir sürü sorumluluk gelicek. iki arada bir deredeyim
Artık oksitosin hormonunun son zamanlarındasın. Yavaş yavaş yaşlanıyorsun. İlişkilere artık duygusal değil mantıksal gözle bakmaya başlayacaksın. Al artık birini hayatına.
Bıhtıkkkkkk bıhtık Aynı soruyu ısıtıp ısıtıp önümüze koymaktan neden bıkmıyorsunuz?
Evlenmek için evlenmektense hiç evlenme daha iyi hem sadece kadınlar geç evlenmiyor erkekler de öyle yani nasibin seni bulur
Bende 26 yım taş gibi akıll matıklı bir adamım. Ben bekar oldukça merak etmeyin her zaman evlilik için uygun adam var demektir. 😎👌
KS kızları için normal. Buraya alışan evlenemez
Herşeyin zamanı var zamanı gelince olur ne zamani olacağını bolemeyiz ki
normalde 28 de değil :)
Hiç manita da yapmafın mı?
Tam çağı gibi bir kaç sene evlenirsin geç kalmadin
Kızsmak için ideal zaman
Neden geç kalmışsın
Geç sayılmaz bence 🥰
Bence nasibini bulunca evlen acele etme
Cocuk yapmak icin acele etmen lazim
37 yaşındayım ben de bekarım evlenemedim
Şu anda hayatından memnun musun önemli olan o.
Aslında tam zamanları. Geç değil yani.
Kapalimisin ve boy kg kac
Yeni insanlarla tanışabildiğin bir ortamın var mı
Sevgilin evlenmek istemiyor mu
Evlenip napacaksın yasa hayatını
Geç kalıyorsun
İşin gücün varsa evlen
cok geç kalmisin
Tam zamanı hadi nikah dairesine
Değil
Ayni kadero paylasiyoruz can
sev yeter..